Gebeliğe Hazırlık Uzun suren adet kanamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melegimiz89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
267
159
103
35
Merhaba arkadaslar,

Gecmis subat ayinda dusuk yaptim. Dusukten sonra kontrollerde rahimin tamamen temiz oldugunu ogrendim. Dusukten bir ay sonra kahverengi akintim oldum 5 gun kadar. Ve bundan yine bir ay sonra kahverengi renkle baslayan ve kirmiziya donusen adet kanamam basladi. Suan tam 21 gundur devam ediyor. Bitti saniyorum geri basliyor. Dusukten sonra hamile kalma durumu yok.. Bunu yasayan ve neden oldugunu bilen var mi? Yurt disinda yasiyorum ve ancak 3 hafta sonrasina randevu alabildim.

Bende şubat ayinda kürtaj oldum, ilk adeti 27sin de gördüm ve 5 gün sürdü herşey normaldi. İkinci adet 10 gün sonra geldi yani 16 mart 9 gün sürdü sanirim leke şeklinde gelip daha sonra yoğunlaştı ama beta hcg daha sıfırlanmamıştı ondan olabilir diye düşünmüştüm. Üçüncü adet düzensiz geldi 24 Nisanda. O da 9 gün sürdü, hormon testleri vs yapıldı kontrole çok kez gittim ama herşey normaldi yumurtalıklarda rahim de hiç bi sorun yoktu, bu ay hamile değilsem ve ayni şekilde uzun adet görürsem öyle tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

Bende şubat ayinda kürtaj oldum, ilk adeti 27sin de gördüm ve 5 gün sürdü herşey normaldi. İkinci adet 10 gün sonra geldi yani 16 mart 9 gün sürdü sanirim leke şeklinde gelip daha sonra yoğunlaştı ama beta hcg daha sıfırlanmamıştı ondan olabilir diye düşünmüştüm. Üçüncü adet düzensiz geldi 24 Nisanda. O da 9 gün sürdü, hormon testleri vs yapıldı kontrole çok kez gittim ama herşey normaldi yumurtalıklarda rahim de hiç bi sorun yoktu, bu ay hamile değilsem ve ayni şekilde uzun adet görürsem öyle tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum

Anliyorum canim.. Bende hala surmekte. Randevuma daha 2 hafta var malesef..

Back