Gelinlik Modelleri uzun kabarık gelinlikle nasıl dans edilir ??

Charlize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
7
0
86
40
Antalya
kızlar gelinliğim çoook uzun ve çok kabarık herkesin fotoğrafında da aşağı yukarı aynı gibi..damatla nasıl dans edilir bu durumda takılıp düşmeden??

Kabarıklığı dansta sorun yaratır aranızda mecburen baya bi mesafe olur. çok yaklaşırsanızda gelinlik önden başılacağı için arkaya itilir ve arkası kalkabilir. uzunluğundada sen rahatsız olursun oynarken maalesef eteklerini tutmak zorunda kalırsın. bi çok gelinde bunu yapıyor tek elinle gelinliğini kaldırıyor ve bence ger çekten çok kötü bü görüntü sanki emanet gelinlik taşıyormussun izlenimi yaratıyor bende. tabi bunlar benim tahminlerim canını sıkmış olmayım canım umarım sen rahat edersin.
Bence düğün solonuna çıkmadan önce gelinlikle bi deneme yap derim..

çok zor olucağını düşünüyorum cnm benimkide uzun ve kabarık hala bir çözüm bulamadım maalesef

Canım benim nişanlığım uzun ve çok kabarıktı,çok zor oldu,arkadaşın dediği gibi bi elim hep eteğimi tutmakla meşguldü,çok zor oldu valla..ne kadar denense de üstünde 2-3 saat kalmadığı için nasıl bişeyle karşılaşacağını bilmiyosun,sıkıntılı bi durum yani

Biz göçmeniz göçmen halayı bile çekemedim neyse düğünde aynı hatayı yapmıcam inşallah..

Gelinliğin uzun olması etkileyebilir ama kabarıklığı etkilemez bence :) yani beni hiç mi hiç etkilemedi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…