- 3 Mayıs 2019
- 327
- 713
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
-
Ne guzel okumuş memur olmuşsunuz. İyice laçkalaşmış bu evlilik. Yataga işeyecek kadar içmek ne demek ya. Kolay kolay boşan yuvani dagit demem kimseye ama malesef sizde yuva goremiyorum. Sizin yuvanizi kaynana kurmuş, oynatmak istiyor. İş eşinizde bitiyor ama o da kukla resmenEn kısa öz şekilde anlatmaya çalıştım .Kaçarak evlendim. Kaynanam herşeyimi aldı. Ama hep başıma kaktı aldığı dona kadar komşularına gösterip ben yaptım dedi. Kayınbabam alkolik sarhoş gelip küfreder ben karşılık verince kafama elindeki çay bardağını attı. Oğlum doğdu kaynana hep kendi bana sormadan gitti aldı oğluma eşya hep içimde bebek alışverişi ukte kaldı . Tabi param yok ozamanlar borç çok. Evimin market pazar alışverişini kafasına göre yapar getirir aylarca başıma kakar . Oğluma ilk yaş günü takım aldım herkesten önce geldi çıkarıp kendi aldığını giydirdi. Pastayı oğlumla kendi kesmek istedi. kocam gece işçisi. Kayınbaba Gece 1 de oğlumu alıp gezdirmeye geldi sarhos diye vermedim kalktı orta sehpayı omzumda kırdı. Karısı da tepki bile vermedi. kocam gece işçisi. Eşim defalarca konuştu yeri geldi kavga etti. Sabahına yüzsüzce kahvaltıya çağırdılar. Gitmedim diye eşimle kavga ettik her ailesi yüzünden kavga etmemizde ben evden giderdim ilk zamanlar ağlar gel derdi kocam: sonra umursamaz oldu ben evden gittim o anasıyla evimde tv izlerdi . Ameliyat oldu kaynanam gel duş aldırayım seni dedim olmaz mikrop kapar dedi sonra eve çıkınca eşime karın bi duş bile aldırmadı dedi . Annemi eve kapatıp üzerine yürümüşler biz yaptk bu evi diye . Karnım burnumda gittiği her cenazeye düğüne sürükledi giyeceğim elbiseyi kendi seçti kuaföre kendi tarifini yaptırdı saçıma. Ben evimin hanımı olamadım hiç. Hırsla okudum memur oldum. Düzelir dedim ama düzelmedi. Eskisi kadar değil ama bugün çocuğumu bıraktım babaanneye . Dedesinin çalıştığı dershaneye götürelim dedi olmaz okulu başlayacak zaten 1. Sınıf dedim öğlen aradım olmaz dediğim halde oğlumu götürmüşler 25 kişilik sınıfa . 6 da uyandı zavallı çocuk akşam 7ye kadar dershanede bitmiş resmen. Kaynana devlet okulunda öğrenemez adam olmaz illa etüt diyor . Eşimle kavga ettik. Oğluma olmaz yapma dediğim her şeyi yapıyor kadın. Oğlum diyor ki annem kızar dershaneye gitme demiştim ama dedem küfğr etti bana zorla götürdü z babaannem annen seni sorarsa markette derim ben dedi yalana da alışacak çocuk. İşteyken çocuğa bakar sağolsun yemek yapar ama yapma etme dediğim her şeyi yapıyorlar . Kayınbaba oğlumu arabada gezdirir yanında bira içer . Eşime bugün bu düzen değişmez ya ailenle görüşmeyelim ya boşanalım dedim. Çocuk ders alsın diye götürmüş annemi uyardım yinede dedi uyarsan ne olacak dedim ayrıl ozaman benden dedi zaten meyillisin dedi . Bunca çektiğim dertlerine rağmen katlanıp görüşüyorum hatta ikinci bebek için uğraşıyordum Aylardır burda bekliyordum pozitif görmek için ama bugün baktım soğumuşum sevgi kalmamış sırf millet ne der eşimi yarı yolda bırakmak nankörlük olur diye ayrılmıyorum sanırım ama kalbim oğlumla tek başımıza huzurlu bir hayat istiyor iş stresi aile kavgası mahvoldum . 