- Konu Sahibi herseysensin
-
Birini severken başkasıyla mutlu olduğunu bilmek ne büyük acı değil mi?
Anlattıkların gözümde canlandı da çok çok acıdı yüreğim kendimi senin yerine koyunca...
Hiç kafana takma diyemiyorum çünkü biliyorum bir faydası olmayacak.
Ama sevgilisi olduğundan emin ol belki seni kandırmak istiyordur eski çıktığın onun arkadaşı olduğu için. Açılamıyordur da belki.
Umuyorum böyledir.
Öbür türlüyse anlat ona. "Ben seni çok seviyorum, ama kaybetmek istemiyorum. Beni sevmiyorsan o anlamda yine de arkadaş kalalım." de. veya bu Nikah Şahidi olayını açtığında "Birine deli gibi aşıkken onun nikah şahidi olmak çok acı biliyormusun?" de. Ben evleneceğim insanı buldum, fakat hislerim karşılıklı değil de. Son olarak eğer çok belli olur beni bırakır diyorsan, ona onu anlat. Yani şu şekilde: Birine aşık oldum. Çok seviyorum fakat onun sevgilisi var ne yapayım vs. de. Fikir almak istiyormuş gibi...
Ama ben bir de olaya şu yönünden baktım. Sen sevgilisi olsan ve başka bir kız onu sevse sürekli yanında olsa ne düşünürdün, ister miydin? Çok karışık bir durum canım Allah yardımcın olsun!
Sağlıcakla kal...
Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım.. Aynen öyle,o kızın yerine kendimi koyuyorumda,benimle mutlu olması için neler yapmazdım. Onun mutluluğu herşeye rağmen mutlu eder beni,bu sevgilisiyle olan mutluluğu bile olsa. Ama bazen hislerime yenik düşüyorum maalesefEvet ben sevgilisi olsam ve bi kız hep onun çevresinde olsa tabii ki rahatsız olurdum. Zaten çok uzun zaman olmamış onlar başlayalı yeni sayılır. Eskiden beraberdik hep şuan mesafe var aramızda. Kızın mesajlaştığı biri var,tesadüf benim arkadaşım çok fazla konuşmasakta. Geçen gün knusu açıldı ve kızın onun hakkında konuşurken saçma şeyler söylediğni öğrendim. Salak yaa,gibi şeyler diyomuş mesela. Çok şaşırdım. Şimdi gidip ona söylesem mümkün değil inandıramam. Bide ben kendi gözümle görmeden söylememde doğru olmaz. Hem artık sevmediğmi düşünsede bi sorar kendi kendine acaba hala seviyo mu o yüzden mi böyle yapıyo diye. Bu yüzden unuttum bu öğrendiğimi. Yani kız benim ona verdiğim değeri mümkün değil veremez. O kadar çok seviyorum ki,ne bilym ilk defa böyle hissediyorum. Onun için herşeyi yapablcek gücü bulabliyorum kendimde. Çok acı çekiyorum ama hep içime atmak zorundayım sanırım. Dediklerini denemeye çalışıcam,tekrar sağol :)
öncellikle ilk sevgilinle yaptıklarına rağmen onunla 5 ay boyunca devam etmem ve ağlaman yalvarmam çok yanlış çocuktaki genişliğe bak eski sevgiliden arkadaş olmaz benim sevgilim böyle yapsın önüne secenek koyarım ya ben ya o neyse o geçmişte kaldı diyelim sevdiğin insanın başkasıyla açıktığı bilemk çok acı olsa gerek bilmiyorum hiç başıma gelmedi ama çok kötü bi durum tatlım o seni kabul etmiyorsa değerli arkadaş olarak görüyorsa bırak onun için değerli bi arkadaş olarak kal sevdiğini söylemeye devam edersen onu tamamen kaybedersin yada ikinci bi secenek onu unutmak istiyorsan hiç görüşmeyeceksin arkadaşlığınıbitireceksin bence
Sorun değil birbirimize destek olmak için varız burada:) Bence kızın mesaj attığı arkadşından mesajı silmemesini ve kızı konuşturmasını iste. Daha sonra numarayla birlikte bunu hoşlandığın kişiye göster. O zaman sana inanmamak gibi bir lüksü olamaz. Ki bu insanla ciddi düşünüyorsa kesinlikle bunu dile getirmeyi bir 'arkadaş' olarak borç bilmelisin. Yoksa hem o üzülür, hem sen üzülürsün.
Öneri için teşekkürler :) Tatilde ordayım zaten sık sık görüşücez büyük ihtimal. Daha içten olmaya çalışıcam. Zaten ondan vazgeçemyceğimin farkında. Eğer gerçekten içten olduğumu ifade edebilirsem hissedebilir belki bişyler. Yani öyle olmasını umuyorum..
Var ya burada kendi kendimi yiyorum senin derdine derman olacağım diye. Sanki ben senin durumunda gibiyim:)
Maalesef internete fazla takılmıyo canım. Sadece mesajlaşıyoruz ama çok sık değil. Bazen arıyo kontör aldıkça sesini duyuyorum. Çok mutlu oluyorum tabii :)
İlginç ibir ilişkiniz var. Yanlış anlamazsan merak ettim ne konuşuyorsunuz mesela?
joule'e sonuna kadar katılıyorum :) bence de ne hissettiğini bilmesi önemli, söyle, senin mutlu olman için içimde yaşıyorum her şeyi, seni kaybetmemek için de, bilsin en azından. inşallah süper olur her şey :)
Allahım inşallah bu konuda mutlu haberlerini duymayı da nasip eder bize.:)
Bence de ki "Seni üzmemek için içimde yaşıyorum ama seni her şeyden çok seviyorum. Eğer zamana bırakmak ve bana bir şans vermek istiyorsan şimdi konuş benimle. Sensiz yapamıyorum. Eğer istemiyorsan birdaha bu konuyu açmam yeterki uzaklaşma benden. Ne sana ne sevgiline ne de ilişkinize zararım olur. Ben sadece yanında olmak, yanında huzuru tatmak istiyorum."
O zaman "hayır" diyemez umarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?