- Konu Sahibi herseysensin
Kimseye aşık olmuyordum. Belki hoşlandığım beğendiğim kişiler oluyordu ama arkadaşlarım gibi öyle aşk acısı çekmiyordum. Sonra kendimi boşlukta hissettiğim bi dönem biriyle tanıştım. Boşlukta hissediyordum çünkü ailevi sorunlarım vardı. Tanıştığım kişiyle arkadaşça sohbet ediyorduk,1 ay gibi kısa bi süre sonra bana çıkma teklifi etti. Aldığım diğer çıkma tekliflerini düşünmeden reddederdm çünkü lafları çok yapmacık gelirdi bana. Bu kez kabul ettim. İlk çıktığım kişiydi o ve 5 ay sürdü. İlk aylar o kadar güzeldi ki,mutluydum. Zaman geçtikçe onun hakkında herşeyi öğrenmeye başladım. Yakın bi arkadaşı vardı. Bana defalarca bu çocuğa çok güveniyosun,biraz aç gözünü gibi sözler söyleyip uyarıyodu. Ben ciddiye almıyodum. Onun yanında söylediğindede 'aşkım inanma buna aklını karıştırmaya çalışıyo' diyodu. Bunun benden önce çıktığı bi kız vardı. Biraz zaman sonra yine onunla mesajlaşmaya başladılar. 5 ay boyunca o kızı ben sildim,o yine ekledi rehberine. Hayatından bi türlü çıkaramadım. Açıklama olarak 'birgün senle ayrılsak,başka biriyle çıksam ve o bana eski sevglinle mesajlaşma dese ben onuda dinlemem,yine senle iletişim halnde olurum' diyodu. 5 ayda defalarca ayrıldı benden hemde o kadar basit sebeplerle.. Ben ağladıktan,kendimi üzdüktn sonrada affediyodu. En son dayanamycak yere geldim ve 1 defa ben ayrıldım. O son ayrılıştı. Bitirdik. 21. gün,evet ayrılığımızın 3. haftası o kıza geri döndüğünü öğrendim. Eski çıktığına yani. Yıkıldım tabii. Çok üzüldüm,çok alışmıştım ona. Herkesle çıkmasını hazmedebilirdim belki ama o kızla.. Aradan zaman geçti. O kızıda bırakıp başka bi kızla sözlenmişler. Sonrada benim yakın bi arkadaşımla çıktığını öğrendim. Daha doğrusu eskiden yakın olduğum bi arkadaşımla. Kız bana 'ona bi şans daha ver affet o seni çok seviyo' diyodu ki onlar çıkmaya başlamşlar. Neyse. Ben bu süre zarfında çıktığımın o yakın arkadaşıyla iyice samimi oldum. Bana bildiklerini anlattı. Meğer ben çıkarkende eski çıktığyla ne sohbetler ediyormuş..Artık üzülmemeye başlamıştım. Değmycek biriydi çünkü. Sonra da onun o yakın arkadaşına karşı bişeyler hissetmeye başladım. Çok yanlış bi kişiydi belki ama gönül bu. Onun yaptıkların yanında hiçbi şeydi bu belki ama yanlıştı. Bisüre kendi kendime 'sadece o delirsin diye yapıyosun,aşık falan değilsin' dedim ama maalesef bu kez gerçekten aşık olmuştum. Aylaaar geçti,eski çıktığm bana hala yalvarıyo barışalım nolur sensiz yapamıyorum faln. Ama hiçbi şey hissedemiyorum artık. Neyse ben sonra ona karşı bişeyler hissettiğmi anlattım. Fakat bana eski çıktığımla yakın arkadaş olduklarını ve hislerimin yanlış olduğunu anlattı. Araya mesafe koydu tabii ister istemez. Ama o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki,kendimi onun yanında çok mutlu hissediyordum. Annemide tanıdığı için bazen akşamları gelip beni alıyodu dolaşıyodk. Aylarca konuşmadı benimle. Haklıydıda çok dürüst bri zaten. Hiç yalvarmaktan vazgeçmedim ama. Ona ne kadar bağlandığımı anlattım. Ve ona karşı artık bişeyler hissetmediğmi söyleyp yalan söyledim Aylar sonra affetti beni. Bu sürede biz başka bir yere taşındık. Uzak kaldım ona yani. Affedildikten sonra gelip görmek istediğimi söyledim kabul etti. Harika bi gündü,aylar sonra yeniden mutluluğu hissetmiştim. Yine gezip dolaşıp bir şeyler yedik. Öyle çok özlemişm ki yüzüne hasret kalmıştım. Sonra eve döndüm. Hala mesajlaşıyoruz ama çok nadir. Eskiden hep mesaj atardı ne bilym konuşurduk uzun uzun. Şmdi bazen konuşuyoruz. Çıktığı biri var ayrıca bi süre önce başlamşlar. Sadece resimini görmüş kız başka bi ilde. Onu sevdiğini söylüyo hatta bzen nikah şahidim olursun faln diyo şakayla karışık bi şekilde. Ben askere gittiğimde dönene kadar evlenirsin sen,Bende gelr şahidin olurum dedi. Takmış bu konuya ve moralim çok bozuluyo. Bi ara kontör atmıştım ona sevglisi öğrenmiş bu kız niye bu kadar yakın sana diye trip atmş. O da 'ben onun için ne kadar değerlysem o da benm için çoook değerli' demiş. Öyle söyledi yani dedi mi demedi mi bilmiyorum. Çok güvniyorum ona. Fakt bi daha ona sevdiğimi asla söyleyemem. Onu kaybetme korkusundan ne yapacağımı şaşrdm. Üzerinden 1 yıl geçti nredeyse ve ayda yılda 1 görmeme rağmen duygularım hiç değişmedi.. O kadar bağlıyım ki ona. Bide ben,bu yaşta aşka faln inanmayan ben yani :) Şimdi ne yapsam bilmiyorum,sanırım hep içimde tutmak zorundayım sevgimi