4 bin maaş alıyorum bin lira kiraya çıksak oğlumla hayli hayli geçiniriz ama kafam Allak bullak yaşadıklarımın çeyreği bunlar bi akıl verin bana Geçen de yazmıştım sizlere senelerce eşimin ailesinden psikolojik Ve fiziki siddet gördüm eşim hep savundu ama değişmediler diye kayınbabam alkolik eşim de sanırım ona benziyor ayda 4-5 kez alıyor sızıp kalıyor yatağa işiyor ben kızınca da işten gece 3 de çıkıyorum zaten arkadaşlarla servis beklerken hızlıca içiyoruz ondan çarpıyor yorgun olunca da uyuyakalıyorum böyle oluyor diyor . Yine sabaha karşı üstümde ıslaklık hissettim uyandım İşemiş yine ağlaya ağlaya gözlerim şişti inanın bir dakka durmak istemiyorum boşanıp oğlumla yaşamak daha güzel Bi ortamda yaşamak istiyorum ama bana engel olan bazı şeyler var birinci yavrum bugün birinci sınıfa başladı tam okul zamanı da parçalanmış ailede yaşarsa mahvolur diye korkuyorum ikincisi eşimle senelerdir yokluk çektik kirada süründük odun sobası yaktık şimdi memur oldum evimi aldım bugün doğalgaz abonesi oldum eşim senelerdir hayalimizdi yağmur yağarken sıcacık Cam balkondan yağmuru izlicez diye hayalimiz oldu dedi borca girip kombi taktırdı epey sıkışığız yine şimdi bu adamla onca cefa çekip herşeyimizi omuz omuza verip yapmışken ben nasıl yarı yolda bırakıp gideyim bana bi akıl verin bu düşünce olmasa hemen bırakıp gideceğim mutlu değilim hele bu işeme olaylarından sonra tiksindim o zorla istemese yanaşmıyorum adama kardeş gibi yatıyorum yanında kızlar ben nasıl yarı yolda bırakıp gideceğim bunu memur maaşımla oğlumla geçiniriz o da sorun değil tek istediğim oğlumla bunlardan alkolden uzak huzurlu bi hayat ama eşime acıyorumoğluma acıyorum nolur fikir verin tükendim üstelik geçen haftalarda aynı şekilde işemişti bi daha bi gram alkol alırsan tek kelime etmem oğlumu alıp giderim mahkemede görüşürüz demiştim
Dehşete düştüm okurken! Yahu bu nasıl bir hayat Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir kayınpeder geline nasıl vurur sehpayla. Sizin aileniz yok mu onların yanına dönün kendi maaşınızda varmış ayrı eve de çıkarsınız. Emin olun çocuğun psikolojisi bu evde daha çok bozulur okurken benim bile bozuldu.. Eşinizde hayırlı bir eş değil olsaydı sizi korurdu ailesinden. Hiç beklemeyin bugün evi koşarak terk edinEn kısa öz şekilde anlatmaya çalıştım .Kaçarak evlendim. Kaynanam herşeyimi aldı. Ama hep başıma kaktı aldığı dona kadar komşularına gösterip ben yaptım dedi. Kayınbabam alkolik sarhoş gelip küfreder ben karşılık verince kafama elindeki çay bardağını attı. Oğlum doğdu kaynana hep kendi bana sormadan gitti aldı oğluma eşya hep içimde bebek alışverişi ukte kaldı . Tabi param yok ozamanlar borç çok. Evimin market pazar alışverişini kafasına göre yapar getirir aylarca başıma kakar . Oğluma ilk yaş günü takım aldım herkesten önce geldi çıkarıp kendi aldığını giydirdi. Pastayı oğlumla kendi kesmek istedi. kocam gece işçisi. Kayınbaba Gece 1 de oğlumu alıp gezdirmeye geldi sarhos diye vermedim kalktı orta sehpayı omzumda kırdı. Karısı da tepki bile vermedi. kocam gece işçisi. Eşim defalarca konuştu yeri geldi kavga etti. Sabahına yüzsüzce kahvaltıya çağırdılar. Gitmedim diye eşimle kavga ettik her ailesi yüzünden kavga etmemizde ben evden giderdim ilk zamanlar ağlar gel derdi kocam: sonra umursamaz oldu ben evden gittim o anasıyla evimde tv izlerdi . Ameliyat oldu kaynanam gel duş aldırayım seni dedim olmaz mikrop kapar dedi sonra eve çıkınca eşime