• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun olucak biraz ama içimi dökmek istiyorum

herseysensin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
28
0
0
İstanbul
Kimseye aşık olmuyordum. Belki hoşlandığım beğendiğim kişiler oluyordu ama arkadaşlarım gibi öyle aşk acısı çekmiyordum. Sonra kendimi boşlukta hissettiğim bi dönem biriyle tanıştım. Boşlukta hissediyordum çünkü ailevi sorunlarım vardı. Tanıştığım kişiyle arkadaşça sohbet ediyorduk,1 ay gibi kısa bi süre sonra bana çıkma teklifi etti. Aldığım diğer çıkma tekliflerini düşünmeden reddederdm çünkü lafları çok yapmacık gelirdi bana. Bu kez kabul ettim. İlk çıktığım kişiydi o ve 5 ay sürdü. İlk aylar o kadar güzeldi ki,mutluydum. Zaman geçtikçe onun hakkında herşeyi öğrenmeye başladım. Yakın bi arkadaşı vardı. Bana defalarca bu çocuğa çok güveniyosun,biraz aç gözünü gibi sözler söyleyip uyarıyodu. Ben ciddiye almıyodum. Onun yanında söylediğindede 'aşkım inanma buna aklını karıştırmaya çalışıyo' diyodu. Bunun benden önce çıktığı bi kız vardı. Biraz zaman sonra yine onunla mesajlaşmaya başladılar. 5 ay boyunca o kızı ben sildim,o yine ekledi rehberine. Hayatından bi türlü çıkaramadım. Açıklama olarak 'birgün senle ayrılsak,başka biriyle çıksam ve o bana eski sevglinle mesajlaşma dese ben onuda dinlemem,yine senle iletişim halnde olurum' diyodu. 5 ayda defalarca ayrıldı benden hemde o kadar basit sebeplerle.. Ben ağladıktan,kendimi üzdüktn sonrada affediyodu. En son dayanamycak yere geldim ve 1 defa ben ayrıldım. O son ayrılıştı. Bitirdik. 21. gün,evet ayrılığımızın 3. haftası o kıza geri döndüğünü öğrendim. Eski çıktığına yani. Yıkıldım tabii. Çok üzüldüm,çok alışmıştım ona. Herkesle çıkmasını hazmedebilirdim belki ama o kızla.. Aradan zaman geçti. O kızıda bırakıp başka bi kızla sözlenmişler. Sonrada benim yakın bi arkadaşımla çıktığını öğrendim. Daha doğrusu eskiden yakın olduğum bi arkadaşımla. Kız bana 'ona bi şans daha ver affet o seni çok seviyo' diyodu ki onlar çıkmaya başlamşlar. Neyse. Ben bu süre zarfında çıktığımın o yakın arkadaşıyla iyice samimi oldum. Bana bildiklerini anlattı. Meğer ben çıkarkende eski çıktığyla ne sohbetler ediyormuş..Artık üzülmemeye başlamıştım. Değmycek biriydi çünkü. Sonra da onun o yakın arkadaşına karşı bişeyler hissetmeye başladım. Çok yanlış bi kişiydi belki ama gönül bu. Onun yaptıkların yanında hiçbi şeydi bu belki ama yanlıştı. Bisüre kendi kendime 'sadece o delirsin diye yapıyosun,aşık falan değilsin' dedim ama maalesef bu kez gerçekten aşık olmuştum. Aylaaar geçti,eski çıktığm bana hala yalvarıyo barışalım nolur sensiz yapamıyorum faln. Ama hiçbi şey hissedemiyorum artık. Neyse ben sonra ona karşı bişeyler hissettiğmi anlattım. Fakat bana eski çıktığımla yakın arkadaş olduklarını ve hislerimin yanlış olduğunu anlattı. Araya mesafe koydu tabii ister istemez. Ama o kadar güzel vakit geçiriyorduk ki,kendimi onun yanında çok mutlu hissediyordum. Annemide tanıdığı için bazen akşamları gelip beni alıyodu dolaşıyodk. Aylarca konuşmadı benimle. Haklıydıda çok dürüst bri zaten. Hiç yalvarmaktan vazgeçmedim ama. Ona ne kadar bağlandığımı anlattım. Ve ona karşı artık bişeyler hissetmediğmi söyleyp yalan söyledim :( Aylar sonra affetti beni. Bu sürede biz başka bir yere taşındık. Uzak kaldım ona yani. Affedildikten sonra gelip görmek istediğimi söyledim kabul etti. Harika bi gündü,aylar sonra yeniden mutluluğu hissetmiştim. Yine gezip dolaşıp bir şeyler yedik. Öyle çok özlemişm ki yüzüne hasret kalmıştım. Sonra eve döndüm. Hala mesajlaşıyoruz ama çok nadir. Eskiden hep mesaj atardı ne bilym konuşurduk uzun uzun. Şmdi bazen konuşuyoruz. Çıktığı biri var ayrıca bi süre önce başlamşlar. Sadece resimini görmüş kız başka bi ilde. Onu sevdiğini söylüyo hatta bzen nikah şahidim olursun faln diyo şakayla karışık bi şekilde. Ben askere gittiğimde dönene kadar evlenirsin sen,Bende gelr şahidin olurum dedi. Takmış bu konuya ve moralim çok bozuluyo. Bi ara kontör atmıştım ona sevglisi öğrenmiş bu kız niye bu kadar yakın sana diye trip atmş. O da 'ben onun için ne kadar değerlysem o da benm için çoook değerli' demiş. Öyle söyledi yani dedi mi demedi mi bilmiyorum. Çok güvniyorum ona. Fakt bi daha ona sevdiğimi asla söyleyemem. Onu kaybetme korkusundan ne yapacağımı şaşrdm. Üzerinden 1 yıl geçti nredeyse ve ayda yılda 1 görmeme rağmen duygularım hiç değişmedi.. O kadar bağlıyım ki ona. Bide ben,bu yaşta aşka faln inanmayan ben yani :) Şimdi ne yapsam bilmiyorum,sanırım hep içimde tutmak zorundayım sevgimi :(

