• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzman desteği

Bende oğlumu 6.5 aylikken kaybettim.kaybedeli 2 ay oldu. hemen psikiyatriste gittim.hayatımda bukadar büyük bir acı yasamadiğim için neyapacağimi şaşırmış durumdaydim.bana hafif antidepresan verdi.gerçekten çok işe yaradı elbetteki acimiz hiç geçmeyecek ama..zor zamanları atlatmaya yardimci oldu.suan yeniden güç topladım ve hamile kalmak için sabirsizlaniyorum Allahın izniyle hepimizin bundan sonra sağlıklı hamileliği gecsin.hayirlisiyla evlatlarımizi kucagimiza alalim

Basin sağ olsun canım. Bende 5 nisanda oğlumu kaybettim 38 hafta mız bitmisti. Erken doğum mu oldu canın

Seninde başın sağolsun cnm..benim 20.haftada gelisim geriliği başladı ve yüksek tansiyon, böbrekte protein atimi ile preeklampsi teşhisi kondu. 6 hafta sonrada kalbi durdu ölü doğum yaptım.otopsi sonucu göbek kordonu ve plasenta da kan pihtilarina rastlandı.kan testi sonucu Mthfr ve PAI değerleri heterezigot çıktı.bakalım daha doktorumla konusmadim sanırım iğne olcam bidahaki hamilelikte

Seninde başın sağolsun cnm..benim 20.haftada gelisim geriliği başladı ve yüksek tansiyon, böbrekte protein atimi ile preeklampsi teşhisi kondu. 6 hafta sonrada kalbi durdu ölü doğum yaptım.otopsi sonucu göbek kordonu ve plasenta da kan pihtilarina rastlandı.kan testi sonucu Mthfr ve PAI değerleri heterezigot çıktı.bakalım daha doktorumla konusmadim sanırım iğne olcam bidahaki hamilelikte

Bende test yaptim sonucunu bekliyorum kan pihtilasmasi testi yaptım. Bende de tansiyon vardı odem gebelik zehirlenmesinden dekolman plesanta oldum canim hala cok kotuyum unutamiyorum

Bende test yaptim sonucunu bekliyorum kan pihtilasmasi testi yaptım. Bende de tansiyon vardı odem gebelik zehirlenmesinden dekolman plesanta oldum canim hala cok kotuyum unutamiyorum
Haklısın çok zor..Allah oğlunu bağışlasin uzun sağlıklı ömürler versin.Buda bir sınav öyle düşün.bizi bizden başka kimse anlamaz.insanlar çok vefasız iyi günde yanında olan insanlar böyle günlerde yokoluveriyorlar..kan testinin sonucuda insallah iyi çıkar.oğluna hamileyken sorun yasamismiydin?

Haklısın çok zor..Allah oğlunu bağışlasin uzun sağlıklı ömürler versin.Buda bir sınav öyle düşün.bizi bizden başka kimse anlamaz.insanlar çok vefasız iyi günde yanında olan insanlar böyle günlerde yokoluveriyorlar..kan testinin sonucuda insallah iyi çıkar.oğluna hamileyken sorun yasamismiydin?

Son uc ay sismeye basladim tansiyon takibi yapmiyordum olayin ciddi yetinin farkında degildim 14 9 tansiyonum olunca bir numune idrar testi alındı 24 saatlik idrara bakılmadi onda eser miktarda protein cikti 35 hafta bu arada tansiyon 15 10 larda 38 3 gunlukken doguma bir gün kala bebegimi kaybetrim. Sen sezeryan mi oldun? Benim ikinci sezeryan. Ilkinde problem olmadi oglum 7 yaşında. Sen tekrar dusunuyor musun dr lar ne diyor

Son uc ay sismeye basladim tansiyon takibi yapmiyordum olayin ciddi yetinin farkında degildim 14 9 tansiyonum olunca bir numune idrar testi alındı 24 saatlik idrara bakılmadi onda eser miktarda protein cikti 35 hafta bu arada tansiyon 15 10 larda 38 3 gunlukken doguma bir gün kala bebegimi kaybetrim. Sen sezeryan mi oldun? Benim ikinci sezeryan. Ilkinde problem olmadi oglum 7 yaşında. Sen tekrar dusunuyor musun dr lar ne diyor
Benim normal doğum oldu,daha küçük olduğu için.herhafta doktora gidiyordum kontrole ve tahlillere.hatta 1 hafta devlet hastanesinde yattim.şimdi doktorum 2- 3 ay sonra düşünebilirsiniz dedi antidepresani bıraktım şimdi folik asit e başladım hayırlısı

