• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ilişkiye gelemiyorum sıkıldım dedi her yerden engelledi

Ben aynısını değil ama benzer bir şey yaşadım. Ben baştan beri sizinle ciddi bir ilişki düşünmediğini ve bunu da bahane etiğini düşünüyorum. Engellemesine gelince insanın gururuna dokunuyor. Hani ne kadar korkunç bir insan olabilirim ki beni engelliyor? diyor insan. Bende de öyle bir noktaya gelmişti ki sadece bir kere konuşayım helalleşelim diye kafaya takmıştım. Etrafımda kendi yakınlarım bile bana artık saplantılı muamelesi yapıyordu. Vallahi son bir kez konuşsan da konuşmasan da bir şey değişmiyor inanın. İnsan kendi kendine eziyet ediyor. Ben şimdi size ne kadar söylesem de boş gelecek size benim bu laflarım ama inanın hiç ama hiç değmez. Bunun sizinle bir ilgisi yok; öyle görünüyor ki onunla bir geleceğiniz olamaz. O yüzden onu geçmişe atın ve siz önünüze bakın.
Abla bu olayın üstünden 1 sene geçecek nerdeyse. Seninle konuşmuştuk hatırlıyor musun ? 😊 baştan düşünüyormuş ama düşündüğü gibi gitmemiş benden önce ilişkisi olmamış biraz da ondan. Neyse boşver geçti gitti 😂 seninle huylarımız benziyor. Illa son konuşmayı yapacağım halbu ki yapsam ne olacak ki mal aynı mal

Yahu oturup onun pismam olmasını mı bekliceksin. Ayrıca iki ay dediğin nedir ki ne kadar bağlanırsin ne kadar paylaşım yapabilirsiniz iki ayda. Sen kafanda çok buyutmussun ortada öyle bı aşk göremedim ben. Ayrıca çok fazla neden üstüne düşüyorsun. Bu taktik ters teper hep. Ara verelim demişsin daha kafanızı toplamadan şart diye aramıssin arkadaşından ara annenden ara ortak ondan bundan ara bu nedir. Madem ayrılmak istemiyorsun neden ara verelim diyorsun. Aslında sen ara verince hiç yazmasaydin adam biraz kafasini toplayıp bı iki gün sonra özler dönerdi. Ama sen çok bunaltmissin bu hareketler gerçekten bı insanı çok itici yapıyor döneceği varsa da dönmemiş.
Şimdi böyle deyince insan kendini daha da kötü hissediyor sanki suç bendeymiş gibi, olacaktı da benim yüzümden olmadı falan gibi. Ama öyle görünüyor ki bu adamdan zaten hayır gelmez. Atmışsan atmışsın mesaj ne yapalım yani ne olacak günde üç kere beş kere reklam mesajları bilmem ne mesajları geliyor insanın telefonuna. Kız mesaj attığı için itici gelmiş, ittirsin gitsin böyle onu seven kızdan mesaj gelmesiyle egosunu kabartan adam, ne bu bulunmaz hint kumaşı mı? Tamam fazla mesaj atmak itici oluyor ama atmışsa da atmış kız yani bir daha atmaz olur biter.

Şimdi böyle deyince insan kendini daha da kötü hissediyor sanki suç bendeymiş gibi, olacaktı da benim yüzümden olmadı falan gibi. Ama öyle görünüyor ki bu adamdan zaten hayır gelmez. Atmışsan atmışsın mesaj ne yapalım yani ne olacak günde üç kere beş kere reklam mesajları bilmem ne mesajları geliyor insanın telefonuna. Kız mesaj attığı için itici gelmiş, ittirsin gitsin böyle onu seven kızdan mesaj gelmesiyle egosunu kabartan adam, ne bu bulunmaz hint kumaşı mı? Tamam fazla mesaj atmak itici oluyor ama atmışsa da atmış kız yani bir daha atmaz olur biter.
Abla çok hoşsun. 😊 idolumsun ⚘

tamam adam ayrı bir değişik de arkadaşlar şu erkekleri oyun oynuyor diye darlamaktan vazgeçseniz yemin ederim ilişkileriniz çok değil şöyle % 67,5 oranında iyileşecek.

tamam adam ayrı bir değişik de arkadaşlar şu erkekleri oyun oynuyor diye darlamaktan vazgeçseniz yemin ederim ilişkileriniz çok değil şöyle % 67,5 oranında iyileşecek.
Oh iyi olmuş darladigim. Çünkü oda beni saçma sapan şeylerden kısıtlıyor kıskanıyordu. Bu olay olalı 1 sene olacak ondan sonra da flörtlerim oldu ve sorunun bende değil onda olduğunu anladım. Çünkü normal sağlıklı kafamla adamların hiç bisegine karışmıyormuşum. Aptal gibi aylarca kendimi suçladım. Benimde psikolojimi bozmuş

Abla bu olayın üstünden 1 sene geçecek nerdeyse. Seninle konuşmuştuk hatırlıyor musun ? 😊 baştan düşünüyormuş ama düşündüğü gibi gitmemiş benden önce ilişkisi olmamış biraz da ondan. Neyse boşver geçti gitti 😂 seninle huylarımız benziyor. Illa son konuşmayı yapacağım halbu ki yapsam ne olacak ki mal aynı mal
Ay doğru ya, gönderinin tarihine bakmamışım kusuruma bakma, eski bir gönderiymiş. Evet hatırlıyorum konuşmamızı. Seni seviyorum güzel kız, kendine iyi bak, boşver malları <3

Ay doğru ya, gönderinin tarihine bakmamışım kusuruma bakma, eski bir gönderiymiş. Evet hatırlıyorum konuşmamızı. Seni seviyorum güzel kız, kendine iyi bak, boşver malları <3
Estağfurullah abla. Iyi niyetinle yardımcı olamaya çalıştın teşekkür ederim ❤ bende seni seviyorum ve öpüyorum⚘😘

hiç kimse vazgeçilmez değildir... heleki vazgeçilmez olduğunu hissettirirseniz ilk vazgeçecegi insan malesef siz oluyorsunuz o yuzden kendinize değer verin yasanmışlıklarla bende bunu öğrendim 10 yıllık evli birisi olarak...

Back