Uzman çavuş sevgilim gelecegini söyleyerek terketti

Ya çok üzüldüm, ama yorumlarda evli yada nişanlıdır filan olabilir demişler ama Normal bi 12 aylık asker bile psikolojik travma yaşıyor, çatışma sesleri demişsin, belki de Şark görevi bittikten sonra seninle olmayı düşünüyordur, gidipte dönmemek ve seni yarıyolda koymamak içindir diye düşünüyorum..

aynı evde yaşayan insanlar birbirini aldatıyor, adamın ne olduğu belirsiz. Aklını başına al 3 ayda ne evliliği?

Doğuda görevde demişsiniz. Belki de tehlike içinde olduğu için sizi daha çok üzmek istemiyor olabilir mi. Arkadaşımın eşi (1 hafta olmuştu nikah kıyalı, önlerindeki ay da düğünlerini yapıp asker eşi memlekete geri dönecekti) Doğuda görevliyken,, bir gece arayıp aramızda her şey bitti, sil beni , arama sorma, boşanma davası aç bitsin bu iş dedi. Meğer göreve gidiyorlarmış, ertesi gün şehadet haberi geldi. Yani, heni sevdiğim üzülmesin, ölürsem geride kalmasın ağlamasın diye (saçma sapa) düşünmüş olabilir mi?

Yüzyüze görüşmeden nasıl bukadar uçabiliyorsunuz arkadaşlar. Banada yazan mesaj atan askerler oldu. Yok ailemle tanıştıriyim yok bilmem ne neler neler.. Nasıl güveniyorsunuz ki? Realde görmediğim bir insana asla güvenmem. Hem 3 ayda yüzüğü nasıl takarsınız yeri geliyor yanyanayken milyon tane yalan sıralıyoruz nette düşün bide. Biraz gözünüzü açın ama böylede olmazki oyuncak olursunuz insanların elinde herşeye inanmayın öyle.

hiç annesiyle telefonda konusmadın mı bayan bi akrabasını tanıyorsan bence onunla bu konuyu konuş.Kadın kadının halinden anlar .

Canım benim eşim de uzman çavuş 2 aylık evliyim fakat ben 11 yıldır tanıyorum da yine senin kadar savunamam sonuçta beşer şaşar derim tabi kimse yoğurdum ekşi demez ama önce senin olması lazım. 3 ay için fazla takılıyorsun olaya. Yani ne bilim sen sadece boşluğa düşersin onu da arkadaşlarınla ailenle kapatmalısın. Çünkü tek yaptığınız telefonda görüşmekmiş. Özlemeye kalksan kokusundan haberin yok mesela. Çok böyle zaman geçirmek isteyen askeriyede. Onu hiç gelmeyecek gibi alıştır kendini. Çünkü gelmesini beklersen ve gelmezse sen kötü olursun ama beklemeden gelirse mutlu olursun.

uzakta bir ilişki yanyana gelmeden etmeden ancak bu kadar giderdi zaten..ten teması yok gerçek bir yaşanmışlık yok..sıkmış artık onu böyle uzaktan uzağa belli ki..bir nefes almak istemiş bence. Kendisi gelecek sana.Ama o sürede sen ararsen bir daha asla gelmez. Sen olağan hayatına devam edeceksin deee o kendine gelecekteeee seni arayacaktaaa valla seni sıkıntılı bir süreç bekliyor.Y kendine başka meşgale bul konuyu takma ya da mevzuyu kapat ve bekleme. Açıkçası seni zorlu kötü bir psikolojiye sokmuş haksızlık etmiş.Sorumluluğunu alamayacağı işlere kalkışmış..Şimdide olayı geri döndüremiyor.Üstünden atmaya bakıyor konuyu..Geçmiş olsun.Çok hayır beklemiyorum bu konudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…