Uzun süreli ilişki evlilik kaygısı

sanatest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
45
16
38
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar Yeni üyeyim ve o kadar önemli ki benim için tecrübeli arkadaşlarımdan fikir almak istiyorum benim hemen hemen 6 yıllık bir ilişkim var çok durgun bir ilişki(karşı taraftan dolayı) ve şüphelerim var güveniyorum seviyorum ama ben okulumu bitireli iki yıl oldu arkadaşım şu an 4. Yılında öncesinde başka bir bölümü bıraktı tekrar okuyor ve evlenmeyi sorsanız benden çok istiyor ama evlilikle ilgili hiç konuşmuyor ailesiyle tanıştık annesiyle aram çok iyiydi ama sanırım onunla da sıkıntılar başladı off çok uzun oldu şimdiden teşekkürler okuduğunuz için devamında yorumlarınız olursa yazayım o kadar uzun ki derdim yazsam sığmaz

Okuyorsa henüz evlilik hazırlığı yapmaması normal değil mi?
Evet öyle ama benim bu konuda tavrım başından beri çok belli evlilik için değil ona üzüldüğüm için ders çalış diyorum çünkü 6yıldır uğraşıyor ama öyle söylediğimde bile yanlış anlıyor sorumsuz olduğunu düşünüyorum yeterince çalışmıyor en az iki yıl daha var diyor bugün tanışmış olsak sıkıntı yok ama çok monoton bi ilişki zaten uzun süreli ilişki çok yıpratıyor ben yıpranmış deyim yerindeyse savaştan çıkmış bi ilişkiyle sağlıklı bi yuva kurulacağına şüpheliyim ve bana net bi zaman bile söylemiyor

Okuyorsa henüz evlilik hazırlığı yapmaması normal değil mi?
Ve bana nerdeyse 6 yıldır hiç evliliğe dair hayallerinden ne bileyim her ilişkide vardır mutlaka bi kızımız olsun oğlumuz olsun gibi bahsetmiyor ama sorsanız beni çok seviyor ayrılmayı çok denedim onu da kabul etmiyor bende ayrılmak istemiyorum ama gerçekten çok yoruyor

Kac yasindasin?
Neden hemen evlenmek istiyorsun?
Evlenimce ne olacagini bekloykrsun acaba?

Adam evlilige hazir degil
Nasil hazir olsun?
Okulu bitecek
Is bulacak
Askerlik falan filan

Acelesi yok ki normali de bu

Sen ise yillari sayimca hemem evlenmek istiyorsun ama oyle olmuyor hayat iste
Istersen 10 senelik iliski olsun herseyin zamani var.

Okul bitecek is bulacak evlilik sonta
Bekleyemem dersen senin tercihin
Hayirlisi olsun

Herhangi

Aralikta 8 yilimiz bitecek daha yeni bu evlilik işlerinde ciddi olmaya başladı erkek arkadaşım. Çünkü artık işini düzene soktu ve 27 yaşını bitirecek. Hayat zor erkekler de geç olgunlasiyor. Yasin 28-30 değilse hiç acele etme zaten olacağı varsa kendiliğinden oluyor

Haklısınız çok teşekkür ederim ama insan korkuyor ne kadar ölüyorum bitiyorum dese de insanlar değişiyor benim erkek arkadaşım hayallerinden bile bahsetmez iki kardeşler abisi var bi tane de oda daha önceden 10 yıllık bi ilişkisi vardı bitti hemde nişan attılar ve olan bayana oluyor kimse oğlu 30 yaşında diye gidip dengine bakmıyor ve İnan'ın o zaman ben 21 yaşındaydım müstakbel kayınvalidem büyük oğlu için benim yaşımda adaylara Benim arkadaşlarıma bakıyordu her bayan güzeldir her yaş güzeldir kadınlar şarap gibidir evet ama böyle oluyor maalesef yadırgayanlar illa ki olacaktır olsun no problem ben sizi anlarım ve sizde beni çok iyi anlayabilirsiniz aynı durum çünkü

Ayrıca umarım bir an evvel yuvanız bebekleriniz olur Çok mutlu olun

Bizim 9. senemiz bitti daha önümüzde 2 yıl var evlenmek için o yüzden sabır edip beklemelisin. Bu durumda yaşta önemli haklısın seni anlayabiliyorum ama sana karsı davranışı iyiyse problem etme bence

Bizim 9. senemiz bitti daha önümüzde 2 yıl var evlenmek için o yüzden sabır edip beklemelisin. Bu durumda yaşta önemli haklısın seni anlayabiliyorum ama sana karsı davranışı iyiyse problem etme bence

Davranışları iyi evet çok teşekkür ederim gerçekten bu çok iyi geliyor insana kendim gibi olan arkadaşların olması moral veriyor umarım sizin de hayırlısıyla daha erken olur evliliğiniz herşey gönlünüzce olsun.<3 bide merak ediyorum bu 9 yıl süre boyunca siz de benim gibi hissettiniz mi acaba yada ne bileyim sizin de böyle korkularınız oldu mu yersiz mi benim endişelerim

Valla 9 senede cok sey yasadık cok tökezledik ve halada böyle okul sebebi ile hala baska sehirlerde yasıyoruz uzakta ilişki yürütmek o kadar zor ki insan tabiki de şüpheye düşüp kararsız kalabiliyor. Okulu kac sene kaldı bitirmesine? En azından uygun bir dille konusup nişan yapabilirsiniz

Sözde son senesiydi şimdi 5. yılı ama en az 2 yıl daha sürer nişan olması da olabilir küçük ilde yaşıyoruz illaki görenler oluyor benim için sorun oluyor ama nişanlansak uzun süre nişanlı kalmayı istemiyorum ailelerimiz farklı sonuçta aileler de bir araya çok gelecek ve sorun olmasından korkuyorum siz kaç yaşındaydınız bu arada sizin okul durumu nasıl yani okullar bitti mi

Bide ben mezun olalı iki yıl oldu ve çok şükür sanırım (inşallah) atanıcam umutluyum öğretmenim bu uzaklık ne olacak bilemiyorum herşey bahane oluyor bide şimdi atansam bu defa 6 yıl zorunlu gittiğim yerde kalıcam onu bahane etmelerinden endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…