Uzun süre sonra kendiliğinden gebelik

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.738
4.372
Selam kızlar,

Uzun süredir takip ediyorum ve içimi dökmek için konu açtım.
9 senedir evliyiz ve mutlu bir evliliğim var.
9 sene içinde hiç gebelik oluşmadı.
2 aşılama ve 1 tüp bebek yaptırdık ama hiçbiri tutmadı.
Eşimdede bendede hiçbir sorun yok.
Özelde devlette yurtiçi yurtdışı bir çok doktora gittik ama hepsine göre ikimizdede hiçbir sorun yok.
Hsg, kan hormon testleri, sperm testi, pekvik emar hepsini düzenli olarak yaptırıyoruz senede bir.
Sürekli sorunsuz ve iyi çıkıyor.

Denemediğim kür doğal tedavide kalmadı. Ama maalesef sonuç hep negatif.

Artık kendimi aşırı umutsuz ve kötü hissediyorum.

Böyle seneler sonra gebe kalan oluyormu kendiliğinden
Yada başka bir fikri olan tavsiyesi olan.

Allah razı olsun şimdiden hepinizden.

5bucuk yıllık evliyim hiç kendiliğinden hamile kalamadım-kalamamıştım.
Sayısız yumurta takibi
Sayısız kür
3 tüp bebek (1 düşük,1 negatif, 1 erken doğum)
Tüp bebekle bir bebeğim var şuan 16 aylık henüz çok küçük olduğundan zaten tekrar bi bebek düşünme tedavi vs durumumuz yoktu. Hiç beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim ilk defa kendiliğinden hamile kaldım. Ekstra hiç bişey yapmadım hamile kalamadığım dönemlerden daha kiloluyum.

Ama anladım ki psikoloji gerçekten önemliymiş. Bebeğim yokken olmuyor,olacakmı,hiç mi olmucak derken beynim hep bebekle doluymuş. Bu düşüncelerden sıyrıldığımda Rabbim nasip etti kendiliğinden.
Size aklınızdan çıkarın düşünmeyin demicem mümkün değil çünkü biliyorum. Ama tedavilere devam etmek bişeyler yapıyo olmak mücadele ediyor olmak insanı rahatlatıyor. Mücadele etmekten vazgeçmeyin.

Ah ne güzel bebişlerinize kavuşmanız darısı bizlere ben de 4 senelik evliyim il 3 sene içinde 4 kimyasal 1 boş gebelik yaşadım son bir senedir gebe de kalamıyorum..yani şuana kadar bir tedavi denemedik ama bütün hormon testlerim genetik testler hepsi normal eşimde de sorun yok bilmiyorum ama umudum çok azaldı yaşım 33

bende geldiiiiim :) 2018den beri aşılamalar ameliyatlar vs uğraştık bir düşük bir kimyasal gebelik filan derken doktorum en son yok olmuyor tüp bebek için bekliyorum regl olunca seni dedi bizde bi tatile çıktık kafaları toparladık tüp bebek paramızı hazırladık veeee ben regl olmadım şükürler olsun , gerçekten kafaya takmamak önemli ama yüce Mevla'm ne zaman nasip ederse o zaman oluyor ben en çok buna inanıyorum , her nasip vaktine esirdir Rabbim size de sağlıkla hayırla evlatlar nasip etsin kolaylıkla

Dualarım sizinle yumurta takibi yaptırdınız mı hiç? belki ufak bir destek lazımdır

Dualarım sizinle yumurta takibi yaptırdınız mı hiç? belki ufak bir destek lazımdır

Yaptırdım. Halada yaptırıyorum.
Ama maalesef herşeye rağmen olmuyor.
Stresten diyeceğim ama ilk 3 sene istemedim çocuk korunmadımda. Hiç takmadığım zamanlardada olmadı yani.
Bazen asla olmayacak gibi hissediyorum

Ah kuzum seni okadar iyi anlıyorumki.
Umarım rabbim isteyen herkese ve bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

Çok sevindim adınıza. Rabbim evladınıza sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin.

Rabbim evladınızı size bağışasın.
Hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.
Ay hadi inşaAllah darısı bana
Amin teşekkür ederim sizin de hayırlısıyla kucağınızı doldursun inşallah en önemli şey kafa rahatlığı çocuk işini bir süre rafa kaldırıp ara veren ve hemen hamile kalan birçok insan tanıyorum. İnsan daha da kafaya taktıkça olmuyor. Biraz kafa rahatlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…