uzun mücadelem:(zafer benim:) kanser öyküm.

Hayatta herşey bir sınav, insanın olgunlaşması için bir adım.
Umarım bu sınavları ve buna benzeyen engellerimizi layıkıyla aşarız....

gozlerım doldu okurken tuylerım dıken dıken oldu. cok gecmıs olsun guclulugunu tebrık ederım , ınsallah bundan sonra cok guzel seyler yasarsın ..

tebrik ederim canım bu azminle çok daha iyi günlerin olucağına eminim,hayatta başarılar ve bol kahkahalar diliyorum sana..)

canım yaaa benı mahvettın okurken ıcım acıdı hemde cokkkkk ALLAH cok sukur gecmıs iyileşmişssin.
yakın bı zamanda kuzenımın kanser oldugunu oğrendım ve cok uzgunum benı dahada cok etkıledı yazdıkların

canım benim;
aşk gibi, ayrılık gibi, keşkeler gibi,
mücadele etmekte hayatın bir parçası.
Kuzenin adına çok üzüldüm.
Ama lütfen mücadelemin başından değil sonundan etkilen.
Kuzenine böyle düşünerek daha sağlıklı destek olabilirsin.

canım çok geçmiş olsun insanda bi anı gibi kalıyo zor ama atlatılmş bir duygu olrark yaşayan bilir cnm.snnn yine amlytla alınabldi ben 3 ay yoğun bakımda kaldım lenf kanseridim ilerlemişti birz 6 ay 1 sene sonra iyileşmeye başladım.ama çok şükür şimdi bende sağlıklıyım üstelik çocuk sayılrdm bende ankrda tedavi görmştm tıp fakültesinde .10 yıl gçti üzerinden kontrollere gidyrm artık yılda bir.çok şükr bende evlendm ve çocuk beklyrm ..ALLAHın iznyle sağlıklı kolay olur doğumum inş..senin yazını okurken kendim aklıma geldim ve çok duygulandım cnm..

herkesin bir imtihanı var hayatta hatta birden fazla pozitif düşünce olsun dua olsun yeter allah tüm hastalara şifa versin size de mutlu sağlıklı yıllar olsun inş.

sen artık hiiiç birşeyi takmayacaksın. Anne oluyorsun cennet artık senin de ayaklarının altında.
geçti, bitti o günler. bir gün bende yazıcam anne oluca inş.diye:)) biraz zor ama neysse:)))

süpersin sen yaa...
bu hastalıkla mücadele eden insanlara, örnek niteliğinde bi hayat, bi savaş ve bi zafer...
bundan sonra herşeyin gönlünce olmasını diliyorummm

sen artık hiiiç birşeyi takmayacaksın. Anne oluyorsun cennet artık senin de ayaklarının altında.
geçti, bitti o günler. bir gün bende yazıcam anne oluca inş.diye:)) biraz zor ama neysse:)))

haklısın tşkrlr ..zor diye bişy yok olur muhakkak birgün..çok grçmiş olsun.takmamaya çalışyrz da işte. şartlar filan.öptm cnm

ağlayarak okudum hikayeni iki sene önce kanserden kaybettim amcamı ve babam kadar severdim çok emeği geçti bana. çok etklendim evlendimi bilmiom ama hayatında başrılar dilerim. mutlu sağlıklı huzurlu bir hayat dilerim canım. geçmiş olmusun bidaha gelmesin inşallah. kanser olupta atlatamak zorsen başarmışssın herşeyi başarırsın hayran oldum. tebrik ederim

haklısın tşkrlr ..zor diye bişy yok olur muhakkak birgün..çok grçmiş olsun.takmamaya çalışyrz da işte. şartlar filan.öptm cnm

evet canım imkansızlık,zorluk v.b şeyleri hayatımızdan çıkarmamız lazım.Sadece sağlıkta değil, her konuda prensipli olursak çözüm üretme yetimiz de ona göre artar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…