- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Merhaba. 2 aylik bir iliskim vardı 10 gun görüştük sonra sevgili olduk. Arkadaşımın kuzeniydi. Herşey yolunda guzel gidiyordu. Aşırı kıskanç ve sahipleniyordu. Ben ona aynısını yapinca sorun çıkıyordu. Çocukluk arkadaşları vardı biri kiz ikisi erkek ( ikisi sevgili bu arada) ister istemez icim bi buruk oluyordu. Oyun oynuyordu online şu meşhur oyunlardan ona karışıyorum diye . 20 yasinda adam isi gucu var oyun oynuyor sevmiyorum. 16 subatta sinirlendim ara verelim dedim iyiki demisim çünkü icinde varmış onunda aklından geçiyormuş ayrildi benden. Çalıştığı yere gittim o gün agladim falan biraz kafa toparlayim dedi. Ben aradım tabi duramadım alışmıştım ona ustune gittikce bizi tanistan arkadaşıma ara verelim dedik sürekli ariyor mesaj atiyor demis. Dedim o zaman heryerden engelle beni engelledi kaldırır zannediyordum kaldırmadı arkadaşlarımdan aradim sesimi duydugu an onları da engelledi 5 kişiden engelledi ya dedim ki sadece konusmak istiyorum aman dinlemedi kardesime kadar her yerden engelledi. 1.5 ay oldu kizlar hic bisey yapmadım. Benim adima olmayan onun bildiği birde ortak hesap vardi ordan engellemiş. Dayanamadim annemden yazdim ben sana bu kadar naptim saplantili gibiymisim gibi heryerden engellemissin diye. Taniyamamisim iki yüzlünüzsün dedim. Ikinci sms attim ki ondan da engellemiş. Ben ona bu kadar nefret ettirecek hicbisey yapmadım. Keske aldatsaydim bu kadar çok dokunmazdı. Zaman dedim ama hala aynı bir kere konuşmama bile musade etmedi. Sosyalmedya hesaplarımi kapattı kendine alıştırdı beni sonrada bıraktı gitti. Ben hala uzulurken onun umrunda değil. İçimden atamiyorum kizlar..