Uzun saç kilo almaya engel olabilir mi???

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
geçenlerde duydum bu konuyu kafama takıldı kızlar hani yediğimiz yiyeceklerdeki vitamin vs. bi kısmıda saçlara gidiyo malumunuz...benimde saçlarım belimden aşaya doğru yol aldı gidiyo kalçamda diyebilirim.. bana mantıklı geldi SİZ NE DİYOSUNUZ BU KONUYA?

uzun saç kilo almaya engel değildir
alakasızdır.
ne yersen ye vücuda dağılır zaten
özellikle saça gitmez
vitamin kullanırsan tabi saç daha hızlı uzar, normal yani

aynen benim de saçlarım çok uzun ve kilo almaya çalışıyorum kilo almak yerine sürekli saçım uzuyor ama vitamin de kullanıyorum onun etkisi olabilir, dediğin gibi eşit dağılıyordur umarım ama uzun saç daha cok vitamine ihtiyaç duyduğu için önce saça gidiyor gibi birşey duymustum ben de ne kadar doğru bilemiyorumm

yok bence de engel değildir... benimde saçlarım belime kadar azmettim kilo almak için... sanki 1-2 kilo almış gibiyim..
Bilinçaltına yerleştirmeyelim böyle hurafeleri

Ayyy ben o doktoru oracıkta boğarım herhalde.. :) saç kolay mı uzuyor canım aaaa
Ama belki onun başka bi problemi daha vardır.
Biz olumlu düşünelim :)

uzun saç kilo almaya engel mi bilimiyorum ama 6.sınıfa giderken arkadaşımı annesi boyu uzamıyor diye doktora götürmüştü çok uzun saçları vardı doktor saçlarını kesmesini istemişti...

Al işte yaa.. Ondan sonra diyolar bu doktorlar neden dayak yiyor
Şaka bi yana inşallah benim zayıflık saçlarıma bağlı değildir.. kestirmem ben hayatta Allah Korusuuunnn ((((

valla onu bunu bilmemde benim saçlarım nerden baksanız 10 senedir uzun..şuan da belime kadar hatta kalcama değiyo kendimi bildim bilelide çok zor kilo alırım.boyum 1.65 şimdiye kadar daha 52 kiloyu görmedi bu bünye

kısa saçlı olup zayıııııf insan dolu..uzun saç enerjini alır diye bilirim ben de yıllardır nitekim kuaförler de genelde bunu söyler,
ama şu da var ki nice uzun saçlı olup mis gibi kilosunu da alan insan var..

benim de saçlarım uzun ama eskiden hep hatırlarım ben öyle derlerdi büyüme çağındayken özellikle su saçlarını keselim biraz bak bütün yediğin içtiğin saça gidiyo derlerdi ay cidden bak
neyse saçım uzun kilomu da alıyorum saçı maçı gördüğü dinlediği yok belli bir saatten sonra...
ben de seviyorum uzun saçı..saç kadının makyaj yapmasa bile doğuştan gelen makyajı..havası..saç dediğin uzun olucak arkadaş :)

çok saçma bence saç kökünden uzar kestirsen ne farkeder vitaminler yine köküne giderbence böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…