karın bi duş bile aldırmadı dedi . Annemi eve kapatıp üzerine yürümüşler biz yaptk bu evi diye . Karnım burnumda gittiği her cenazeye düğüne sürükledi giyeceğim elbiseyi kendi seçti kuaföre kendi tarifini yaptırdı saçıma. Ben evimin hanımı olamadım hiç. Hırsla okudum memur oldum. Düzelir dedim ama düzelmedi. Eskisi kadar değil ama bugün çocuğumu bıraktım babaanneye . Dedesinin çalıştığı dershaneye götürelim dedi olmaz okulu başlayacak zaten 1. Sınıf dedim öğlen aradım olmaz dediğim halde oğlumu götürmüşler 25 kişilik sınıfa . 6 da uyandı zavallı çocuk akşam 7ye kadar dershanede bitmiş resmen. Kaynana devlet okulunda öğrenemez adam olmaz illa etüt diyor . Eşimle kavga ettik. Oğluma olmaz yapma dediğim her şeyi yapıyor kadın. Oğlum diyor ki annem kızar dershaneye gitme demiştim ama dedem küfğr etti bana zorla götürdü z babaannem annen seni sorarsa markette derim ben dedi yalana da alışacak çocuk. İşteyken çocuğa bakar sağolsun yemek yapar ama yapma etme dediğim her şeyi yapıyorlar . Kayınbaba oğlumu arabada gezdirir yanında bira içer . Eşime bugün bu düzen değişmez ya ailenle görüşmeyelim ya boşanalım dedim. Çocuk ders alsın diye götürmüş annemi uyardım yinede dedi uyarsan ne olacak dedim ayrıl ozaman benden dedi zaten meyillisin dedi . Bunca çektiğim dertlerine rağmen katlanıp görüşüyorum hatta ikinci bebek için uğraşıyordum Aylardır burda bekliyordum pozitif görmek için ama bugün baktım soğumuşum sevgi kalmamış sırf millet ne der eşimi yarı yolda bırakmak nankörlük olur diye ayrılmıyorum sanırım ama kalbim oğlumla tek başımıza huzurlu bir hayat istiyor iş stresi aile kavgası mahvoldum . 4 bin maaş alıyorum bin lira kiraya çıksak oğlumla hayli hayli geçiniriz ama kafam Allak bullak yaşadıklarımın çeyreği bunlar bi akıl verin bana Geçen de yazmıştım sizlere senelerce eşimin ailesinden psikolojik Ve fiziki siddet gördüm eşim hep savundu ama değişmediler diye kayınbabam alkolik eşim de sanırım ona benziyor ayda 4-5 kez alıyor sızıp kalıyor yatağa işiyor ben kızınca da işten gece 3 de çıkıyorum zaten arkadaşlarla servis beklerken hızlıca içiyoruz ondan çarpıyor yorgun olunca da uyuyakalıyorum böyle oluyor diyor . Yine sabaha karşı üstümde ıslaklık hissettim uyandım İşemiş yine ağlaya ağlaya gözlerim şişti inanın bir dakka durmak istemiyorum boşanıp oğlumla yaşamak daha güzel Bi ortamda yaşamak istiyorum ama bana engel olan bazı şeyler var birinci yavrum bugün birinci sınıfa başladı tam okul zamanı da parçalanmış ailede yaşarsa mahvolur diye korkuyorum ikincisi eşimle senelerdir yokluk çektik kirada süründük odun sobası yaktık şimdi memur oldum evimi aldım bugün doğalgaz abonesi oldum eşim senelerdir hayalimizdi yağmur yağarken sıcacık Cam balkondan yağmuru izlicez diye hayalimiz oldu dedi borca girip kombi taktırdı epey sıkışığız yine şimdi bu adamla onca cefa çekip herşeyimizi omuz omuza verip yapmışken ben nasıl yarı yolda bırakıp gideyim bana bi akıl verin bu düşünce olmasa hemen bırakıp gideceğim mutlu değilim hele bu işeme olaylarından sonra tiksindim o zorla istemese yanaşmıyorum adama kardeş gibi yatıyorum yanında kızlar ben nasıl yarı yolda bırakıp gideceğim bunu memur maaşımla oğlumla geçiniriz o da sorun değil tek istediğim oğlumla bunlardan alkolden uzak huzurlu bi hayat ama eşime acıyorumoğluma acıyorum nolur fikir verin tükendim üstelik geçen haftalarda aynı şekilde işemişti bi daha bi gram alkol alırsan tek kelime etmem oğlumu alıp giderim mahkemede görüşürüz demiştim