Birini severken başkasıyla mutlu olduğunu bilmek ne büyük acı değil mi?
Anlattıkların gözümde canlandı da çok çok acıdı yüreğim kendimi senin yerine koyunca...
Hiç kafana takma diyemiyorum çünkü biliyorum bir faydası olmayacak.
Ama sevgilisi olduğundan emin ol belki seni kandırmak istiyordur eski çıktığın onun arkadaşı olduğu için. Açılamıyordur da belki.
Umuyorum böyledir.
Öbür türlüyse anlat ona. "Ben seni çok seviyorum, ama kaybetmek istemiyorum. Beni sevmiyorsan o anlamda yine de arkadaş kalalım." de. veya bu Nikah Şahidi olayını açtığında "Birine deli gibi aşıkken onun nikah şahidi olmak çok acı biliyormusun?" de. Ben evleneceğim insanı buldum, fakat hislerim karşılıklı değil de. Son olarak eğer çok belli olur beni bırakır diyorsan, ona onu anlat. Yani şu şekilde: Birine aşık oldum. Çok seviyorum fakat onun sevgilisi var ne yapayım vs. de. Fikir almak istiyormuş gibi...

Ama ben bir de olaya şu yönünden baktım. Sen sevgilisi olsan ve başka bir kız onu sevse sürekli yanında olsa ne düşünürdün, ister miydin? Çok karışık bir durum canım Allah yardımcın olsun!

Sağlıcakla kal...

Birini severken başkasıyla mutlu olduğunu bilmek ne büyük acı değil mi?
Anlattıkların gözümde canlandı da çok çok acıdı yüreğim kendimi senin yerine koyunca...
Hiç kafana takma diyemiyorum çünkü biliyorum bir faydası olmayacak.
Ama sevgilisi olduğundan emin ol belki seni kandırmak istiyordur eski çıktığın onun arkadaşı olduğu için. Açılamıyordur da belki.
Umuyorum böyledir.
Öbür türlüyse anlat ona. "Ben seni çok seviyorum, ama kaybetmek istemiyorum. Beni sevmiyorsan o anlamda yine de arkadaş kalalım." de. veya bu Nikah Şahidi olayını açtığında "Birine deli gibi aşıkken onun nikah şahidi olmak çok acı biliyormusun?" de. Ben evleneceğim insanı buldum, fakat hislerim karşılıklı değil de. Son olarak eğer çok belli olur beni bırakır diyorsan, ona onu anlat. Yani şu şekilde: Birine aşık oldum. Çok seviyorum fakat onun sevgilisi var ne yapayım vs. de. Fikir almak istiyormuş gibi...

