• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman desteği

Benim için bundan sonraki diye bir şans yok malesef :KK43: genetik olduğu için 10 kez de hamile kalsam sağlıklı olmazmış. Zaten bu kadar acıyı iki kez yaşadıktan sonra üçüncü kez bir hamileliğe cesaret edemem. Bugün dr son 1 yasa 2 haftası kalmış dedi. Ölümü bekliyorum artık. Allah sana sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin arkadaşım
canım genetik de olsa vazgeçme tüp bebek dene bildiğime göre doğru genleri bulup birleştiiryorlar bunu bir araştır derim normalde olsa genleri seçme şansımız yok ama tüpte öyle değilmiş diye duydum mutlaka bir umut vardır kaç kez düşük yapıp sağlıklı doğum yapan var farklı şehir ve doktorlarla görüş tabiki şimdi değil kendini toplayınca olur mu güzel haberler verirsin inşallah

Teşekkür ederim canim seninde gozun aydin igne olayi kafama takiliyordu sukur kurtulduk.sen ne zaman korunmayi birakacaksin? Hamileyken yedigimize ictigimize dikkat edip az kilo almamiz gerkiyormus
Ben hamileyken 26 haftada 12 kilo almıştım.bide kış dönemi baya hareketsiz kaldım yürüyüş yapmadım. belkide bunlar tetikledi.önümüzdeki ay korunmayi bırakacağım biraz folik aside devam etmem gerek.inşallah hemen olur, hamile kalırım sen nezaman bırakacaksin?

Ben hamileyken 26 haftada 12 kilo almıştım.bide kış dönemi baya hareketsiz kaldım yürüyüş yapmadım. belkide bunlar tetikledi.önümüzdeki ay korunmayi bırakacağım biraz folik aside devam etmem gerek.inşallah hemen olur, hamile kalırım sen nezaman bırakacaksin?

Ben 5nisan da sezaryan oldum ikinci yani. Ağustosta doktora gidicem. Allah nasip ederse eylul gibi düşünüyorum bir aydir folikasit kullaniyorum. Senin normal doğum galiba. Bende yedigime dikkat etmedim tuzlu ve yagli seyler tukettim bu defa insallah dikat edecegim canim

Hamile haberi alınca benim çarpıntım oluyordu. Şimdi yeniden hamileyim ancak bu bebeğimde de aynı rahatsızlıklar çıktı. Doktorlar hiç umutlu konuşmuyorlar. Aynı şeylerin altından ikinci kez kalkabilecek miyim bilmiyorum :KK43: çok çaresizim
Allah yardımcın olsun canım.herşey yoluna girecek inşallah.yarım kalan hayallerimizin tamamlanacağına inanıyorum ben.bunu gerçekten hakettik.ümidini kesme lütfen.

Allah yardımcın olsun canım.herşey yoluna girecek inşallah.yarım kalan hayallerimizin tamamlanacağına inanıyorum ben.bunu gerçekten hakettik.ümidini kesme lütfen.
Benim için ümit kalmadı arkadaşım bebeğimi kaybettim :( umarım senin hayallerin tamamlanır,Üzüntülerine teselli bulursun.benim yaşadıklarımı dünya üzerinde kimseye yaşatmasın rabbim...

Benim için ümit kalmadı arkadaşım bebeğimi kaybettim :KK43: umarım senin hayallerin tamamlanır,Üzüntülerine teselli bulursun.benim yaşadıklarımı dünya üzerinde kimseye yaşatmasın rabbim...
canım önceden de sana yazmıştım araştır vazgeçme tüp bebekle sağlıklı genleri birleştiriyorlar umudunu kaybetme lütfen dualarım seninle

canım önceden de sana yazmıştım araştır vazgeçme tüp bebekle sağlıklı genleri birleştiriyorlar umudunu kaybetme lütfen dualarım seninle
Genetik sonuçlarını bekliyoruz şu an. Ama dr hastalığın sebebinin bulunma ihtihaminin çok düşük olduğunu söyledi. Hangi genden kaynaklandığını bulacak kadar ilerlememiş henüz genetik çünkü :( tüp bebek için sağlıklı yumurtaları topluyorlar evet ama hangi gene bakacaklarını bilmedikleri için tüp bebek şansım da yok. Bunların hepsini konuştuk doktorla. O kadar yıprandım ki artık. Umutla gittiğim bütün doktorlardan hüsranla döndüm. Fiziksel ve ruhsal her tütlü acıyı yaşadım. Bir umuda bir mucizeye çok ihtiyacım var ama artık daha fazla doktor kapılarında sürünmeye umut dilenmeye de yüreğim yok. canımın yarısı toprağın altında. Bir umutla yeniden hamile kalıp aynılarını 3. defa yaşamaktan korkuyorum. Benimle birlikte etrafımdaki herkes de perişan oldu. Her gün gözyaşı hergün üzüntü.Anneannem en sonunda "nolur artık bir daha hamile kalma" dedi. Benim yüzümden kaç kez tansiyonu fırladı :( eşim ikinci defa evladını elleriyle defnetmek zorunda kaldı. Annemi her gören ne kadar çökmüşsün diyor.Başkalarına bu gerginliği yeniden yaşatmaya hakkım yok.

Genetik sonuçlarını bekliyoruz şu an. Ama dr hastalığın sebebinin bulunma ihtihaminin çok düşük olduğunu söyledi. Hangi genden kaynaklandığını bulacak kadar ilerlememiş henüz genetik çünkü :KK43: tüp bebek için sağlıklı yumurtaları topluyorlar evet ama hangi gene bakacaklarını bilmedikleri için tüp bebek şansım da yok. Bunların hepsini konuştuk doktorla. O kadar yıprandım ki artık. Umutla gittiğim bütün doktorlardan hüsranla döndüm. Fiziksel ve ruhsal her tütlü acıyı yaşadım. Bir umuda bir mucizeye çok ihtiyacım var ama artık daha fazla doktor kapılarında sürünmeye umut dilenmeye de yüreğim yok. canımın yarısı toprağın altında. Bir umutla yeniden hamile kalıp aynılarını 3. defa yaşamaktan korkuyorum. Benimle birlikte etrafımdaki herkes de perişan oldu. Her gün gözyaşı hergün üzüntü.Anneannem en sonunda "nolur artık bir daha hamile kalma" dedi. Benim yüzümden kaç kez tansiyonu fırladı :KK43: eşim ikinci defa evladını elleriyle defnetmek zorunda kaldı. Annemi her gören ne kadar çökmüşsün diyor.Başkalarına bu gerginliği yeniden yaşatmaya hakkım yok.
anladım canım önce toparlan dünyanın sonu değil tabiki ailen sevdiklerin sen bir an evvel iyi olmaya bakın sonrasında düşünürsün tekrar istersen olur istemezsen de olmaz.. Allah yar ve yardımcın olsun en doğru yolu sana göstersin. Çalışıyor musun bilmiyorum ama birşeylerle mesgul olmak veya kısa bir tatil sana da eşine de iyi gelir.. Ne diyim canım bende bebeğimi kaybettim şimdi ameliyat olacağım herşey üst üste inşallah imtihanımızı iyi vermişizdir .. Yazmak istersen buralardayım ve sezeryanla bebeğini kaybedenler tarafında aktifim .. Hayırlı cumalar.

Back
X