Bu anlattıklarım ilk evlendiğim seneydi 7 sene önce şu an memurum Allah’a şükür karışmıyorlar fazla ama yine alkol alıp oğlumu etkiliyorlar üstelik eşimde alkol almayı abartmaya başladı yazımın sonuna doğru şimdiki yaşantımı anlattım inan çocuğumu düşünmesem şimdi eşyalarımı alıp çıkıp dava açacağım zaten adliyede çalışıyorum oğlumla ikimize huzurlu bi ev okadar istiyorum kiDehşete düştüm okurken! Yahu bu nasıl bir hayat Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir kayınpeder geline nasıl vurur sehpayla. Sizin aileniz yok mu onların yanına dönün kendi maaşınızda varmış ayrı eve de çıkarsınız. Emin olun çocuğun psikolojisi bu evde daha çok bozulur okurken benim bile bozuldu.. Eşinizde hayırlı bir eş değil olsaydı sizi korurdu ailesinden. Hiç beklemeyin bugün evi koşarak terk edin
Şimdilerde kavga dövüş yok memur olalı ama eşim de babası da alkol alıyor bi de yatak ıslatma başladı defalarca uyarmama rağmen yine alıyor eskiden utanır çarşafı yıkardı şimdi ellemiyor içinde yatıyor bana kalıyor bende ellemiyorum artık 1 hafta kalıyor yine ben yıkıyprımBu ortamda büyücekse o çocuk kavga gürültü ile hiç gerek yok. Bu kadar şey çekmişsiniz sizin çektiğiniz şeyler bir kombi fiyatı kadar mı
Birde ikinci çocuk düşünmekkocan daha kendini tutamayıp yatağa işiyor uyurken sende daha sonra 3 tane çocuğa bakarsın bunun için mi okuyup memur oldunuz.
Canım eşim uyuyor eşyalarımı hazırladım oğlumla bekliyoruz oğluma da anlattım ayrı eve çıkalım baban hafta sonu görür seni zaten gececi baban pazarları anca görüyorsun dedim önce mızmızlandı sonra tamam yaa dedi 7 yaşında anlayacağını düşünüp onu böyle bi ortamda yetiştirmek istemediğimi konuştum eşim uyansın işe giderken ben ayrılmak istiyorum dilekçe verelim anlaşmalı olsun bitsin diyeceğimcanım ben gördüğüm yaşadıgım acılarda tek bişe öğrendim bu hayatta bencil olcaksın yasadıkların hiç kolay degil ne münasebet kafaya bardak atmalar omuzda sehpa kırmalar eminimki daha anlatmadıgın neler wardır senin anan baban wurmaya kıyamazken kayınbabada kim oluyo ona bu hakkı werme hakaretinde bile git şikayetçi ol borçla eşim napar hayalimiz wardı falan bunları geçiceksin gerçekleri görmen lazım kimse senden önemli degil her sartta dewlet ewladını sana wericektir bak benim 2.ewliliğim ilk ewliliğmde eşim hiç adımı kullanmazdı sürekli askım canım gülüm derdi fakat ewin içinde ne yasadım ben bilirdim adam göğüslerime oturup tokatları atardı gözlerim morardı burnumuda hissetmezdim çok acıyodu ama askım canım diyo sewiyo derdim de bu işler böyle olmuyomuş aklını basına al derim
Tabiki bırakır eşiniz ne de olsa ses çıkarımıyorsunuz gidip yine geri dönüyorsunuz diye bu kadar rahat hakkınız da hayırlısı olsun inşallah.Şimdilerde kavga dövüş yok memur olalı ama eşim de babası da alkol alıyor bi de yatak ıslatma başladı defalarca uyarmama rağmen yine alıyor eskiden utanır çarşafı yıkardı şimdi ellemiyor içinde yatıyor bana kalıyor bende ellemiyorum artık 1 hafta kalıyor yine ben yıkıyprım
Bir derdim var forumunda açıyorum hemen canım Çok çaresizim su anMune hanım arkadaş yeni üye konusunu bdv de açsa daha çok yorum alır sanki.
