Genetik sonuçlarını bekliyoruz şu an. Ama dr hastalığın sebebinin bulunma ihtihaminin çok düşük olduğunu söyledi. Hangi genden kaynaklandığını bulacak kadar ilerlememiş henüz genetik çünkü
tüp bebek için sağlıklı yumurtaları topluyorlar evet ama hangi gene bakacaklarını bilmedikleri için tüp bebek şansım da yok. Bunların hepsini konuştuk doktorla. O kadar yıprandım ki artık. Umutla gittiğim bütün doktorlardan hüsranla döndüm. Fiziksel ve ruhsal her tütlü acıyı yaşadım. Bir umuda bir mucizeye çok ihtiyacım var ama artık daha fazla doktor kapılarında sürünmeye umut dilenmeye de yüreğim yok. canımın yarısı toprağın altında. Bir umutla yeniden hamile kalıp aynılarını 3. defa yaşamaktan korkuyorum. Benimle birlikte etrafımdaki herkes de perişan oldu. Her gün gözyaşı hergün üzüntü.Anneannem en sonunda "nolur artık bir daha hamile kalma" dedi. Benim yüzümden kaç kez tansiyonu fırladı
eşim ikinci defa evladını elleriyle defnetmek zorunda kaldı. Annemi her gören ne kadar çökmüşsün diyor.Başkalarına bu gerginliği yeniden yaşatmaya hakkım yok.