Uzun oldu ama nolur cevap yazın ağlayarak yazıyorum

Eşine neden acıyorsun ki? Bırak ne hali varsa görsün çocuğunu düşünüyorsan böyle bi ortam da büyütmek neden? maddi olarak olanaklı isen ki helal olsun o kadar karmaşanın içinde okuyup memur olmuşsun durmanı gerektirecek bişey kaldığını düşünmüyorum

Elinde imkanı olmadığı için evindeki huzursuzluğa katlanmak zorunda kalan ve sizin yerinizde olmak isteyen o kadar çok Kadın var ki. Bir bilseniz. Öyle bir aileye değil işe gidip bırakmak ekmek almaya giderken bırakmazdım çocuğumu asla. O içkili dedenin sarhoş olup kaza yapma ihtimali ne kadar yüksek biliyor musunuz ? Sarhoş halde omzunuzda kırılan sehpanın bir parçasının oğlunuza gelmeyeceği ya da bir gün onun omzunda kırılmayacağının garantisini kim verebilir? Oğlunuz belki biraz bocalar ama eminim öyle bi ailede büyümekten kat kat iyidir ayrı yaşamak. Yatakta biLe bir arkadaş kardeş gibiyseniz evin içinde ayrı iki dünyanın insanısınızdır. Eminim çok zor. Eminim daha da yorup üzecek ama sonunda mutlu olacağından çok eminim. Kendi değerini hiç olmazsa oğlunun değerini bil.

Bilmeden yargılamadım. Ben çok daha kötü şartlarda karton üstlerinde yatmayı bile göze alan kendi için ayakta kalan bir kadın gördüm hayatımda. Ondan dolayı bu kadar net konuştum. Ayrıca kendiniz yazmışsınız merhamet ettiğinizi hayallerini vs. Hala merhamet edebildiğinizi söylerseniz başınıza gelen her şeyi hak etmiş olursunuz. En iyisini yapıyorsunuz biraz geç olmuş ama. Hiç olmamasından iyidir. Geri kalan hayatınızda başarılar

Bence bozanın . Mutsuz bir evlilikte çocuklar daha çok etkileniyor ve aile bireylerini yani anne babayı rol model alıyorlar .elinde mesleğin ayaklarının üzerinde duran bir kadinsizin. Hem fiziksel hem psikolojik şiddete maruz kalıyosun. Biran önce bu aileden ve eşten kurtul ailenin yanına taşın ve oğlunu mutlu ve saygın bı evlat olarak yetiştir. Yoksa evladinda ilerde onları örnek alma olasılığı çok yüksek . Kendine acimiyosin oğlunu düşün ve boşan. Yada bir terapiste götür eşini çift terapisti ne ikna et yoksa bosanicam de. Ve kayınvalide lerden uzak bir yere taşın gerekirse eğer eşini seviyosan başka şehire taşın sıfırdan düzen kurun . Bütün yönleriyle ihtimallerini yazdım.

Boşanmıyorum diye konu açtınız yine.

Yatağa çişini yapan adamdan 2. Çocuk için uğraşıyorum demeniz çok korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…