Sen sırtında sehpa kırıldığında kafana bardak atıldığında neden o evde kalmaya devam ettin? Bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar? Bir de nasıl 2. çocuk düşünür ya. Sen kul olarak kendi hakkına girmişsin. Gereksiz merhamet aptallıktır kusura bakmayın. Okurken tüylerim ürperdi hala adama acıyorsunuz.O çocuğa yazık nasıl bir ortamda büyüyor... Kusura bakmayın benim bu hikayede tek üzüldüğüm çocuk. Siz kendinize değer verme işiniz ki değer göresiniz. Sırtında sehpa kırılan bir kadın hala haketmeyen bir kocaya merhamet ediyorsa o kadın için üzülmek saçmalık olur. Kendi bile isteye kalıyor çünküKaçarak evlendim. Kaynanam herşeyimi aldı. Ama hep başıma kaktı. Kayınbabam alkolik sarhoş gelip küfreder ben karşılık verince kafama elindeki çay bardağını attı. Oğlum doğdu kaynana hep kendi bana sormadan gitti aldı oğluma eşya hep içimde bebek alışverişi ukte kaldı. Oğluma ilk yaş günü takım aldım herkesten önce geldi çıkarıp kendi aldığını giydirdi. Kayınbaba Gece 1 de oğlumu alıp gezdirmeye geldi sarhos diye vermedim kalktı orta sehpayı omzumda kırdı. Karısı da tepki bile vermedi. kocam gece işçisi. Eşim defalarca konuştu yeri geldi kavga etti. Sabahına yüzsüzce kahvaltıya çağırdılar. Gitmedim diye eşimle kavga ettik her ailesi yüzünden kavga etmemizde ben evden giderdim ilk zamanlar ağlar gel derdi kocam: sonra umursamaz oldu ben evden gittim o anasıyla evimde tv izlerdi . Ben evimin hanımı olamadım hiç. Hırsla okudum memur oldum. Bu kavgaların hiç biri yok şimdi ama dedesi yine alkol alıyor kaynana yine çocuğa izin vermediğim şeyleri yapıyor Düzelir dedim ama düzelmedi. kaynanam şimdilerde ben İşteyken çocuğa bakar sağolsun yemek yapar ama yapma etme dediğim her şeyi yapıyorlar . Kayınbaba oğlumu arabada gezdirir yanında bira içer . eşim annemi uyardım yinede dedi uyarsan ne olacak dedim ayrıl ozaman benden dedi zaten meyillisin dedi . Bunca çektiğim dertlerine rağmen katlanıp görüşüyorum hatta ikinci bebek için uğraşıyordum .kayınbabam alkolik eşim de sanırım ona benziyor ayda 4-5 kez alıyor sızıp kalıyor yatağa işiyor ben kızınca da işten gece 3 de çıkıyorum zaten arkadaşlarla servis beklerken hızlıca içiyoruz ondan çarpıyor yorgun olunca da uyuyakalıyorum böyle oluyor diyor . Yine sabaha karşı üstümde ıslaklık hissettim uyandım İşemiş yine ağlaya ağlaya gözlerim şişti inanın bir dakka durmak istemiyorum boşanıp oğlumla yaşamak daha güzel Bi ortamda yaşamak istiyorum yavrum dün birinci sınıfa başladı tam okul zamanı da parçalanmış ailede yaşarsa mahvolur diye korkuyorum ikincisi eşimle senelerdir yokluk çektik kirada süründük odun sobası yaktık şimdi memur oldum evimi aldım bugün doğalgaz abonesi oldum eşim senelerdir hayalimizdi yağmur yağarken sıcacık Cam balkondan yağmuru izlicez diye hayalimiz oldu dedi borca girip kombi taktırdı epey sıkışığız yine