- 9 Ekim 2009
- 17
- 0
- 86
- Konu Sahibi NURAYYILDIZ
-
istanbulda nerede yaptırdınız acaba?
reklam olmasın:) lazeri mi soruyosunuz yoksa iğneliyi mi.....lazeri etilerde kurumsal bir merkezde yaptırdım iğneliyi de özel bir merkezde yaptırdımmm
iğneliyi sormuştum, özel mesaj atabilirsiniz bana. 3-4 aydır yer arıyorum yaptırmıyorum[/
Özel mesaj atma yetkim yok malesef beniim...klava: klava: klava: klava: klava:
iğneliyi sormuştum, özel mesaj atabilirsiniz bana. 3-4 aydır yer arıyorum yaptırmıyorum[/
Özel mesaj atma yetkim yok malesef beniim...klava: klava: klava: klava: klava:
burdan yazın o zaman ya herkes herkesi yazıyor zaten :) sonra silersiniz olmazsa.
Dilara Güzellik salonu 585 94 11......hihoyyytburdan yazın o zaman ya herkes herkesi yazıyor zaten :) sonra silersiniz olmazsa.
Dilara Güzellik salonu 585 94 11......hihoyyyt
Bana uzak sanırım malesef yaa
Sayın su.ay Sorunuzun tam cevabı öncelikle hormonal tetikten yana bir jinekolog ile irtibata geçmeniz ve sorunun kökeninde yatan problemin kaynağına inmeniz sonrasında ise kesinlikle iğne epilasyon veya iğnesiz (iğne)epilasyon'u rf epilasyon denemeniz şeklinde zira herhangi bir lazer-epilasyon tercih etmeniz durumunda enerjiyi emecek olan bölgedeki uyku faz da bulunan kıl köklerinide uyandırma gibi bir problemle karşılaşır ve o bölgedeki kıl yoğunluğu artar zaten yüz bölgesi ve boyunbölgesi lazer -epilasyonda bile en geç biten bölgedir.benimde yüzümde ve çene altımda tüylenme var. çene altım daha belirgin. hormon problemim var. merak ettiğim bu tüylenmeyi nasıl önleyebilirim. epilasyon falan olurmu. ne tavsiye edersiniz yardım edin lütfen.
Sayın su.ay Sorunuzun tam cevabı öncelikle hormonal tetikten yana bir jinekolog ile irtibata geçmeniz ve sorunun kökeninde yatan problemin kaynağına inmeniz sonrasında ise kesinlikle iğne epilasyon veya iğnesiz (iğne)epilasyon'u rf epilasyon denemeniz şeklinde zira herhangi bir lazer-epilasyon tercih etmeniz durumunda enerjiyi emecek olan bölgedeki uyku faz da bulunan kıl köklerinide uyandırma gibi bir problemle karşılaşır ve o bölgedeki kıl yoğunluğu artar zaten yüz bölgesi ve boyunbölgesi lazer -epilasyonda bile en geç biten bölgedir.
Unutmayın önce hormonal yönden tedavi.
Saygılar.
çok teşekkürler. ilaç kullanıyorum şuan. epilasyonu tedavi bitince mi düşüneyim sizce.
İğneli epilasyonun mantığı kılkökünü düşük akımla vs uygulamalar ile (termoliz vs gibi) incelterek yok etme şeklindedir bu yüzden uzun soluklu bir uygulamadır bazen yıllarca sürer işlemi nerede bırakırsanız bir süre sonra metabolizmanız kıl kökünü ilk haline sokmaya çalışır ara verdikten sonra istediğiniz depilasyon yöntemini kullanın farketmez ama eğer bana ulaşmak isterseniz size iğnesiz (iğne) epilasyon rf epilasyon u önerebilirim,anagen fazda işlem uygulandiğinda kıl kökü eğer cımbız ile çekilirse kıl kesesi ile geliyor bu ise iğne epilasyona göre muhteşem bir kısa sürede kalıcı epilasyonu sağlıyor en yeni sistem olması açısından nede olsa iğne epilasyon en az 100 yıllık bir sistem lazer epilasyon bile dünyada 1970 lerden beri kullanılıyor bu sistem ise sadece 10 yıllık denemeye değmezmi???İğneliye ara vermek durumunda kaldıysak, ağda eski uygulamaları bozup tekrar çıkmalarına neden olur mu bitmiş tüylerin? Böyle ara verdiğimizde jilet mi ağda mı önerirsiniz?
Mrb , emzirme döneminde lazer epilasyon uygulaması yapılabilir yanan kökler yeniden oluşmaz ama hormon seviyeniz bu dönemde yüksek olduğu için yeni kökler oluşur ve seans sayısı artar,şahsi düşüncem bu dönemde uygulama yapılmaması yönünde.Merhabalar,
Kısa ve öz bir sorum var :) Emzirirken lazer epilasyon yaptırabilir miyim?
Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Doğum sonrasında bir hormonal tetik yaşadığın için tüylerde artış ve fiziksel değişiklikler olması normal gözeneklerin durumu ise inan görme imkanım olmadan birşey söylemem imkansız,tercih edeceğin epilasyon türü ise tamamen sana kalmış bir seçenek eğer bana ulaşmak istersen web sayfam üzerinden olabilir...merhabalar
dogum sonrasında gögüs bölgemdeki tüyler biraz koyulastı ve gözenekler belirginlesti tüyler rahatsız edici degil ama gözenekler delik delik görünüyor iğneli epilasyonla bu sorn düzeltilebilirmi cevaplarınız için tesekkür ederim
Gögüs bölgesinin kahverengi kısmında melanin pigmenti olduğundan ve lazer de mantık olarak bu pigmente etki ettiğnden doğal olarak lazer uygulaması yapılamaz ,bu bölgenin dışındaki bölge için de kıl yoğunluğu ve ehil bir kullanıcı seçerek arzu ettiğin bir sistemi uygulayabilirsin,lazer daha kısa zaman içinde uygulanması ve daha kısa süre içinde sonuca ulaşması açısından tercih edilebilir ancak bu işlemi bir dermotolog veya plastik cerrah eli ile yaptırmalısın seçim senin.göğüsün kahverengi bölgesinin hemen dışındaki kıllar için lazer epilasyonu mu önerirsiniz yoksa iğneli epilasyonu mu?
Bildiğim kadarıyla lazer kahverengi kısım için zararlı. İğneli epilasyon da süt kanallarına bir zararı olabilirmiş. Hormon testimi daha 1 ay önce yaptırdım ve sadece prolaktin az bi yüksek çıktı. onun tedavisini de gördüm. büyük ihtimal şimdi düşmüştür. bu durumda sizin tavsiyeniz ne olur?
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?