Ama ben bir de olaya şu yönünden baktım. Sen sevgilisi olsan ve başka bir kız onu sevse sürekli yanında olsa ne düşünürdün, ister miydin? Çok karışık bir durum canım Allah yardımcın olsun!

Sağlıcakla kal...

Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım.. Aynen öyle,o kızın yerine kendimi koyuyorumda,benimle mutlu olması için neler yapmazdım. Onun mutluluğu herşeye rağmen mutlu eder beni,bu sevgilisiyle olan mutluluğu bile olsa. Ama bazen hislerime yenik düşüyorum maalesef :( Evet ben sevgilisi olsam ve bi kız hep onun çevresinde olsa tabii ki rahatsız olurdum. Zaten çok uzun zaman olmamış onlar başlayalı yeni sayılır. Eskiden beraberdik hep şuan mesafe var aramızda. Kızın mesajlaştığı biri var,tesadüf benim arkadaşım çok fazla konuşmasakta. Geçen gün knusu açıldı ve kızın onun hakkında konuşurken saçma şeyler söylediğni öğrendim. Salak yaa,gibi şeyler diyomuş mesela. Çok şaşırdım. Şimdi gidip ona söylesem mümkün değil inandıramam. Bide ben kendi gözümle görmeden söylememde doğru olmaz. Hem artık sevmediğmi düşünsede bi sorar kendi kendine acaba hala seviyo mu o yüzden mi böyle yapıyo diye. Bu yüzden unuttum bu öğrendiğimi. Yani kız benim ona verdiğim değeri mümkün değil veremez. O kadar çok seviyorum ki,ne bilym ilk defa böyle hissediyorum. Onun için herşeyi yapablcek gücü bulabliyorum kendimde. Çok acı çekiyorum ama hep içime atmak zorundayım sanırım. Dediklerini denemeye çalışıcam,tekrar sağol :)

öncellikle ilk sevgilinle yaptıklarına rağmen onunla 5 ay boyunca devam etmem ve ağlaman yalvarmam çok yanlış çocuktaki genişliğe bak eski sevgiliden arkadaş olmaz benim sevgilim böyle yapsın önüne secenek koyarım ya ben ya o neyse o geçmişte kaldı diyelim sevdiğin insanın başkasıyla açıktığı bilemk çok acı olsa gerek bilmiyorum hiç başıma gelmedi ama çok kötü bi durum tatlım o seni kabul etmiyorsa değerli arkadaş olarak görüyorsa bırak onun için değerli bi arkadaş olarak kal sevdiğini söylemeye devam edersen onu tamamen kaybedersin yada ikinci bi secenek onu unutmak istiyorsan hiç görüşmeyeceksin arkadaşlığınıbitireceksin bence

Bu içten yorumun için çok teşekkür ederim canım.. Aynen öyle,o kızın yerine kendimi koyuyorumda,benimle mutlu olması için neler yapmazdım. Onun mutluluğu herşeye rağmen mutlu eder beni,bu sevgilisiyle olan mutluluğu bile olsa. Ama bazen hislerime yenik düşüyorum maalesef :( Evet ben sevgilisi olsam ve bi kız hep onun çevresinde olsa tabii ki rahatsız olurdum. Zaten çok uzun zaman olmamış onlar başlayalı yeni sayılır. Eskiden beraberdik hep şuan mesafe var aramızda. Kızın mesajlaştığı biri var,tesadüf benim arkadaşım çok fazla konuşmasakta. Geçen gün knusu açıldı ve kızın onun hakkında konuşurken saçma şeyler söylediğni öğrendim. Salak yaa,gibi şeyler diyomuş mesela. Çok şaşırdım. Şimdi gidip ona söylesem mümkün değil inandıramam. Bide ben kendi gözümle görmeden söylememde doğru olmaz. Hem artık sevmediğmi düşünsede bi sorar kendi kendine acaba hala seviyo mu o yüzden mi böyle yapıyo diye. Bu yüzden unuttum bu öğrendiğimi. Yani kız benim ona verdiğim değeri mümkün değil veremez. O kadar çok seviyorum ki,ne bilym ilk defa böyle hissediyorum. Onun için herşeyi yapablcek gücü bulabliyorum kendimde. Çok acı çekiyorum ama hep içime atmak zorundayım sanırım. Dediklerini denemeye çalışıcam,tekrar sağol :)

Sorun değil birbirimize destek olmak için varız burada:) Bence kızın mesaj attığı arkadşından mesajı silmemesini ve kızı konuşturmasını iste. Daha sonra numarayla birlikte bunu hoşlandığın kişiye göster. O zaman sana inanmamak gibi bir lüksü olamaz. Ki bu insanla ciddi düşünüyorsa kesinlikle bunu dile getirmeyi bir 'arkadaş' olarak borç bilmelisin. Yoksa hem o üzülür, hem sen üzülürsün.

