• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun nişanlılık dönemi geçiren evli arkadaşlar yardımcı olurmusnuz?

Merhaba canim, biz askimla 2001 senesinden beri cikiyoruz, yani bu sene 8 sene olacak toplam. 2005 yilinda nisanlandik ;-) Bu da 4 sene olacak artik. Allah kismet ederse yazin evleniyoruz nihayet. Nisanlilik zamani insanin hayatindaki en güzel zaman der annem hep, tadini cikartin. Daha ev sorunu, gecim sorunu, cocuk sorunu yok. Sorumsuz hayat yani ;-)))) Bizde zamani böyle gecirdik. En iyi sekilde degerlendirerek. Belki ileride yapamiyacagimiz isleri, hobileri, gezileri bu zaman icinde degerlendik.
Mesela daha gecen hafta kayak tatilinden döndük ve süperdi ;-)))

canım seni iyi anlıyrm çünkü bizde eşimle 2 sene flört sonrasında 2 senede nişanlılık kafamçokkarıştı bitmek bilmedi sanki BIRDE BENİM ANNEM ÇOK SIKIYDI KOLAY KOLAY İZİN VERMEZDI DIŞARI ÇIKMAMIZA :1no2: ama son 5 ay gırdıgımzde zaman su gi şimdi 4.5 senelik evliyiz ve birbirimizi çok sevıyorz:asigim: darısı başına canım önumzdekı hafta bende tokatda olcam ablamın yanına gelyorm

2 yıl çıktık yaklaşık 2 yılda nişanlı kaldık.üstelik ayrı şehirlerdeydik.dayanılacak gibi değil di ama dayandık sabrettik ve 6 aylık evliyiz.ALLAH biz de dahil kimsenin mutluluğunu bozmasın inşallah.

2000 tanıştık 4 yıl çıktık 2004 nişan 3 yıl nişanlı kaldık 2007 düğün 2 yıldırda evliyiz
beklemek zor kızlar iyi bilirim
yine de hasretlik te güzel sevgiyi pekiştiriyor
tadını çıkarın

bende 4 yıldır beraberim bu temmuzda sözüm ve nişanım 1.5 yıl sonrada düğünümüz var sizlerinki gibi akıp geçer zaman inşallah

kızlar 5 yıldır evliyim 97de eşimle tanıştık 2000 yılında nişanlandım.2004 yılındada evlendim şimdi eşim beni aldatıyor ve boşanıyoruz fazla muhabbet tez ayrılık getiriyo haberiniz ola

evlilik öncesi nişanlınızla nasılsınız kızlar? biz çok tartışıyoruz. ikimiz de çok gerginiz. bu normal mi?

bende nişanlıyım 27.04.2008 isteme oldu.03.08.2008 nişan oldu.22ağustos2009da nişnlım askere gitti:((kasımda gelecek.seneye yazada düğün.bencede beklemek cok zor.nişanlımla aram görünürde cok normal ve ii.ama ben onn ilgisizliğinden şikayetciyim.nasıl davranacağımı bilemiyorum.üstünede gtmek istemiyorum.sonucta asker.lütfen bana yardımcı olunn:((

ah be güzelim bak evlenmişsin işte sabredemezken 9 ay ne çabuk geçmiş yuvanı kurmuşsun işte... ne mutlu sana bak ben 10 yıldır bekliyorum iyşallah ben de mayıs 22 de evleniyorum

benim bu kadar uzun süren bi durumum olmadı ilişkinin 7.ayında nişanlandık 25 tem.2009 fakat nişanlılık baya uzun oldu 9 ay gibi ben bu kadar uzun olsun istemiyordum ama kışa denk geleceği için mecbur 8 may.2010 da evlenicez.Nişanlılık bizim son 2 aydır baya bi zor geçiyor :( düğün stresimidir nedir bilmiorum sürekli tartışıyruz.ama şu son bir haftadır iyi aramız allaha şükür.:nazar:

evlilik öncesi nişanlınızla nasılsınız kızlar? biz çok tartışıyoruz. ikimiz de çok gerginiz. bu normal mi?

normal dersem kendi kendimide rahatlatırım bizde nişanlıyız ve evet sürekli tartışıyoruz
ama tartışmalar kısa sürüyo küs de kalamıyoruz sorduğum herkesten aynı cevabı alıyorum normal diyorlar bide ben tartışmaları şuna bağlıyorum nişanlılık sevgili olmaktan çok farklı sevgiliyken sadece ikimiz vardık sanki nişanlanınca ailelerle de nişanlanıyorsun , çok farklı bir duygu eşyalar için tartışılıyor, düğün için için tartışılıyor maddi problemler için tartışılıyor hepsinden önemlisi aileler için tartışıyorsun şimdi ben bakıyorum nişanlımın ailesiyle iyi olursam çok mutlu oluyor ama küçücük bir problemi söylesem ailesiyle ilgili hemen tartışma konusu oluveriyor aynı şey benim ailem içinde geçerli istiyorum ki ailem onu çok sevsin o ailemi çok sevsin hep iyi düşünsün istiyorum malesef böyle sanırım bu yaşantılar evliliğin ilk yıllarında da katlanarak devam edecek ta ki benimseyene kadar

