Amin Allah razı olsun. Yukarıda yazdığım takviyeyi tavsiye ederim. Tabi ki Allah yazdığı için oldu öncelikle ama 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım ben.Rabbim hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Benim 2 sene olacak neredeyse. Pcos olduğunu bildiğimden 2-3 ay korundum sadece. Rahim filmi de çekindim ama olmadı. Doğar birkaç takviye deniycem olmazsa doktora giderim ben de.
Bana doktorum Poliversin diye bir takviye verdi. Çok etkili dedi ama henüz bir işe yaramadı. Soğan kürü mü yapsam diyorum bir ayAmin Allah razı olsun. Yukarıda yazdığım takviyeyi tavsiye ederim. Tabi ki Allah yazdığı için oldu öncelikle ama 1 buçuk ay kullandıktan sonra hamile kaldım ben.
Teşekkür ederimHayirli olsun, belirtileriniz nelerdi?
Ona da iyi diyorlar deneyebilirsinizBana doktorum Poliversin diye bir takviye verdi. Çok etkili dedi ama henüz bir işe yaramadı. Soğan kürü mü yapsam diyorum bir ay
Bende cuma cumartesi yasadim o agriyiTeşekkür ederimben çok yoğun rahim ve bel ağrım olduğu için test yaptım gerçekten çok yoğundu adet ağrısından daha fazlaydı birden rahmime bıçak saplanıyordu sanki hatta acaba kist falan mı var diye düşündüm artık hamilelikten ümidi kesmiştim. Reglime 2 gün kala test böyleydim ve testte pozitif çıktı zaten. Ama 3 gün öncesinden falan grip oldum durduk yere hala boğaz ağrım var. Sanırım hamilelikte özellikle başlarda vücut direnci düşüyormuş. 2 gündür de aşırı mide yanması yaşıyorum soda içsem bile midem yanıyor.
Vücudunuzu dinlememeye çalışın her ay bulantı bile yaşadığım oldu inanın hep belirti aradım ve test markalarını resmen zengin ettim o kadar çok test yaptım ki. Bu sefer daha çok kistten şüphelendim hiç umudum yoktu o kadar yoktu ki pozitif çıkınca yalancı pozitif dedim hiç sevinmedimBende cuma cumartesi yasadim o agriyi
Sizliyordu sol’kasik belime vuruyordu dun den beri dha iyiyim. Ama sabah test yaptim
Negatif cikgi, olsa cikardi sanirim. Adet bugun veya yarin bazen uc gun gecikiyor
Aynen bu ay Belirti aramiyorum zaten, ama o agriyi cektim. Bakalim ne olucakVücudunuzu dinlememeye çalışın her ay bulantı bile yaşadığım oldu inanın hep belirti aradım ve test markalarını resmen zengin ettim o kadar çok test yaptım ki. Bu sefer daha çok kistten şüphelendim hiç umudum yoktu o kadar yoktu ki pozitif çıkınca yalancı pozitif dedim hiç sevinmedim
İnşallah siz de en yakın zamanda buraya ben de hamileyim yazarsınızAynen bu ay Belirti aramiyorum zaten, ama o agriyi cektim. Bakalim ne olucak
Insallah ya, saol. Herkez ovu testler le ogreniyor hamileligi bu sabah ilk idrarla yaptim silik ciktiİnşallah siz de en yakın zamanda buraya ben de hamileyim yazarsınız
Adet tarihiniz ne zamandıInsallah ya, saol. Herkez ovu testler le ogreniyor hamileligi bu sabah ilk idrarla yaptim silik cikti
Bugun ve ya yarinAdet tarihiniz ne zamandı
merhaba bende poliversin kullandım 2. ayında hamile kaldım yeni öğrendm dahaBana doktorum Poliversin diye bir takviye verdi. Çok etkili dedi ama henüz bir işe yaramadı. Soğan kürü mü yapsam diyorum bir ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?