Peki belirtileriniz neydi nasıl anladınız acabaBen. Yasminle korundum 4 yıl kadar sonra bıraktığım ay hamile kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki belirtileriniz neydi nasıl anladınız acabaBen. Yasminle korundum 4 yıl kadar sonra bıraktığım ay hamile kaldım.
Aynı adet olacak gibiydm halsizlk meme hassasiyeti kasık batması. Aha adet olacam kesin dedim. Bebeğe karar verdikten sonra bir kaç test almıştım evde dursn diye yine de deneyeym bakayım dedim adetime 2 3 gün vardı. Aşırı silik çıktı kan verdk daha 20 falandı.. rahim kalınlaşmaya başlamıştı ne kese ne bişey vardı henüz tabi. Öyle.. baya şok olmştuk ilk aydan beklemiyordum açıkçası.Peki belirtileriniz neydi nasıl anladınız acaba
Çok erken ogrenmissiniz gerçekten ama kucağınıza almışsınız ne güzel Rabbim bağışlasın bende de adet olacakmisim gibi oldu sancilar falan ama hem 1 hafta geçti hemde sadece leke geldi oda sadece sildikce ve her silmeye de değil ara ara lekelenme üstünden 4 gün falan geçti sanırım şuan beklemedeyim bugünde kasiklarim bacaklarim sancilandi ne bilim birşeyler oldu vucuduma ama şuan beklemedeyimAynı adet olacak gibiydm halsizlk meme hassasiyeti kasık batması. Aha adet olacam kesin dedim. Bebeğe karar verdikten sonra bir kaç test almıştım evde dursn diye yine de deneyeym bakayım dedim adetime 2 3 gün vardı. Aşırı silik çıktı kan verdk daha 20 falandı.. rahim kalınlaşmaya başlamıştı ne kese ne bişey vardı henüz tabi. Öyle.. baya şok olmştuk ilk aydan beklemiyordum açıkçası.
İnşallah hamilesinizdir. Ama olmasa da ilk aydan hiç sıkıntı yapmayın ilk bir yıl normal zaten. Şans oldu bizim biraz. Adet belirtileri aklınızı karıştırmasın ben birebir adet olacakmiş gibi hissettim.Çok erken ogrenmissiniz gerçekten ama kucağınıza almışsınız ne güzel Rabbim bağışlasın bende de adet olacakmisim gibi oldu sancilar falan ama hem 1 hafta geçti hemde sadece leke geldi oda sadece sildikce ve her silmeye de değil ara ara lekelenme üstünden 4 gün falan geçti sanırım şuan beklemedeyim bugünde kasiklarim bacaklarim sancilandi ne bilim birşeyler oldu vucuduma ama şuan beklemedeyim
Merhaba kasıkta ağrı oldu mu sizde akıntı nasıldı artma var miydi göğüsde sadece hassasiyet mi vardı ağrı da var miydi acaba ve yumurtlamaniz erken mi olmuştu acabaAynı adet olacak gibiydm halsizlk meme hassasiyeti kasık batması. Aha adet olacam kesin dedim. Bebeğe karar verdikten sonra bir kaç test almıştım evde dursn diye yine de deneyeym bakayım dedim adetime 2 3 gün vardı. Aşırı silik çıktı kan verdk daha 20 falandı.. rahim kalınlaşmaya başlamıştı ne kese ne bişey vardı henüz tabi. Öyle.. baya şok olmştuk ilk aydan beklemiyordum açıkçası.
Amin inşallah teşekkür ederim ya normalde yapmazdım hemen bende beklemiyorum ama yani gayet duzenliydim sonra böyle olunca kafam karıştı işte hamilelik ve adet belirtileri çok benziyor benzemese keşke bu kadar haktan hayirlisi inşallahİnşallah hamilesinizdir. Ama olmasa da ilk aydan hiç sıkıntı yapmayın ilk bir yıl normal zaten. Şans oldu bizim biraz. Adet belirtileri aklınızı karıştırmasın ben birebir adet olacakmiş gibi hissettim.
Kasıkta ağrı batma oldu memelerde hassasiyet vardı ağrı yoktu genelde de olmaz adet zamanı da. Hiç farkı yoktu adet belirtilerinden açıkçası.Merhaba kasıkta ağrı oldu mu sizde akıntı nasıldı artma var miydi göğüsde sadece hassasiyet mi vardı ağrı da var miydi acaba ve yumurtlamaniz erken mi olmuştu acaba
22. Gün gecikmeden sonda adet oldumMerhaba sonuç ne acaba test verdiniz mi
Sol yumurtalığımda bir sancı oluştu hiç anlamadım adet olduğumu lavaboya gidince farkettirmeden ilk defaMerhaba sonuç ne acaba test verdiniz mi
Hayırlısı olsun artık22. Gün gecikmeden sonda adet oldum