- 28 Ocak 2024
- 391
- 163
- 26
-
- Konu Sahibi Layylaylomm
Canım benim fazla kilom da yok ama adetim 15 günü falan buluyor. Aynı dediğin gibi ped kullanmaya gerek yok ama yinede geliyor az az. Doktora gittim hiç bir sıkıntı yok,bazen genetik anneden teyzeden geçebiliyormuş. Hiç ilaç falan kullanmadım. Bu duruma alıştım.14 gündür devam eden kanamam var cok az ama ped kullanmaya gerek bile duymuyorum bugün doktora gittim hiçbir şey olmadığını söyledi sadece kilomdan dolayı yaşıyor olabilirsin dedi ponstan forte diye bir ilaç verdi adeti keseceğini söyledi daha önce kullanan var mı bu ilacı
Peki farklı bi ilaç veya yöntem kullandınızmı kanamanın durması ıçinBen kullanmıştım kesmemişti
Bende ilk defa oluyor bıtıcek gibi de durmuyor valla morelim cok bozukCanım benim fazla kilom da yok ama adetim 15 günü falan buluyor. Aynı dediğin gibi ped kullanmaya gerek yok ama yinede geliyor az az. Doktora gittim hiç bir sıkıntı yok,bazen genetik anneden teyzeden geçebiliyormuş. Hiç ilaç falan kullanmadım. Bu duruma alıştım.
Duphaston diye bir ilaç var o kesiyor. Günde 2 kez kullanınca. Araştırın, Doktorunuza sorup deneyebilirsinizPeki farklı bi ilaç veya yöntem kullandınızmı kanamanın durması ıçin
Teşekkür ederimDuphaston diye bir ilaç var o kesiyor. Günde 2 kez kullanınca. Araştırın, Doktorunuza sorup deneyebilirsiniz
Bende ilk defa oluyor bıtıcek gibi de durmuyor valla morelim cok bozuk
Evet can sıkıcı bişey. Benim doğumdan sonra olmaya başladıBende ilk defa oluyor bıtıcek gibi de durmuyor valla morelim cok bozuk
Evet can sıkıcı bişey. Benim doğumdan sonra olmaya
Benim şubat ayında bir tane düşüğüm oldu çocuk deniyoruz bir de ve kanamam durmadığı için şu an çocuk da yapamıyorum psikolojim altüst olmuş durumdaEvet can sıkıcı bişey. Benim doğumdan sonra olmaya başladı
Evet zor bir durum. Ama yine olur illaki psikolojine yüklenme. Belki düşükten dolayı adetin düzensizleşmiştir.Benim şubat ayında bir tane düşüğüm oldu çocuk deniyoruz bir de ve kanamam durmadığı için şu an çocuk da yapamıyorum psikolojim altüst olmuş durumda
Hayırlısı artıkEvet zor bir durum. Ama yine olur illaki psikolojine yüklenme. Belki düşükten dolayı adetin düzensizleşmiştir.
sezeryanmiydi dogumunuz ocak ayinda dogum yaptim bende de 2 aydir lekelenme var dikis yerinde istmosel cep oldugu soylendiEvet can sıkıcı bişey. Benim doğumdan sonra olmaya başladı
Evet sezeryan oldum. Bende olmadı hiç lekelenme dikiş yerindesezeryanmiydi dogumunuz ocak ayinda dogum yaptim bende de 2 aydir lekelenme var dikis yerinde istmosel cep oldugu soylendi
Benimde haziran ayında düşük oldu ve hala kanamam devam ediyor pcos olduğum için hormonlardan dolayı olduğunu söyledi doktor cidden benimde psikolojim bozuldu artık tekrar tedaviye başlamak istiyorum çocuk için ama bu kanama ne zaman bitecek bilmiyorumBenim şubat ayında bir tane düşüğüm oldu çocuk deniyoruz bir de ve kanamam durmadığı için şu an çocuk da yapamıyorum psikolojim altüst olmuş durumda
Çok gecmiş olsun ben dr.a gittim bi ilaç verdi kanamamı öyle durdurdum pskolojim bozulmustu artık hıc durmıcak gibi hissediyorumBenimde haziran ayında düşük oldu ve hala kanamam devam ediyor pcos olduğum için hormonlardan dolayı olduğunu söyledi doktor cidden benimde psikolojim bozuldu artık tekrar tedaviye başlamak istiyorum çocuk için ama bu kanama ne zaman bitecek bilmiyorum
Hangi ilaç acaba ?Çok gecmiş olsun ben dr.a gittim bi ilaç verdi kanamamı öyle durdurdum pskolojim bozulmustu artık hıc durmıcak gibi hissediyorum