Uzmanlaşma Grupları

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
3.704
7.924
Herkese selamlar, Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğrencisiyim. Uzmanlaşma alanı için Kontrol ve Elektronik arasında karasız kaldım. İş alanı açısından hangisini tavsiye edersiniz?

4. sınıfa geldiysen sta yaptığın yerde mesela kimin ne yaptığını görmüşsündür diye düşünüyorum konu sahibesi bir de okulda muhabbetin olan hoca varsa ona sorabilirsin. Burası pek uygun bir yer değilKonuya gelirsem ben haberleşme, robotik veya signal processingden birini tercih ederdim. Her türlü önü açık alanlar, istihdamı da çok, savunmada çalışmak istersen de yine iş çok. Sen ne tür şeyler yapmak istiyorsun? Bir de genel olarak gençler bu tip şeyler seçmeden önce açıp bir işilanlarına baksın, havayı koklasın. Sen de iş bulma sitelerine, çalışmak istediğin şirketlerin sitelerine ve de Linkedine bir bak konu sahibesi iş ilanı var mı, varsa nasıl işler öneriyorlar ... bol şans dilerim

Teşekkür ederim Bir dersten dolayı haberleşme veya signal processing seçemiyorum. 3 Uzmanlaşma alanının zorunlu dersini bir gün öğleden sonraya koymuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…