Uzun ilişkinim ardından erkeğin instagramda hemen kadın eklemesi?

Ismmn hann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
2
0
6
Uzun bir ilişkiydi yaklaşık 3,5 yıl sürdü. Daha önce ayrılmıştık ama böyle bir davranış hiç yapmamıştı. Instagram’dan bir günde 5 10 kişi ekleyerek hızlıca büyütmeye çalışıyor, eklediği kadınlar da çok güzel bazılarını görebiliyorum. Çok üzülüyorum bu süreç nasıl yönetmeliyim geri dönmesini istemiyorum ama pişman olur mu olmasını çok istiyorum

Çok ama çok ucuz hareketler. Böyle bir adamdan kurtulmanıza sevindim doğrusu. Hayatınızı akışına bırakıp size iyi gelen insanlara ve aktivitelere yönelin. Pişman olsun diye bekleyip durursanız hem hayatı kaçırır hem de kendinizi boşuna üzersiniz.

Uzun bir ilişkiydi yaklaşık 3,5 yıl sürdü. Daha önce ayrılmıştık ama böyle bir davranış hiç yapmamıştı. Instagram’dan bir günde 5 10 kişi ekleyerek hızlıca büyütmeye çalışıyor, eklediği kadınlar da çok güzel bazılarını görebiliyorum. Çok üzülüyorum bu süreç nasıl yönetmeliyim geri dönmesini istemiyorum ama pişman olur mu olmasını çok istiyorum
Erkekleri anlamaya çalışmayın bence. Çoğu aynı model. Yedekte tutmak ve birçok kadınla aynı anda konuşmak normal geliyor onlara. Pişman olur mu, neden ayrıldınız bilmiyorum ama bence sevinmeniz gerek gözü dışarda, çapkınlık yapmaya meyilli birinden ayrıldığınız için

Tasması kopmuş köpek şu anda hiç elleme.
Eklediği kadınlar benim giymemi istemediği şeyleri giyen yapmamı istemediği şeyleri yapan tarzda. Çok güzelmiş dediklerin bile olabiliyor etkilenir de pişman olmaz diye çok korkuyorum

Ucuzmuş boşver üzülme . At gibi giden it gibi geri dönecek aradığını bulamaz o şekilde şuan anca kendını oyalar

Eklediği kadınlar benim giymemi istemediği şeyleri giyen yapmamı istemediği şeyleri yapan tarzda. Çok güzelmiş dediklerin bile olabiliyor etkilenir de pişman olmaz diye çok korkuyorum
Etkilensin.
Karakterini ortaya koymuş böylelikle. Sen kendi hayatına odaklan onu o kadar görmezden gel ki bundan rahatsız olsun.

çoğu kadından aynı sözü duyuyoruz. pişman olmasını istiyorum... ee? pişman olunca ne olacak yalvaracak mı kapınıza gelip ağlayacak mı yerlerde paspas mı olacak?

bağından boşalmış dana gibi sağa sola saldıran adam pişman olmaz. olsa da sadece başkasını bulamadığı için mecburen döner. sen kolay lokma olduğun için döner. bunu unutma.

pişman ola da bilir, olmaya da bilir ama bu sizinle alakalı bir durum değil. sizleyken olduğundan daha iyi bir hayat ve partner bulursa olmaz, tam tersi olursa olur. ama pişman olması sizi sevdiğini anlaması anlamına gelmez. tamamen kendi hayatının daha iyiye gitmemesi nedeniyle pişman olur, özne yine kendisi. size bu duyguları, ikilemleri yaşatan emin olun size değer veren, seven kişi değil. dönse de iyisini bulamadığı için döner. bu şaşmaz bir gerçekliktir.

Back
X