öncellikle ilk sevgilinle yaptıklarına rağmen onunla 5 ay boyunca devam etmem ve ağlaman yalvarmam çok yanlış çocuktaki genişliğe bak eski sevgiliden arkadaş olmaz benim sevgilim böyle yapsın önüne secenek koyarım ya ben ya o neyse o geçmişte kaldı diyelim sevdiğin insanın başkasıyla açıktığı bilemk çok acı olsa gerek bilmiyorum hiç başıma gelmedi ama çok kötü bi durum tatlım o seni kabul etmiyorsa değerli arkadaş olarak görüyorsa bırak onun için değerli bi arkadaş olarak kal sevdiğini söylemeye devam edersen onu tamamen kaybedersin yada ikinci bi secenek onu unutmak istiyorsan hiç görüşmeyeceksin arkadaşlığınıbitireceksin bence

İlk olduğu için bazı hatalar yaptım evet ama kendimi çok üzmüyorum bundan da bişeyler öğrendm bazı dersler aldım en azından. Hemde ne acı,keşke ona karşı hissetmeseydim bu duyguları ama elimde değil işte. Çok özlüyorum,hem uzaktayım hemde yakın bile olsam içimden geldiği gibi davranamıyorum. Neden bilmiyorum ama vazgeçme çabamda yok hiç,unutmak istemiyorum. Böyle daha çok üzüleceğimi bildiğim halde..

Sorun değil birbirimize destek olmak için varız burada:) Bence kızın mesaj attığı arkadşından mesajı silmemesini ve kızı konuşturmasını iste. Daha sonra numarayla birlikte bunu hoşlandığın kişiye göster. O zaman sana inanmamak gibi bir lüksü olamaz. Ki bu insanla ciddi düşünüyorsa kesinlikle bunu dile getirmeyi bir 'arkadaş' olarak borç bilmelisin. Yoksa hem o üzülür, hem sen üzülürsün.

Çoktan silmiştir kız mesajı çünkü zaman geçti üzerinden. Bende içime çok dert ediyorum bunu söylemeyi çok istiyorum ama dediğim gibi daha önceden sevgimi dile getirdiğim için herşey daha kötü olabilir. Öyle iyi davranıyo ki bana.. Sevgilisiyle aralarındaki bağıda çözemiyorum. Bi insan sevdiğinin gözlerine bakmadan,ne bilym hiç görmeden aşık olabilir mi blmiyorum.

Anladım... Daha çok görüşmeye çalış, onu çağır yanına. Sıkı sıkı sarıl, derin derin bak. Sana aşık olmaması için bir engel yok...

Öneri için teşekkürler :) Tatilde ordayım zaten sık sık görüşücez büyük ihtimal. Daha içten olmaya çalışıcam. Zaten ondan vazgeçemyceğimin farkında. Eğer gerçekten içten olduğumu ifade edebilirsem hissedebilir belki bişyler. Yani öyle olmasını umuyorum..

Öneri için teşekkürler :) Tatilde ordayım zaten sık sık görüşücez büyük ihtimal. Daha içten olmaya çalışıcam. Zaten ondan vazgeçemyceğimin farkında. Eğer gerçekten içten olduğumu ifade edebilirsem hissedebilir belki bişyler. Yani öyle olmasını umuyorum..

Var ya burada kendi kendimi yiyorum senin derdine derman olacağım diye. Sanki ben senin durumunda gibiyim:)

Maalesef internete fazla takılmıyo canım. Sadece mesajlaşıyoruz ama çok sık değil. Bazen arıyo kontör aldıkça sesini duyuyorum. Çok mutlu oluyorum tabii :)

İlginç ibir ilişkiniz var. Yanlış anlamazsan merak ettim ne konuşuyorsunuz mesela?

