Uzun süren adet ve üç aylık iğne

Tugraderya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
424
193
28
Merhabalar. Ben bu ayin 3ünde adet oldum adetimin ikinci günü üç aylık korunma iğnesi yaptırdım bugün aadetimin 12. Günü ve hala geliyo azalmadida normal de en geç 7. Yada 8. Günü adetim biterdi. Üç aylık iğneden dolayı uzamış olabilir mi bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

Bence iğneden dolayıdır

Aylık iğne %99 koruma sağlıyor diye içime kurt düştü. Kimisi diyor ki düzenli kullanımda problem olmaz.var mı başına gelen, iğne kullanırken hamile kalan?

Zaman geçmiş ama bu iğnee uzunsüren kanamalara sebep olabiliyor. Yine de normal deyip geçmemek lazım. Gidebildiniz mi bu sürectd doktora, son durum ne oldu
Merhaba evet gittim progestan verdi onu kullandım baya azaldı ama şuan hala lekelenme şeklinde devam ediyor tam bitti diyorum tuvalete gidiyorum silerken yine leke şeklinde geliyor yada iç çamaşırı ma damla damla geliyor ne zaman bitecek bilmiyorum psikolojim bozuldu artık ve aynı zamanda koku oluştu vajinada bugün doktora gittim fitil yazdı koku için iyi gelir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…