• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun nişanlılık dönemi geçiren evli arkadaşlar yardımcı olurmusnuz?

valla ben temmuzda nısanlandım aılem onun aılesı seneye kalsın para konusunda dusunduler bız 5 senedır cıkıyorduk eger seneye kalırsa bu ıs bıter dedım bu ne ya dedım omrum beklemeklemı gecsın dedım ve sonunda dedıgım oldu

yok canım aynı şehırdeyız ama artık erken yapamayız cunku seneye dıye konusuldu hem kıs geldı ben yaz gelını olmak ıstıyorum ama zaman gecmıyor nısanlımla aramız cok ıyı allaha sukur ama zaman gecmıyor :(

Nişanlınla aynı şehirde olduğun için mutlu olmalısın.
Ya bu bekleme sürecinde benim gibi sevdiğine uzak olsaydın ?
Sadece ay'da bir görebilseydin ???...

canım ben de sana şöyle söyleyeyim ben henüz evli değilim ama 2003 mayıs ayında başladık.2007 Kasım ayında söz yaptık.2008 mayıs ayında nişan 2009 23 mayıs da düğün tarihim olacak kısmetse.Yani ben de seninle aynıyım.Evlendiğimizde 6 yıl olacak toplam birlikteliğimiz.2003-2009kafamçokkarıştı ama olsun az kaldı kızlar

Nişanlınla aynı şehirde olduğun için mutlu olmalısın.
Ya bu bekleme sürecinde benim gibi sevdiğine uzak olsaydın ?
Sadece ay'da bir görebilseydin ???...

allah sabır versın dayanma gucu versın cnm beklemek zordur onuda yasadım ben merak etme nısanlı olarak deıl sadece tek fark bende erdemın okulunu bekledım 4 seene samsundaydı ben ankarada

ahh ahhh ben de 3 sene nişanlı kalanlardanım.....3 koca sene dile kolay....okuldan mezun olunca yaptık nişanı ....sonra iş arama telaşı sonraki sene askerlik....3.senemizdede askerden gelmişti eşim iş arama telaşı tekrar ve nihayet düğün hazırlıkları derken geçen sene evlendik işte...evliliğimizin 1. yılıyla birlikte beraberliğimizin 6. yılını kutlamış olduk...çok uzun süre birlikte olmamızın getirdiği bir oturmuşluk var evliliğimizde....beklemek çok zor ama sonunun güzel biteceğini bilmek güç veriyor....sabredin kızlar..sabrın sonu selamet =))))))))

bende 2003 de tanıştım 3 yıl çıktık 2006 da nişanlandım 2008 ekimde kısmetse evlenicez ama beklemek resmen işkence bide herkezin ne zaman evleniosun die sorması çıldırtıyo insanı :(

bizde 27.10.2007 nişanlandık 2008 ağustosta düğün yapalım derken nişanlım askere gitti ve düğünümüz mecburen 2009 kaldı beklemek zor geliyo ama SABIR diyorum Rabbimin bir bildiği var ki böyle oldu diyorum bizden sonra nişanlanan tüm arkadaşlarımız evlendi yeni nişanlanan birisini duyduğumuzda birbirimize bunlarda bizden önce evlenir diyoruz sonra başlıyoruz gülmeye :)))
herkes evlendi biz kaldık diyoruz

bizde 3 yıl çıktık 8 ay nişanlılık, zordu yaa vala hiç geçmez sanıyordum. sonunda gecti evlendik:)

uzatmak iyi değil bence evlenin biran öncekaydirigubbakcemile2

mutluluklar herkese:1rolleyes::asigim:

evet canlarım cok zorr ama sabretmek zorundayız Allah hapımıze sabır versin ayrı yerlerde nısanlı olan arkadaslar Allah sızede cok sabır versın gercekten cok zor

bende canımla 2006 da tanıştım 2008 şubatta iaşnlandık kısmetse 2009 şubatta evlenrceğiz.1 sene nişanlılık süremiz olacak.ama kızlar ben de erken evlenme uzatmama taraftarıyım.bizin biçok engelimiz olduğundan uzadı bence nişanlılık dönemi çok da uzun olmamalı.1 sene bile fazla.önceden insanlar daha kanaatkarmış ben de dahil olmak üzere şimdikiler en ufak bi eksiği bile sorun ediyo.birlikte birçok engeli aşmak diye bişey yok (madddi konuda)her şey dört başı mağmur olsun istendiğinden şimdiki nişanlılıklarda uzuyo

