Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim kizim 6 aylık son 4 haftaya kadar gece uykuları cok güzeldi gecede 2-3 defa uyanırdı şimdise 10 kere oluyor , sizece acaba neden ?karnı tok altı temiz (4 haftadan beride ek gidaya geçtik acaba ondan mı)
canim sanmiyorum çünkü biraz emziriyorum hemen uykuya devam ediyor , diş olsa herhalde hemen dalamaz uykuya diye düşünüyorum. benim kiz saten gündüz leri de hiç uyumuyor 1 saat uyusa bayram yapıyorum çok uyudu diye ama şimdi birde geceleri çıkti. doktor atarax verdi 15 gün kulan dedi o zaman gündüz uykuları için söyledımde ama ben cesaret edemedim( doktor kullanabirlirsin günül rahatlıkla dedi aksı halde vermezdımde bunu 3 günülük bebeklere veriyoruz bazen işitme testine dedi ben yinde iklemde kaldım.
buarada türkçe yazmamda hatlar var özür dilerim :)
benim kizim 6 aylık son 4 haftaya kadar gece uykuları cok güzeldi gecede 2-3 defa uyanırdı şimdise 10 kere oluyor , sizece acaba neden ?karnı tok altı temiz (4 haftadan beride ek gidaya geçtik acaba ondan mı)
benim bebeğim biraz daha erken başladı.sütüm güzel geliyor gündüzleri 2-3 saat duruyor ama geceleri nerdeyse saatte bir uyanıyor.ben de bir anlam veremedim netten doktora sordum araştırılması lazım dedi. ben de ek gıdaya geçtim zannedersem yeni duruma uyum sağlamaya çalışıyorlar.
ben ek gıdaya geçtiğimde kızım çok ağlıyordu.
meğer armut gaz sancısı yapıyormuş .
sonra da yedirdiklerimi takip ettim gaz yaptıklarını gördüm gece gündüz ağlıyordu farkedip kestim düzeldi
artık uykusuuzluktan kızımla beraber zombi olmuştuk yanii
kavun karpuz üzüm armut gaz yapmıştı bize