• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre sakinleştirici (xanax, nervium vb.) kullanan var mı?

Evet bir sürü ilaç denedim. Şu an kullandığım ilaç bir nebze iyi geldi ama tamamen geçmedi anksiyetem. Arada bir xanax içme ihtiyacım oluyor ama içmiyorum
Azaltmasida iyi bişey.masaallah.kac kez denediniz.hangi ilacdan fayda sagladiniz

Allah daha iyi etsin.istah ve kilonuz nasıl.ben zayıf oldugum için mi fayda saglayamadim mi acaba diye düşünüyorum bazen.

Ben de zayıftım ilaçlara başladığımda. 13 kilo aldım 1 yılda. Yediklerimi eritemiyorum eskisi gibi kolay şekilde, yaşın da etkisi var da yine de ilaçların da etkisi oluyor bence.

Allah daha iyi etsin.istah ve kilonuz nasıl.ben zayıf oldugum için mi fayda saglayamadim mi acaba diye düşünüyorum bazen.
İlaçlar biraz kilo aldırdı maalesef. Doktorunuza sordunuz mu bu durumu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz

Ben de zayıftım ilaçlara başladığımda. 13 kilo aldım 1 yılda. Yediklerimi eritemiyorum eskisi gibi kolay şekilde, yaşın da etkisi var da yine de ilaçların da etkisi oluyor bence.
Evet ilaçlarla sakinlesip iyileşen arkadaşım var kendilerini iyi hissediyorlar anksiyete kalmadı falan dediler.ben45kilo falanim

İlaçlar biraz kilo aldırdı maalesef. Doktorunuza sordunuz mu bu durumu? Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Ben kilo almak istiyodum.hepsi aldircak dedi ama çoğunda iştah kapattı.zayiflatti.redepra iştahımı artırdı başlarda.ama sonrasinda çarpıntı yapınca istahda gidiyodu

Ben kilo almak istiyodum.hepsi aldircak dedi ama çoğunda iştah kapattı.zayiflatti.redepra iştahımı artırdı başlarda.ama sonrasinda çarpıntı yapınca istahda gidiyodu
İlaçların etkileri kişiden kişiye değişiyor işte. Genelde başlarda iştah kapatıp sonradan iştah açıyorlar diye biliyorum

2-3 ay araliklarla xanax kullandım. Bununla beraber 3 farkli ilaç kullandım . Zamanla azalttı dr'um ilaçlarımı
2'siözel 2'si devlette 4 dr degiştirdim sanırım
En son dr um devletteydi ilk iki yıl nerdeyse hiç ilerleme sağlayamadim diyebilirim
Son 1 yıl gittigim dr un ilgisi , samimiyeti ve ona da güvenmemle ( tabiki ilaçlarimi da degistirdi ) 1 yılın sonunda tedavim bitti çok şükür şimdilik
Bende de patik atak ve anksiyete var
Ilaci birakmamın ilk 2 ayı felaket kötüydü baş ağrisi baş dönmesi vs.. ilaç birakmanin yan etkilerini yaşadım
Anksiyetem biraz yine var bu ara ama tolere edilebilecek düzeyde
Size de tavsiyem ilaçlarinizi düzenli kullanin güvendiginiz bir dr bulmaya çalışın
Allah şifalar versin
InsaAllah atlatirsiniz kolaylikla

Back