kesinlikle uzun süren nişanlılık söz dönemi iki tarafı da yıpratıyor.bunda en büyük etken de çevrenin acayip soruları tabi

bizde artık bir an önce mayıs gelmesini bekliyoroz artık dayanamıyoruz her an yanyana olmak istiyoruz yedi ay kaldı ama bu yedi ay nasıl geççek bilmiyorum gözümüze çok uzun geliyor Allah tüm sevenleri birbirine kavuştursun daha sonra da hep mutlu ve sağlıklı yaşamayı nasip etsin:asigim:

3 sene flört 3,5 sene nişan sonunda evlendik
geç olsun güzel olsun hayırlısı olsun :delphin:

canım biz 4 yıl flört 2 yıl nişanlılık döneminden sonra evlendik 14 aylık evliyiz beklemesi bile güzel oluyor sevince ama çevre çok etkiliyor imkanın vrsa uzatmak iyi değil ama imkanın yoksa çevreyi takmadan sadece mutluluğunu düşüneceksin o zaman su gibi akıp gidiyor farkına bile varmıyorsun

2002 tanıstık bır sene ayrıldık 2003 tekrar ben aradım barıstık 5 sene cıktık taaaaaaaaa 27 temmuz 2008 kadar o gun nısanlandık 5 ekımde evlenıyorum son 4 gun :)

vala sayfaları sonuna kadar okudumda rekor bendeymıs ahhhhh ahhhhhhhhhhhh 26.10.2001den flörtdonemı surdumu 26.012008tarıhıne kadar bu tarıhte nısanlandık bır sene olcak nısanlanalı nasıpse dah bellı degıl ama olacak ıns 26.07.2009 ınş dugun ben askımı çok sevdım vazgecılmezım o benım onu cok sevıyorummmmmmmmm ınş evlenınce resımlerımı yolluyacam buraya aht ettım vala ama ınankı fazla beklemek cok zor bı o kadar yıpratıyo tavsıyem ıstesınler nısan ve dugun eger onunuzde engel yoksa beklemeyın bu arada bızede dua edın ne olurrrrrrrrrr

Kızlarrr biz 10yıldır birlikteyiz 1,5 senedir nişanlıyız :) okul okuduk o ayrı yerde ben ayrı yerde 4 yıl bitmesini bekledik okul bitti nişanlandık sonra askere gitti Allah tan kısa dönemdi gitti geldi işini bulmasını bekledik onu da hallettik çok şükür şimdi nisan 19 u bekliyoruz :) biz ne yapalım ozaman :))))
Yerinde duramayan ve geri getirelemeyen tek şey zaman..Akıp geçiyo işte ha gayret sıkın dişinizi azıcık daha..Bir ömür boyu mutluluklar herkese Allah ayırmasın inş.

benimde nişan dönemim 1 yıla yakın sürdü,ardından eşim istanbuldaydı,ben ankarada görev yapıyordum,istanbula gidebilmem için nikah kıymamız gerekti,nikahımız oldu 6 sonra tam başvurdum vs. bana demesinmi benim tayinim ankara cıktı geliyorum,bu kezde benim tayini durdurmak için ugraştık,neyse sonra aynı şehirlere geldik ama bu kezde aldıgımız dügün tarihi gecti (16 agustos)sonra ekime kaldı ve bu ekimde evlendik....(18 ekim)ama evlenmeden 1 ay öncesinde falan artık sabrımı zorlamaya başlamıştım çünkü o süreç bunalttı..neyse ki ufak sorunlarla atlattık...

2.5 yıl flort 2.5 yılda nısanın ardından 5 yıl sonunda evlendık..:asigim:
ne zordur bılırım..
aman gec olsun da guc olmasın..
evlendıkten sonra anlıyorsun kı ozamanların tadı da baskaymıs :kahve:

Back