uzun eteği, pantolon eteğe çevirebilir miyim?

crndgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
1.393
5
0
Ankara
kızlar benim bi kaç tane uzun bileğe kadar eteğim var.
artık uzun etek giyemiyorum ve onları pantolon eteğe çevirmek istiyorum, renkleri desenleri çok güzel
yapılabilir mi bu?

kızlar benim bi kaç tane uzun bileğe kadar eteğim var.
artık uzun etek giyemiyorum ve onları pantolon eteğe çevirmek istiyorum, renkleri desenleri çok güzel
yapılabilir mi bu?

Güzel bir soru.
Fakat kimse cevap vermemiş sana tatlım ya. .

Bence mümkündür:) geçen acaba bende yapa bilirmiyim diye kendi kendime düşünmüştüm; )

Sen bir çözüm bula bildinmi?
Benim iki tane mini gibi pantolonlu eteyim vardı, onunlarin kalıbıyla ben almayi düşünüyordum:)
Seninde böyle bir eteğin varsa, bu şekilde kalbini uzun eteğin üzerinde çizip, keseceksin, boyuda istediğin gibi buraka bilirsin.

Olmazsa, bana haber ver, senin için resimli örnek gösteririm:)
Zaten uğraşacakdim

eğer etek basen kısmından geniş ise olabilir
etek aşağıya doğru genişliyorsa tahminim yetecektir
sadece bel kısmı paça tarafında olacak
tam emin olmak için eteğin alt kısmını ikiye katlayıp bacağının en kalın yerine sar eğer rahat sarıyor ve fazlalık kalır ise pantalona çevrilebilir

Etek yeterince geniş ve düz bir modelse neden olmasın :) Hatta eteğini bozmadan kalıbı üzerine tutarak yetip yetmeyeceğini anlayabilirsin. Bende kendi diktiğim pantolon eteğimi düz eteğe çevirmeyi planlıyorum. Bu daha kolay gerçi...

teşekkürler canım yaa
başına bela almak üzeresin, haber vericem sana

deniycem sarma yöntemini canım, maksat rengi dokusu güzel olan bir kaç uzun eteğim heba olmasın, artık uzun etek giyemiyorum

pantolon eteği eteğe çevirme yöntemine dair çok uygulama gördüm nette tatlım, daha kolay gibi evet

Neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…