Uzun ilişki bitirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

modelsthnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5
5
25
Hanımlar, benim 2 yıllık ilişkim var. Fakat bu kişi artık bana dış görünüş olarak çekici gelmiyor. Fakat karakter olarak harika bir insan. İlk başlarda dış görünüşünü de seviyordum ancak çok bakımsız biri oldu bende hatta bunu kaç kez yüzüne söyledim, fakat o da biryere kadar kendine bakabiliyor. Bir yandan ayrılmak istiyorum çünkü artık onu hoş bulmuyorum ama sevgisini de kaybetmek istemiyorum. Birdaha onun gibi seven bulmak imkansız diyebilirim. Bu konuda düşünceniz nedir lütfen realist şekilde belirtin

Haklısın yakışıklı,kaslı falan birini bul,ama seni aldatsın,dövsün olurmu?
ne alaka... niye böyle bir genelleme yaptınız sanki her yakışıklı erkek kötü kalpliymiş gibi? böyle bir kafa yapısı sonrası sırf yakışıklı/gösterişli değil diye birini iyi zannedip birlikte olursunuz ve o da size tekmeyi basar. insanların nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu dış görünüşlerinden anlayamazsınız :) hem gerçekten kötü hem de fiziksel olarak itici o kadar fazla insan var ki.

Arkadasın yorumuna gayet normal yorum yaptım, dış görüşünüşü artık begenmiyormuş,ama onun gibi birini bulamayacagını düşünüyor, yani çarpık bir düşünce... ve saçma,ayrıca da sevmiyor:))

Farkındaysan onun sana olan sevgisini kaybetmekten korkuyosun. Yani senin ona karşı bir sevgin yok. Eğer seninde ona karşı sevgin olsaydı bence onun gibi sevenini bulamam değil,onun gibi kimseyi sevemem derdin. Dış görünüşüde hala çekici gelirdi. Bence ayrıl. Uzun vadede bu ilişkiden o çocuk daha çok zarar görür. Zamanla sanada sadece sevilmek yetmecek.

Ona karşı duygun bittiği için sana cezbedici gelmiyor. Belki hep böyleydi sen duygu yoğunluğu ile görmüyordun.

Farkındaysan onun sana olan sevgisini kaybetmekten korkuyosun. Yani senin ona karşı bir sevgin yok. Eğer seninde ona karşı sevgin olsaydı bence onun gibi sevenini bulamam değil,onun gibi kimseyi sevemem derdin. Dış görünüşüde hala çekici gelirdi. Bence ayrıl. Uzun vadede bu ilişkiden o çocuk daha çok zarar görür. Zamanla sanada sadece sevilmek yetmecek.
Çok doğru,insan sevdiğinin herşeyini sevmez mi...

elbette bakım,temizlik ve dış görünüş önemli.hatta çok.
insanı soğutma ihtimali var bu konulardaki noksanlık.
sende de bu olmuş tabi.
ama benim demek istediğim ayrılık düşünülmesi sevgi de sıkıntı var demektir.
seni düşündüren bencilce fikir ise artık onun kadar seven bulamamak.
bu karşı tarafa çok haksızlık değil mi.
elbette sevilmek te bizi ilişkide tutan durumlardan.
ama tek başına değil.
şimdiden bu duruma geldiysen muhtemelen yani olursa evlendikten sonra iki tarafta da arada olan bakım eksikliği nedeniyle çok daha fazla zorlanacaksın.

Hanımlar, benim 2 yıllık ilişkim var. Fakat bu kişi artık bana dış görünüş olarak çekici gelmiyor. Fakat karakter olarak harika bir insan. İlk başlarda dış görünüşünü de seviyordum ancak çok bakımsız biri oldu bende hatta bunu kaç kez yüzüne söyledim, fakat o da biryere kadar kendine bakabiliyor. Bir yandan ayrılmak istiyorum çünkü artık onu hoş bulmuyorum ama sevgisini de kaybetmek istemiyorum. Birdaha onun gibi seven bulmak imkansız diyebilirim. Bu konuda düşünceniz nedir lütfen realist şekilde belirtin
Hanımefendi sevginizi gözden geçirin. Ve partnerinizle konuşun. Temiz biriyse bakımdan kastınızı anlayamadım. Sizi seven birine değer vermelisiniz ve beraber asmalisiniz. Mesela gidin bir deodorant alın giyinmesini istediğiniz şekilde kıyafet hediye edin bir kaç tane. Beraber alış veriş yapın. Ve Instagram da çok fazla gezmeyin.

Kadınlar erkekleri manipule etmesini bilmeliler. Karekteri düzgün ve sizi seven birisini kendine bakma konusunda çok rahat manipule edebilirsiniz, istediklerinizi yaptırabilirsiniz. Sevdiğinizi beğeneceğiniz şekle sokabilirsiniz. Emim olun, akıllı bir kadın kendi huzuru için bunu başarabilir. Bu adamı kaçırmayın derim.

Pis değilse sadece bakımsız ve kilo almışsa çözülür bu durum. Ama hijyenik Biri değilse sevgisi batsin😁
Şunu da söyleyeyim siz biraz kilo için vs pay verin insan doğum lohusalik vs derken 2 yıl şişko çatlaklar tepe de topuz vee pijamalarla olabiliyor.

elbette bakım,temizlik ve dış görünüş önemli.hatta çok.
insanı soğutma ihtimali var bu konulardaki noksanlık.
sende de bu olmuş tabi.
ama benim demek istediğim ayrılık düşünülmesi sevgi de sıkıntı var demektir.
seni düşündüren bencilce fikir ise artık onun kadar seven bulamamak.
bu karşı tarafa çok haksızlık değil mi.
elbette sevilmek te bizi ilişkide tutan durumlardan.
ama tek başına değil.
şimdiden bu duruma geldiysen muhtemelen yani olursa evlendikten sonra iki tarafta da arada olan bakım eksikliği nedeniyle çok daha fazla zorlanacaksın.
Çok haklısınız hiç bu açıdan da düşünmedim.

Kadınlar erkekleri manipule etmesini bilmeliler. Karekteri düzgün ve sizi seven birisini kendine bakma konusunda çok rahat manipule edebilirsiniz, istediklerinizi yaptırabilirsiniz. Sevdiğinizi beğeneceğiniz şekle sokabilirsiniz. Emim olun, akıllı bir kadın kendi huzuru için bunu başarabilir. Bu adamı kaçırmayın derim.
Haklısınız. Bende bunu birkaç kez denedim ama onun değişmeyeceğini anladım. Düşünsenize siz en basiti buluşacağınız zaman saatlerce kendinizi hazırlıyorsunuz fakat karşı taraf yataktan kalktığı gibi gelmiş,yine...

Dış görünüş gelip geçicidir diyorum. Siz de demişsiniz başlarda bakımlıydı. Demek ki başka biri de aynı olabilir.
Ama sevginizin olduğunu düşünmüyorum olsa böyle bir ikilemde kalmazdınız

Bence senin aşırı duygun yokmuş o kişiye. Onun sana olan sevgi ve ilgisi ile birliktelik olmuş öyle begenmissin. Senin duygun azalınca da gözüne batmaya başlamış gibi geldi bana..

Sen zaten çoktan çocuğu gözden çıkarıp ilişkiyi kafanda bitirmişsin gözünün üstünde kaş arar olmuşsun. Tabikide rahatsız edici bir durum "bakımsızlık" ama çözülmeyecek bir sorun değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X