Aradığı zamanlarda okulumu falan soruyo kendi yaptıklarını anlatıyo. Arkadaşlarıyla o hafta biyere gitmişlerse onu anlatıyo. Mesajlaşırkende ben daha rahat olduğum için bikaç kez ona ne kadar değer verdiğmi anlattım. Hiç olumsuz tepki almıyorum oda benim onun içn değerli oldğumu söylüyo. Sevgilisiyle nasıl gittiğini soruyorum ben mesela. Anlatıyo işte bi sorun varsa yada yoksa. Fazla ayrıntıya girmiyo zaten. Bide beni sevgilisine anlatıyo,kızda doğal olarak kıskançlık krizlerine giriyo. Buluştuğu zamanlarda da 'aşkım başımın tatlı belası geldi yine şimdi çıkıyoruz dışarıya' gbi mesajlar atıyo. Eskilerden konuşuyoruz bunun gibi muhabbetler yani.. Onu sevmediğmi söyleyip yalan söylemşte olsam en azından 'Özledim' diyebiliyorum. Beni tek mutlu eden bu sanırım..

joule'e sonuna kadar katılıyorum :) bence de ne hissettiğini bilmesi önemli, söyle, senin mutlu olman için içimde yaşıyorum her şeyi, seni kaybetmemek için de, bilsin en azından. inşallah süper olur her şey :)

joule'e sonuna kadar katılıyorum :) bence de ne hissettiğini bilmesi önemli, söyle, senin mutlu olman için içimde yaşıyorum her şeyi, seni kaybetmemek için de, bilsin en azından. inşallah süper olur her şey :)

Allahım inşallah bu konuda mutlu haberlerini duymayı da nasip eder bize.:)
Bence de ki "Seni üzmemek için içimde yaşıyorum ama seni her şeyden çok seviyorum. Eğer zamana bırakmak ve bana bir şans vermek istiyorsan şimdi konuş benimle. Sensiz yapamıyorum. Eğer istemiyorsan birdaha bu konuyu açmam yeterki uzaklaşma benden. Ne sana ne sevgiline ne de ilişkinize zararım olur. Ben sadece yanında olmak, yanında huzuru tatmak istiyorum."

O zaman "hayır" diyemez umarım:)

Allahım inşallah bu konuda mutlu haberlerini duymayı da nasip eder bize.:)
Bence de ki "Seni üzmemek için içimde yaşıyorum ama seni her şeyden çok seviyorum. Eğer zamana bırakmak ve bana bir şans vermek istiyorsan şimdi konuş benimle. Sensiz yapamıyorum. Eğer istemiyorsan birdaha bu konuyu açmam yeterki uzaklaşma benden. Ne sana ne sevgiline ne de ilişkinize zararım olur. Ben sadece yanında olmak, yanında huzuru tatmak istiyorum."

O zaman "hayır" diyemez umarım:)

Tam olarak bunları söylemeyi o kadar çok istiyorum ki,ama çok korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum. Çünkü zatn aşırı duygusal biriyim. Onada bu kadar bağlanmışken benden uzaklaşırsa toparlanmam çok zor olur :( Ama eğer konuşabilicek cesareti bulabilirsem bigün kendimde,yüzüne karşı söylemek isterim herşeyi. Ancak öyle hissettirebilirim belki duygularımı. İyi dilekleriniz için sağolun umarım herşey daha iyiye gider.. Bu ayın sonuna doğru sms paketi alıcağını söylemşti en son aradığında. Mesaj atıcakmış,konuşucaz bakalm neler olucak. Sizinle paylaşırım yine :)

Bence ondan uzaklaşıp bi an önce kendine yeni bi yol çiz...

Hem eski çıktığın kişinin en yakın arkadaşı ne kadar dürüstmüşki onu satıp seninle olmamış helal olsun!

İlişkisi varmış aralarında sorun olmaktansa ben yerinde olsam vazgeçerdim

Çünkü çok açık ve net sana karşı en ufak bi his beslemiyo...

Değer veriyomuş...Verdiği değer seni tatmin ediyomu?

Bence direk söyle hiç vakit kaybetmeden. Yoksa bu belirsizlk seni yer bitirir.
Olacaksa olsun olmayacaksa kendi yoluna bak.
Onunla arkadaş kalamayacağını anlaman lazım:50:

Back