kızlar saçımı uzun bob kestirmeyi düşünüyorum yaprak dökümündeki ceydanınki gibi.önleri uzun olduğu için topladığımda önlerden çıkmaz diye düşünüyorum ama yine de toplayarak kullanan birilerinin fikrine ihtiyacım var.keçi kuyruğu gibi küçücük mü olur saçım toplayınca?
Benim saçım kısa bob su an Victoria Beckham'ın bob saçı gibi ve her türlü rahat kullanıyorum,fönlü olmak şartıyla tabii...ama bısey varki toplayınca minicik ve farklı saç boyları olan bi kuyruk çıkıyo ortaya...evde topluyorum bende sadece...ama uzun kesimde sorun olmaz dıye düşünüyorum...
Ben aynı dediğin kesimi o belime değen saçlarıma yaptırmıştım.Aynı o kızın saçı gibi uzun bob.Kısası gerçekten çok modern ve güzel duruyor ama uzunu hem kullanışsız oluyor hem çok uğraştırıyor her zaman güzel olmuyor.Fön istiyor hep.:95:Saçın bir acayip duruyor her modeli yapamıyorsun.Topladığında yandaki saçların uzun olup arkası kısa olduğundan çok biçimsiz oluyor.kuyruk gibi.:96:Önermem açıkçası.1 ay böyle idare ettim.Sonra bi hışımla gittim düzelttirdim saçlarımı.:115:
bende arkası enseme degecek kısalıkta kestirdim.. önler uzun tabii..
cok memnun kaldım topladıgımdada gayet güzel oluyordu.. ebn fönden ziyade cok maşa kullandım.. öyle daha hoş bi havası oluyordu bence.
ayrıca maşalayıp topladıgındada cok hos durur
hadi yaa ben de uzunu daha kullanışlı olur diye düşünmüştüm,aklımca riske girmeyecektim ensemi açarak...iyice kararsız kaldım kestirmesem mi acaba.çünkü kesinlikle kısa bob istemiyorum