• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun nişanlılık dönemi geçiren evli arkadaşlar yardımcı olurmusnuz?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm arkadaslar Allah nasıp ederse 9ay sonra düğünüm var ama zaman gecmek bılmıyor 5yıldır bırlıkteyız ve artık kavusmak ıstıyoruz ama 9ay var daha gözümde cok buyuyor sizde bu dönemlerı geçirdiyseniz bu kadr cok beklemek sızın ıcınde zor oldumu zaman nsl gecti hızlımı yavaşmı ve hızlı gecmesı ıcın ne yaptınız tşk edrm?:enbuyukkk:

bnde nişanlıyım Allah kısmet ederse 10 ay sonra evlenicem bizimde birlikteliğimiz 4 sene oldu ama çok zor ya?

evett canım yaa cok zor bazen dıyorum ben salakmıyım nıe beklıyoruz hemen evlenseydım ya şimdi yanında olurdum dıye cok yoruldum artık 5yıl bekleyıp bıde nısanlılıgın bıtmesını beklemek cok zor bazende dıyorumkı bosver herseyını tastamam alırsın ıste borcları bıtırıp evlenırsın ve yaz gelını olursun zaten en buyuk bekleme nedenımde bu yaz gelını olmak ıstıyorum

biz eşimle 2 sene çıktık, 1,5 sene nişanlı kaldık tabi sizinki kadar uzun değil ama kısa denecek kadar da değil...
2 senedir de evliyiz...
sevgi ve saygımızda hiçbir değişiklik olmadı önemli olan da bu zaten...
Allah bozmasın hep mutlu olursunuz inşallah...

canım bizde nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz. 03.01.2007 yılında isteme oldu o dönemde okulum devam ettiği için söz yapmadık 16.06.2007 de söz , 21.10.2008 de nişan ve kısmetse 12.10.2008 de de düğün yapacağız. sırf nişanlılık dönemimiz dahi 1 yılı buldu tabi bunda onun ailesinin yurtdışında olmasının ve onların izin tarihine göre hareket etmemizinde etkisi var. bana sorarsan eğer imkanınız varsa düğünü uzatmayın çünkü aileler araya girince hiçbirşey sevgililik dönemindeki gibi olmuyo ve olmayacak şeylerden sorun çıkabiliyo ve sorunları bırak eğer farklı şehirlerdeyseniz özlemde artık çekilmez boyutlara gelebiliyo
inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur canım ...

yok canım aynı şehırdeyız ama artık erken yapamayız cunku seneye dıye konusuldu hem kıs geldı ben yaz gelını olmak ıstıyorum ama zaman gecmıyor nısanlımla aramız cok ıyı allaha sukur ama zaman gecmıyor :(

biz eşimle 2 sene çıktık, 1,5 sene nişanlı kaldık tabi sizinki kadar uzun değil ama kısa denecek kadar da değil...
2 senedir de evliyiz...
sevgi ve saygımızda hiçbir değişiklik olmadı önemli olan da bu zaten...
Allah bozmasın hep mutlu olursunuz inşallah...

bende eşimle 2 yıl çıktım.1.5 yılda nişanlı kaldım ayrıca nişanlılık döneminde bile farklı şehirlerdeydik görevi icabı.9 aylıkta evliyiz.gerçekten o dönem çok zor geliyor insana.hiç geçmeyecekmiş gibi.ama sabır sevgiyi pekiştiriyor diye düşünüyorum ben.zor kazanılan hep çok değerli olur gibi eşimde bende birbirimize olan saygı ve ssevgimizi büyüttük sanki bu süreçte.daha değerliyiz birbirimiz için.snookie arkadaşımın dediği gibi önemli olan sevgi ve saygı.sabredin.mutlaka geçecektir söylemesi kolay diye düşünmeyin bizde bekledik hem de çok uzaklardayken.sevginizi büyütün bu süreçte ha bide saygınızı.dilerim allah ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir yaşam nasip eder.a.s.a.s.

cok tşk edrm canlarım sızınde Allah mutlulgunuzu bozmasın hep mutlu olun gerceten gecmıyo ama zaman yada sadece banamı böle gelıyor yada cok sevıdıgımız ıcınmı bılmıyorum

aminnnnnnnnnnnnnnnn Allah sevenlerı kavustursun sevipte kavusamayanları kavustursun prensini bulamayan arkadaslarada hayırlısını dılıyorum asker yolu bekleyenlerede sabır versın onu atlattın cok sukur oda cok ama cok zordu o yuzden arkadaslara sabır dılıyorum

bende nişanlıma kazak ördum akıllı ipten kendı şeklı cıkıyor kendıme taytın ustune gıyebılcegım degaje yakalı bı tunık gıbı bısı ördum bandana ördüm süveter ördüm sen neler örüyosun

6senedir beraberim 1ay oldu sözleneli askere gidip gelicek allahın izniyle evlenicez yani daha 2sene war hatrlatmayın kızlar offf offf :(:(:(

Back