şimdi bu adamla onca cefa çekip herşeyimizi omuz omuza verip yapmışken ben nasıl yarı yolda bırakıp gideyim bana bi akıl verin bu düşünce olmasa hemen bırakıp gideceğim mutlu değilim hele bu işeme olaylarından sonra tiksindim o zorla istemese yanaşmıyorum adama kardeş gibi yatıyorum yanında kızlar ben nasıl yarı yolda bırakıp gideceğim bunu memur maaşımla oğlumla geçiniriz o da sorun değil tek istediğim oğlumla bunlardan alkolden uzak huzurlu bi hayat ama eşime acıyorumoğluma acıyorum nolur fikir verin tükendim üstelik geçen haftalarda aynı şekilde işemişti bi daha bi gram alkol alırsan tek kelime etmem oğlumu alıp giderim mahkemede görüşürüz demiştim
Kaçarak evlendim ailem konuşmuyordu param yoktu gidecek yerim yoktu bilmeden yargılamayın bi bence kurtulmak için gece gündüz çalıştım memur oldum ve şimdi eyvallahım yok oğlum için son şans verdim adam yine alkol aldı boşuyorum bendeSen sırtında sehpa kırıldığında kafana bardak atıldığında neden o evde kalmaya devam ettin? Bir insan kendine bu kötülüğü nasıl yapar? Bir de nasıl 2. çocuk düşünür ya. Sen kul olarak kendi hakkına girmişsin. Gereksiz merhamet aptallıktır kusura bakmayın. Okurken tüylerim ürperdi hala adama acıyorsunuz.O çocuğa yazık nasıl bir ortamda büyüyor... Kusura bakmayın benim bu hikayede tek üzüldüğüm çocuk. Siz kendinize değer verme işiniz ki değer göresiniz. Sırtında sehpa kırılan bir kadın hala haketmeyen bir kocaya merhamet ediyorsa o kadın için üzülmek saçmalık olur. Kendi bile isteye kalıyor çünkü
Kesinlikle boşanmakta kararlıyım oğlumu bu ortamdan çekip alacağım dedim kendisine pazartesi dilekçe vereceğim gel imzala anlaşmalı olsun bitsin dedim anneme geldimSiz teselli bulmaya gelmişsiniz bence boşanmayacaksınız da. İkinci çocuk lafı geçmiş bir de , yapmayın yazık. Eşiniz yeni mi başladı bu alkol işlerine yatağa işemelere falan? Sevgi bazen herşey olmuyor maalesef
Aileniz arkanızda ne güzel , memursunuz işten çıkarılma korkunuz da yok. Aldığınız ev ortak mal. Çocuğunuza anneniz bakar siz de çalışırsınız . Ailesi ve maddi gelir olmayanlar ne yapsın . Şükredin ve karar verdiyseniz geri dönmeyin . Çekeceğinizi çekmişsiniz zaten de ...Kesinlikle boşanmakta kararlıyım oğlumu bu ortamdan çekip alacağım dedim kendisine pazartesi dilekçe vereceğim gel imzala anlaşmalı olsun bitsin dedim anneme geldim
allah yardımcın olsun, canım inşallah oğlunla cok mutlu olursunCanım eşim uyuyor eşyalarımı hazırladım oğlumla bekliyoruz oğluma da anlattım ayrı eve çıkalım baban hafta sonu görür seni zaten gececi baban pazarları anca görüyorsun dedim önce mızmızlandı sonra tamam yaa dedi 7 yaşında anlayacağını düşünüp onu böyle bi ortamda yetiştirmek istemediğimi konuştum eşim uyansın işe giderken ben ayrılmak istiyorum dilekçe verelim anlaşmalı olsun bitsin diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?