Azaltmasida iyi bişey.masaallah.kac kez denediniz.hangi ilacdan fayda sagladinizEvet bir sürü ilaç denedim. Şu an kullandığım ilaç bir nebze iyi geldi ama tamamen geçmedi anksiyetem. Arada bir xanax içme ihtiyacım oluyor ama içmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azaltmasida iyi bişey.masaallah.kac kez denediniz.hangi ilacdan fayda sagladinizEvet bir sürü ilaç denedim. Şu an kullandığım ilaç bir nebze iyi geldi ama tamamen geçmedi anksiyetem. Arada bir xanax içme ihtiyacım oluyor ama içmiyorum
Efexor paxera citoles prozac hepsini denedim. Şu an duxet içiyorum biraz daha iyiyim şükürAzaltmasida iyi bişey.masaallah.kac kez denediniz.hangi ilacdan fayda sagladiniz
Allah daha iyi etsin.istah ve kilonuz nasıl.ben zayıf oldugum için mi fayda saglayamadim mi acaba diye düşünüyorum bazen.Efexor paxera citoles prozac hepsini denedim. Şu an duxet içiyorum biraz daha iyiyim şükür
Allah daha iyi etsin.istah ve kilonuz nasıl.ben zayıf oldugum için mi fayda saglayamadim mi acaba diye düşünüyorum bazen.
İlaçlar biraz kilo aldırdı maalesef. Doktorunuza sordunuz mu bu durumu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuzAllah daha iyi etsin.istah ve kilonuz nasıl.ben zayıf oldugum için mi fayda saglayamadim mi acaba diye düşünüyorum bazen.
Evet ilaçlarla sakinlesip iyileşen arkadaşım var kendilerini iyi hissediyorlar anksiyete kalmadı falan dediler.ben45kilo falanimBen de zayıftım ilaçlara başladığımda. 13 kilo aldım 1 yılda. Yediklerimi eritemiyorum eskisi gibi kolay şekilde, yaşın da etkisi var da yine de ilaçların da etkisi oluyor bence.
Ben kilo almak istiyodum.hepsi aldircak dedi ama çoğunda iştah kapattı.zayiflatti.redepra iştahımı artırdı başlarda.ama sonrasinda çarpıntı yapınca istahda gidiyoduİlaçlar biraz kilo aldırdı maalesef. Doktorunuza sordunuz mu bu durumu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
İlaçların etkileri kişiden kişiye değişiyor işte. Genelde başlarda iştah kapatıp sonradan iştah açıyorlar diye biliyorumBen kilo almak istiyodum.hepsi aldircak dedi ama çoğunda iştah kapattı.zayiflatti.redepra iştahımı artırdı başlarda.ama sonrasinda çarpıntı yapınca istahda gidiyodu
Aynenİlaçların etkileri kişiden kişiye değişiyor işte. Genelde başlarda iştah kapatıp sonradan iştah açıyorlar diye biliyorum