bizde 1,5 senedir beraberiz daha 2 sene var okulumun bitmesine 1 sene de öyle geçse bizde 4,5 senenin sonunda birbirimize kavuşucaz.. üstelik bu 3 senede ayrı geçicek.. ben denizli o istanbul.. biz nişan söz yapmak istemedik.. sevgili olarak birbirini beklemek daha kolay.. nişan olsaydı dediğiniz gibi çevre baskısı olucaktı uzatmayın fazla o orda sen burda nasıl oluyo sorularını çekemezdim gergin olmak uzakta sevdiğini bekleyenler için çok kötü çünkü telde edilen kavgalar çok çabuk halledilemiyo maalesef.. sakin huzurlu bir bekleyiş daha güzel.. zaten 2 senenin sonunda kavuşmayı düşündükçe insan daha bir mutlu oluyo.. uzakta olmak o kadar koymuyo... ayda bir görüşebilenleri kıskanmıyo değilim :) biz ancak 3-4 ayda bir görüşebilicez maalesef.. inşallah sabrın sonu selamet olur kızlar...

aman kısslar geçiyor ALLAH ömür versin yeter bak benimde tam bir sene olucak evlendiğimizde nişanlanalı 5 ayımız kaldı cok şükürboshayallersmile

1yıl nişanlı kaldık ayları değil günleri sayıyorduk geçmek bilmiyodu ve streside oluyodu kavga etmeye başlamıştık artık şimdi 2. senem bitecek evleneli daha dün gibi

ah kızlar ahh!!! bizde kasım 2007 de başladık. kasım 2009da nişanlandık ve Allah izin verirse haziran 2011de evleneceğiz... nişanlı olmak ve olmamak çok farklı sorumluluklar istiyor. onun ailesini idare ediyorum kendi ailemi idare ediyorum, kimi zamamn arada kalıyorum, iş için, eşya için hazırlıklar için sürekli bir gerginlik oluyo.kimse memnun olmuyo herkes bişeyler söylüyooo haliyle tartışmalarımız oluyo ve Allahtan fazla uzamıyorda tatlıya bağlanıyor. bende soruyorum çevremdekilere normalmi bu tartışmalar diye, normal diyorlarr... Allah yardımcımız olsun...

Geçmişe bakınca zamanın geçtiğini görüyoruz fakat gelecek ve beklemek zor geliyor insana..Bende geçen yaz nişanlandım 9 Temmuz'da istemem ve sözüm oldu 18 Temmuz'da da nişanımız oldu.Şuan 10 aylık nişanlıyız zaman çok çabuk geçti halbuki ne giycem,nasıl olcak,nasıl kahve yapcam diye heyecan yaptığım günler dün gibi aklımda...Düğünüm bu kış belli olcak şimdi de zaman düğün için geçmek bilmiyor..Ama iyiki nişanlanmışım her şey daha da güzel oldu eksiklerimi tamamlama fırsatım oldu inşallah bu zamanlarda bitcek...Rabbim herkesi sevdiğine kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla

Geçmişe bakınca zamanın geçtiğini görüyoruz fakat gelecek ve beklemek zor geliyor insana..Bende geçen yaz nişanlandım 9 Temmuz'da istemem ve sözüm oldu 18 Temmuz'da da nişanımız oldu.Şuan 10 aylık nişanlıyız zaman çok çabuk geçti halbuki ne giycem,nasıl olcak,nasıl kahve yapcam diye heyecan yaptığım günler dün gibi aklımda...Düğünüm bu kış belli olcak şimdi de zaman düğün için geçmek bilmiyor..Ama iyiki nişanlanmışım her şey daha da güzel oldu eksiklerimi tamamlama fırsatım oldu inşallah bu zamanlarda bitcek...Rabbim herkesi sevdiğine kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla

Amiin tatlim insallah..biz 5 senedir birlikteyiz ve yaklasik 1 senedir nisanli..INSALLAH ekimdede dügünümüz olacak..
flört dönemi okadar cabuk gecti ki..hayalle, ilani ask ile fln :kedi:
fakat nisanlanali zaman gecmek bilmiyor..tartismalar,gerginlikler..
bence nisanlilik dönemi daha zor geciyor..

Benimde nişanlılığım 2 yıl sürdü ve hala sürüyor, Temmuzda evleniyorum nasipse :)

İlk başlarda bize de böyle geliyordu. Şimdi düşünüyorum bunların hepsi aşkımız için bir imtihan. zaman geçtikçe birbirini daha iyi tanıyor ve evliliğinize hazır oluyorsun. En azından nişanlımla aynı şehirde yaşıyordum bu yüzden şanslıyım.

Ayrıca ileride bizim yine bir ayrılmamız söz konusu. Nişanlım askerliğini yapmadı. Herşeyde bir hayır var. Zaman çok çabuk geçiyor, herşeyin kıymetini bilmek lazım.

Back