- 13 Aralık 2023
- 2
- 0
- 6
- Konu Sahibi Ismmn hann
-
Konu dışı ama nasıl oldun ağrıların gectimiTasması kopmuş köpek şu anda hiç elleme.
No asla geçmiyor. Bu hafta bir daha gideceğim doktoraKonu dışı ama nasıl oldun ağrıların gectimi
Psikolojik olabilirmi agrilarNo asla geçmiyor. Bu hafta bir daha gideceğim doktora
Bilmiyorum ki bel ve bacak ağrısının psikolojik olabileceğini düşünmüyorum açıkçasıPsikolojik olabilirmi agrilar
Erkekleri anlamaya çalışmayın bence. Çoğu aynı model. Yedekte tutmak ve birçok kadınla aynı anda konuşmak normal geliyor onlara. Pişman olur mu, neden ayrıldınız bilmiyorum ama bence sevinmeniz gerek gözü dışarda, çapkınlık yapmaya meyilli birinden ayrıldığınız içinUzun bir ilişkiydi yaklaşık 3,5 yıl sürdü. Daha önce ayrılmıştık ama böyle bir davranış hiç yapmamıştı. Instagram’dan bir günde 5 10 kişi ekleyerek hızlıca büyütmeye çalışıyor, eklediği kadınlar da çok güzel bazılarını görebiliyorum. Çok üzülüyorum bu süreç nasıl yönetmeliyim geri dönmesini istemiyorum ama pişman olur mu olmasını çok istiyorum
Eklediği kadınlar benim giymemi istemediği şeyleri giyen yapmamı istemediği şeyleri yapan tarzda. Çok güzelmiş dediklerin bile olabiliyor etkilenir de pişman olmaz diye çok korkuyorumTasması kopmuş köpek şu anda hiç elleme.
Ucuzmuş boşver üzülme . At gibi giden it gibi geri dönecek aradığını bulamaz o şekilde şuan anca kendını oyalarUzun bir ilişkiydi yaklaşık 3,5 yıl sürdü. Daha önce ayrılmıştık ama böyle bir davranış hiç yapmamıştı. Instagram’dan bir günde 5 10 kişi ekleyerek hızlıca büyütmeye çalışıyor, eklediği kadınlar da çok güzel bazılarını görebiliyorum. Çok üzülüyorum bu süreç nasıl yönetmeliyim geri dönmesini istemiyorum ama pişman olur mu olmasını çok istiyorum
Etkilensin.Eklediği kadınlar benim giymemi istemediği şeyleri giyen yapmamı istemediği şeyleri yapan tarzda. Çok güzelmiş dediklerin bile olabiliyor etkilenir de pişman olmaz diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?