Benim normal doğum oldu,daha küçük olduğu için.herhafta doktora gidiyordum kontrole ve tahlillere.hatta 1 hafta devlet hastanesinde yattim.şimdi doktorum 2- 3 ay sonra düşünebilirsiniz dedi antidepresani bıraktım şimdi folik asit e başladım hayırlısı

benım doktorda tansıyon genelde kan pıhtılasmasından olur dedı. bakalım benımde sonuclar ıkı haftaya kadar cıkar. normal dogum yapman cok ıyı olmus canım.

Merhaba arkadaşlar..uzun süredir girmiyorum foruma,bebeğini yeni kaybedenler var geçmiş olsun ve başınız sağ olsun.Benim bebeğim beni bırakalı 5 ay oldu,30 haftalıktı karnımda yaşamını yitirdiğinde ve ilk gebeliğimdi.bu zor süreci atlatmak için uzman desteği almak istemedim.kendim üstesinden gelirim dedim ve zor da olsa duruma alıştırdım kendimi.yine üzülüyorum yine ağlıyorum ama durumu kabullendim ve bebeğimle Rabbim kısmet ederse inşallah öbür dünyada buluşacağımı hayal ediyorum.ben normale döndüğümü düşünüyorum ama bu travma bende bazı psikolojik hasarlar bıraktı sanırım.mesela mutlu bir anımda aniden gözlerim dolabiliyor (sürekli ağlama potansiyeli var), çok alıngan ve kırılgan oldum gibi.her şeye çabuk moralim bozuluyor.Hala hamile,bebek,bebek arabası,bebeğini öpüp koklayan bir anne görmeye tahammül edemiyorum.okula gelen velilerden hamile birini görünce kaçıyorum resmen.bir de staja gelen hamile bir öğretmenimiz var.Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah.bu hissettiklerime bir isim bulamıyorum kıskançlık değil,ümitsizlik değil,insanın içini yakan bir şey onu biliyorum sadece.arkadaşlar,bunları şimdiye kadar aşmam gerekmiyor muydu?eşim hala uzman desteği almam taraftarı (sonraki olası gebeliğimin sağlıklı geçmesi açısından) ama ben herşeyi en baştan konuşup irdelemeye hazır değilim.sizler nasıl atlattınız bu durumu ya da atlatabildiniz mi?sevgilerle..
Hamile haberi alınca benim çarpıntım oluyordu. Şimdi yeniden hamileyim ancak bu bebeğimde de aynı rahatsızlıklar çıktı. Doktorlar hiç umutlu konuşmuyorlar. Aynı şeylerin altından ikinci kez kalkabilecek miyim bilmiyorum :( çok çaresizim

Hamile haberi alınca benim çarpıntım oluyordu. Şimdi yeniden hamileyim ancak bu bebeğimde de aynı rahatsızlıklar çıktı. Doktorlar hiç umutlu konuşmuyorlar. Aynı şeylerin altından ikinci kez kalkabilecek miyim bilmiyorum :KK43: çok çaresizim
Allah bebeğini sana bağışlasın canım umutsuz olma..

Hamile haberi alınca benim çarpıntım oluyordu. Şimdi yeniden hamileyim ancak bu bebeğimde de aynı rahatsızlıklar çıktı. Doktorlar hiç umutlu konuşmuyorlar. Aynı şeylerin altından ikinci kez kalkabilecek miyim bilmiyorum :KK43: çok çaresizim
aynı rahatsızlık derken sıkıntı ne canım ? ne olursa olsun moralini bozma lütfen iyi düşün iyi olsun

Gözünaydin cnm.bişi çıkmamasına sevindim.benim pıhtılaşma hafif düzeyde olduğu için bidahaki hamilelikte başından itibaren coraspin kullanacağımı soyledi doktorum..hayırlısı artik:KK55:

