- 7 Nisan 2021
- 118
- 17
- 13
- Konu Sahibi 1prnses 1prens annesi
-
Bıttım sabununu çok duyuyorum bu aralar ama gerçek katkisiz bıttım olacak.Kızlar hayırlı akşamlar uzun bir süreli saçlarım dökülüyor acilmalarim oldum sonra geri topladım düzeldi ama şuan gene başladı kan tahlili yaptirdim kansızlık çıktı ztn vardı doğum yapınca gene artırmış kan düşüklüğüm kan ilacı yazdı onu kullanıyorum ama başka neyle destekleye bilirim gene acilmalarim oldu ufak kirpik lerimde dökülüyor şuan napcam bilmiyorum lutfn bana akıl verin
Nerden bulabilirim acaba ilk kez duydumBıttım sabununu çok duyuyorum bu aralar ama gerçek katkisiz bıttım olacak.
Sanırım siirte ozgu bir sabun. Siirtli bir dost tanıdık varsa ya da instagram uzerinden siirt sayfalarindan bulabilirsiniz belki.Nerden bulabilirim acaba ilk kez duydum
Bebeğim var emziriyorum içebiliyormu emziren annelerLavanta kürü çok iyi gelmişti bana 15 gün akşam yatmadan demleyip içmiştim saçlarım 1 sene efsane olmuştu
Onu bilmiyorum yaBebeğim var emziriyorum içebiliyormu emziren anneler
Bende de kansızlık var ve saçlarım aşırı döküldü. Tepe kısmım bayağı açıldı. Doktor bana kan ilacı ve eksik olan vitaminlerin ilaçlarını verdi. Ben geç kaldım bu konuda. Siz de vakit geçmeden ilaç gerekiyorsa ilaç kullanın. Kan ilacının formu da önemliymiş o yüzden doktor sigortanın karşılamadığı bir ilaç yazdı, dışarıdan almak zorunda kaldım
Cnm benimde var kansızlık kndiimi bildim bileli var benim de acilmam oldu ilaç kullandım falan filan ama düzelmişti dökülmem yoktu doğumdan sonra aşırı dökülüyor şuan önlerim açıldı gene her yerde goruyom saçlarımı bu benim canımı sıkıyor şuanda var kansızlık halen kullanıyorum kan ilacı ama nedendir bilmiyorum gene bsldi dökülmem çok üzülüyorumBende de kansızlık var ve saçlarım aşırı döküldü. Tepe kısmım bayağı açıldı. Doktor bana kan ilacı ve eksik olan vitaminlerin ilaçlarını verdi. Ben geç kaldım bu konuda. Siz de vakit geçmeden ilaç gerekiyorsa ilaç kullanın. Kan ilacının formu da önemliymiş o yüzden doktor sigortanın karşılamadığı bir ilaç yazdı, dışarıdan almak zorunda kaldım.
Ne kulla dınız acaba??Benim önceden başlamıştı ama son dökülünce açılma oldu artık doktora gittim. Bikaç gün önce bi saç dökülmesi için bir şeyler kullanmaya başladım anında kesildi.
Şöyle bi durum var kansızlık vardı bende ilaç kullanıyorum belki ondan kaynaklı dökülme durmuştur. Kullandığım ürün kore malı burada marka söyleniyo mu onu bilmiyorum. Özelden yazayımNe kulla dınız acaba??
saç dökülmem oldukça fazlaydı bir tavsiye üzerine kullandığım ürün sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede dökülmem baya azaldı ve saçlarım daha parlak ve kalın bir hale geldi bu sorunu yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim ilaç firması olması güvenilir ve fiyatı içeriğine göre çok uygun :)Kızlar hayırlı akşamlar uzun bir süreli saçlarım dökülüyor acilmalarim oldum sonra geri topladım düzeldi ama şuan gene başladı kan tahlili yaptirdim kansızlık çıktı ztn vardı doğum yapınca gene artırmış kan düşüklüğüm kan ilacı yazdı onu kullanıyorum ama başka neyle destekleye bilirim gene acilmalarim oldu ufak kirpik lerimde dökülüyor şuan napcam bilmiyorum lutfn bana akıl verin
ne kullandınızsaç dökülmem oldukça fazlaydı bir tavsiye üzerine kullandığım ürün sayesinde 2 ay gibi kısa bir sürede dökülmem baya azaldı ve saçlarım daha parlak ve kalın bir hale geldi bu sorunu yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim ilaç firması olması güvenilir ve fiyatı içeriğine göre çok uygun :)
Açılma geçti mi pekiBenim önceden başlamıştı ama son dökülünce açılma oldu artık doktora gittim. Bikaç gün önce bi saç dökülmesi için bir şeyler kullanmaya başladım anında kesildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?