• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzülünce şiddetli baş dönmesi ve vücutta titreme

basak_gursoy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
2
0
1
28
Merhabalar, 18 yaşında pekte birşeyler yaşamamış bir kızım. Lakin son zamanlarda sözlümle kavgalarımızda el kol titremesi ve elimdeki şeyleri tutamama düşürme, kalpte sıkışma ve aşırı bir baş dönmesi başladı. Buna ek, sürekli yorgunluk hali iştahsızlıkta baş göstermeye başladı. Zamanında ağır bir depresyon geçirip intihara kalkışmıştım. O zamanlarda kaslarım tutmuyordu duvarlara tutunarak yürüyordum sürekli uyuyordum. Acaba bu depresyon kendini mi tekrarlıyor? Yoksa daha farklı birşey mi? Lütfen yardım eder misiniz? Ben yeniden eskiye dönmekten çok korkuyorum..

Bunlara yasamana neden olan insanlari hayatindan cikararak ise basla canim.
Buna sebep olan insan veya insanlar genellikle ailemden onları çıkaramam hayatımdan. Lakin sözlümü hiç çıkaramam çünkü onsuz gerçekten yaşayamam yapamam yani olmaz. Bir insan nasıl nefes almadan yaşayamazsa da bende onsuz yapamam..

Daha önce intiharla sonuçlanacak kadar şiddetli bir depresyon yaşamışsınız söylediğinizden anladığım kadarıyla, bu yüzden bir psikiyatriste görünmenizi tavsiye ederim.

Buna sebep olan insan veya insanlar genellikle ailemden onları çıkaramam hayatımdan. Lakin sözlümü hiç çıkaramam çünkü onsuz gerçekten yaşayamam yapamam yani olmaz. Bir insan nasıl nefes almadan yaşayamazsa da bende onsuz yapamam..
Simdi ben sana dicemki ' obsuz yasayamam' diyen kim varsa gayet rahat 'onsuz' da yasadi.. Ama suanki duygularinla ve yasinla bunu anlamani beklemiyorum senden. Yine de belli ki bi insana fazla baglanmak sana zarar veriyor hic degilse bunun farkina var. Eger ailense sorunlarinin bi kismi, bununla yasamayi ogrenmen gerek. Cunku bi sekilde insan ayri kaldiginda ailesini ozluyor unutuyor bi sure sonra..bende bi uzmanla gorusmebi tavsiye etmekten fazlasini yapamicam.. Sadece nasill intihar ettigini merak ettim. Yani neyle intihar ettigini..

Merhabalar, 18 yaşında pekte birşeyler yaşamamış bir kızım. Lakin son zamanlarda sözlümle kavgalarımızda el kol titremesi ve elimdeki şeyleri tutamama düşürme, kalpte sıkışma ve aşırı bir baş dönmesi başladı. Buna ek, sürekli yorgunluk hali iştahsızlıkta baş göstermeye başladı. Zamanında ağır bir depresyon geçirip intihara kalkışmıştım. O zamanlarda kaslarım tutmuyordu duvarlara tutunarak yürüyordum sürekli uyuyordum. Acaba bu depresyon kendini mi tekrarlıyor? Yoksa daha farklı birşey mi? Lütfen yardım eder misiniz? Ben yeniden eskiye dönmekten çok korkuyorum..

canım öncelikle hiç durma bi doktora git. ihmale gelmez. bende de aynısı oluyordu, kaslarımda çok ağrıyor, farkında olmasan kendimi kasıyorum üzülünce gerilince. panik bozukluğu dedi doktor

Back