Teşekkür ederim canim seninde gozun aydin igne olayi kafama takiliyordu sukur kurtulduk.sen ne zaman korunmayi birakacaksin? Hamileyken yedigimize ictigimize dikkat edip az kilo almamiz gerkiyormus

aynı rahatsızlık derken sıkıntı ne canım ? ne olursa olsun moralini bozma lütfen iyi düşün iyi olsun
Kalp yetmezliği var bebeğimde. İyi düşünülecek aşamayı çoktan geçtim, hareketleri azaldı, yetmezlik her geçen gün ilerliyor. Dahası bu genetik bir hastalıksa tedavisi de yok. Ya Rabbimden bir mucize ya da ölümü bekliyorum artık :( Allah kimseyi benim yaşadıklarımla sınamasın

Kalp yetmezliği var bebeğimde. İyi düşünülecek aşamayı çoktan geçtim, hareketleri azaldı, yetmezlik her geçen gün ilerliyor. Dahası bu genetik bir hastalıksa tedavisi de yok. Ya Rabbimden bir mucize ya da ölümü bekliyorum artık :KK43: Allah kimseyi benim yaşadıklarımla sınamasın
canım çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez ben seni ekim anneleri grubundan hatırladım bende oradaydım 17 mayısta kaybettim bebeğimi ben de :( bol bol dua et canım kendini çok yıpratma stres de etkiliyor herşeyi rabbim yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez ben seni ekim anneleri grubundan hatırladım bende oradaydım 17 mayısta kaybettim bebeğimi ben de :KK43: bol bol dua et canım kendini çok yıpratma stres de etkiliyor herşeyi rabbim yardımcın olsun
Evet canım ekim annelerindeydim. Şimdi de melek annesi olacağım sanırım :( Aynısı tekrar başıma gelir korkusuyla ne doya doya yazdım ne de okudum orayı. Sonrasında da bebeğimin rahatsızlığı haberini aldım zaten. Diğer anneler mutluluklarını paylaşırken biz de acımızı paylaşacakmışız meğer :( senin bebeğinin rahatsızlığı neydi? Allah bize ve bizim gibi olan bütün annelere çok yardımcı olsun. Bundan sonrasını kolaylaştırsın. Bir annenin evladından vazgeçmesi çok zor. Allah kimseyi bununla imtihan etmesin

Evet canım ekim annelerindeydim. Şimdi de melek annesi olacağım sanırım :KK43: Aynısı tekrar başıma gelir korkusuyla ne doya doya yazdım ne de okudum orayı. Sonrasında da bebeğimin rahatsızlığı haberini aldım zaten. Diğer anneler mutluluklarını paylaşırken biz de acımızı paylaşacakmışız meğer :KK43: senin bebeğinin rahatsızlığı neydi? Allah bize ve bizim gibi olan bütün annelere çok yardımcı olsun. Bundan sonrasını kolaylaştırsın. Bir annenin evladından vazgeçmesi çok zor. Allah kimseyi bununla imtihan etmesin
benim bebekle ilgili değildi canım benim miyomlar çok sayıda ve küçüktü büyüme yaptı hamilelikte kanamalı ağrılı bir süreçti benim için malesef çok erken doğdu ..bende paylaşıyordum arada bir hep sorunlu bir gebelikti benimkisi :( şimdi de ameliyat olmayı bekliyorum hamile kalmak için bile 1 yılım var önümde..amin inşallah bundan sonraki bebeklerimizi kucağımıza alırız

benim bebekle ilgili değildi canım benim miyomlar çok sayıda ve küçüktü büyüme yaptı hamilelikte kanamalı ağrılı bir süreçti benim için malesef çok erken doğdu ..bende paylaşıyordum arada bir hep sorunlu bir gebelikti benimkisi :KK43: şimdi de ameliyat olmayı bekliyorum hamile kalmak için bile 1 yılım var önümde..amin inşallah bundan sonraki bebeklerimizi kucağımıza alırız
Benim için bundan sonraki diye bir şans yok malesef :( genetik olduğu için 10 kez de hamile kalsam sağlıklı olmazmış. Zaten bu kadar acıyı iki kez yaşadıktan sonra üçüncü kez bir hamileliğe cesaret edemem. Bugün dr son 1 yasa 2 haftası kalmış dedi. Ölümü bekliyorum artık. Allah sana sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin arkadaşım

Back
X