Cilt Bakımı Ürünleri Üzüm çekirdeği yağını cildine süren var mı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
C

chantyclarie

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi chantyclarie
arkadaşlar bu bildiğimiz kara üzüm çekirdeğinin yağı varmış ben nette gezinirken ilk defa gördüm (cahil diyebilirsiniz) bunu cilde sürüyolarmış çok iyi geliyomuş ama gliserinle mi karıştırılıyomuş yoksa direk mi sürülüyomuş onu anlamadım işte nasıl kullanıldığını da bilmiyorum tam olarak bilen kullanan var mı acaba napıyo cildeCADIARZU

ben kullanıyorum canım yosun yağıve kantaron yağıyla karıştırdım eşit ölçülerde hergün yüzüme sürüyorum cildi yeniliyo ben memnun kaldım canım bi dene istersen

Cildimin hiç bir problemi yok ama olsa da bu yağların hiç birini yüzüme süremem nasıl cesaet ediyorsunuz,bi kısmı uzun vadede sivilce yapıo bi kısmı tüylenme yapıo bi kısmı cildi tahriş ediyo,hangisi uzun vadede ne etki gösterir bilmeden kulaktan dolma tavsiyelerle,ona buna özenip heveslenip olur olmaz şeyleri yüzünüze sürmeyin hele de bu yağlar,saf mı doğal mı içinde ne katlı var onu bile bilmiyoruz??? cildiniz sorunluysa sorununuz için bi dermatologa başvurun,sorununuz yoksa sadece rutin bakım istiyorsanız kil kullanın,gülsuyu kullanın,maden suyu kullanın ama duyduğunuz gördüğünüz herşeyi hele de tavsiye üzerine uygulamayın zira burda tavsiye edilen kürlerin bi kısmı çok yanlış...

düşünüyorum bende canım denemeyi
memnun kalmazasam bırakırım nolcak ki

Merhabalar, ben kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum bir haftadır bıraktım. Yüzdeki kılcal damarlara iyi geldiğini aktar tarafından duydum tavsiye ettiği için aldım bir aydan fazla kullandım artık sürmüyorum belki daha sonra yine devam ederim. Pek bir faydasını görmedim ama bir zararınıda görmedim.

X