Uzun ilişkiye gelemiyorum sıkıldım dedi her yerden engelledi

Merhaba bu insan size geri döndü mü cidden benzer konuları yaşamışız, ihtiyacım var yorumunuza?
Evet döndü. Ama sonuç hüsran aşkımdan ölüyordu döndüğünde 1 hafta sonra ben yapamıyorum olmuyor eskisi gibi hissedemiyorum dedi ve gitti. Sonra arkadaş olarak kalalım dedi. Ben dayanamadım yine bi kez daha deneyelim vs dedim. Ama sonra baktım ki olacak gibi değil. Hayatımda ciddi ilişki istemiyorum yapamam dedi. Bende dedim bu sondu artık seni beklemicem önüme bakıcam. Öyle bitti 2 3 ay oldu hiç ileşitime geçmedik

Son düzenleme:
Çok ilginç egosunu tatmin etmek için mi geri gelmiş, engelinizi ne zaman kaldırıp size tekrar dönmüştü peki?

Çok ilginç egosunu tatmin etmek için mi geri gelmiş, engelinizi ne zaman kaldırıp size tekrar dönmüştü peki?
Kendi konum olduğunu görmemişim. Düzenleyip yazdım size tekrar. 5 ay sonra döndü yanlış hatırlamıyorsam. Yani öyle laflar etti ki herkes inanır ben eşek adamın tekiyim seni üzdüm kırdım ne desen haklisin vs vs. Sonra ben kendime kızdım döndüğü halde affettigim için. Ego mu desem bencillik mi bilemedim. Değişik dengesiz bir insandi

Sonuç itibarin ile dönmüş hatasını anlamış aslında binevi, siz peki asla dönmez gözü ile mi bakıyordunuz?

Sonuç itibarin ile dönmüş hatasını anlamış aslında binevi, siz peki asla dönmez gözü ile mi bakıyordunuz?
Keşke anlamasaydı hatasını anlasa ne olur ki adam 1 hafta içinde değişti. Hata anlamak değil bu. Döneceğini düşünmüyordum o anki acimla ama döndü. Dönmeseydi de bişey fark etmezmiş. Konunuzu okudum. Kendinize saygı duyun ve o adamın peşinden gitmeyin. Defalarca aynı şeyleri yapmış size ve sizde peşinden gitmişsiniz. Sevmiyor sizi elinde tutmaya çalışıyor. Sevse hiç birini yapmazdı

Ok teşekkür ederim benim amacım sadece şaşırırması ve bir kere gelmesi ve benim onu reddetmem çok istiyorum

Ok teşekkür ederim benim amacım sadece şaşırırması ve bir kere gelmesi ve benim onu reddetmem çok istiyorum
Angellll her eski sevgili konusunu hortlatcan mi kizzz??? Su eski sevgilinin nosunu dagit haddini bildirelim sende rahatla bizde rahatlayalim

Siz onu düşünmeyi bırakıp başka şeylerle uğraştiğiniz da dönecek. Emin olun. Ama siz beklentiye girmeyin çok düşünürseniz mesaj atarsiniz. Atmayın şaşırır zaten. Her seferinde üstüne dustugun için döneceği varsa da dönmez. Çünkü egosunu tatmin ediyor

Hepsinii... ıste oda şöyle düşünüyordur bu kız bana böyle diyor bunları düşünüyor niye hala yanımda saçma sapanlar ya.
Ben sadece şaşırmasından başka hiçbir şey istemiyorum ne oldu bu kıza benim için çabalardı deli olurdu ayrılırdım ödü kapar günlerce çabalardı ama artık çabalamıyor demesi lazım... beni istemese bile dikkatini çekmek bu yönden isterdim

Seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri bende yaşadım. Ama elinden gelen bişey yok. Zamana bırak. Illaki pişman olur. Erkekĺer bizim gibi hemen aşklarından ölmezler. Biraz zaman geçsin. Hem seninde için soğumuş olur. Başka ilgi alanları bul kendine

Ben aynısını değil ama benzer bir şey yaşadım. Ben baştan beri sizinle ciddi bir ilişki düşünmediğini ve bunu da bahane etiğini düşünüyorum. Engellemesine gelince insanın gururuna dokunuyor. Hani ne kadar korkunç bir insan olabilirim ki beni engelliyor? diyor insan. Bende de öyle bir noktaya gelmişti ki sadece bir kere konuşayım helalleşelim diye kafaya takmıştım. Etrafımda kendi yakınlarım bile bana artık saplantılı muamelesi yapıyordu. Vallahi son bir kez konuşsan da konuşmasan da bir şey değişmiyor inanın. İnsan kendi kendine eziyet ediyor. Ben şimdi size ne kadar söylesem de boş gelecek size benim bu laflarım ama inanın hiç ama hiç değmez. Bunun sizinle bir ilgisi yok; öyle görünüyor ki onunla bir geleceğiniz olamaz. O yüzden onu geçmişe atın ve siz önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…