- 5 Haziran 2017
- 8
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Rosemary92
-
annemle bile telde konuştu bana ailesinin kötü zamanlarını bile anlattı acaba gerçekten psikolojik sorunu mu vardır sonuçta hakkaridePsikolojisi bozulmus zamana ihtiyaci var.
Bence sabirla beklemelisin..
3 ay da cok az ama.
Siz yuze kac kere gorustunuz..?annemle bile telde konuştu bana ailesinin kötü zamanlarını bile anlattı acaba gerçekten psikolojik sorunu mu vardır sonuçta hakkaride
Canim adami yuzyuze hic gormemissin.İşte yeni görüşcektik yüzük takcaktık o 7 ay daha görev yapıp gelicekti. Kamerada görüştük bikaç kere yüz yüze gözlerinin içi gülüyodu
evli olmadığına eminim 1 sene önce nişan atmış onu da tesadüf bi akrabası facede sormuş ordan da gördüm emin oldum. Karakolun içinde kamera açtık kaç kere arkadaşlarını bile gördüm hepsi doğru hatta bikere yanlışlıkla tel açıldı çatışmayı dinledim bunlar doğru. Tek ihtimal aldatsa ona da farklı isimle face açıp diğer kızı kandırmış olması lazım. Eminim bunlar yalan değil ama sanırım sıkıldı bendenCanim adami yuzyuze hic gormemissin.
Internetten tanismissin.
Adam belki evli seni kandirdi.
Belki uzman cavus bile degil.
Nasil guvendin?
Emin misin sana hic yalan soylemedigine?
Belki senle daha fazla oynamak istemedi vicdana geldi birakti..
MerhabaBir uzman çavuş ilişkisine şahit olan yok mu ? Psikolojik sorunları oluyo mu gerçekten???
Selam. Çok mutsuzum gozumden yas eksik olmuyo sevgilimle internetten tanistik hakkaride uzman ama normalde aynı.sehirdeyiz. Bana face şifresini bile vermişti beni çok seviyodu kari koca gibiydik ben ona koliler filan yolladim burdan. aşık oldum ona kimse bana onun gibi davranmadi kimse onun gibi sevmedi. Çok ezdi beni ama yapma dediği şeyi yapınca çok kizardi. İzne gelecekti haftaya ailesiyle taniscaktim yüzük takcaktik çok hayal kurduk ama 4 gün önce ufacık biseye sıktın artik dedi 3 gün konuşmadık dun konustuk sana söz veriyorum hayatımda kimse olmicak sorunlarim var halletmeden karşına gelemem senden ayrılmayı ben de istemiyorum ama boyle olması lazim izne de gelmiyorum aglamadan beni bekle senden başka gidicek yerim yok söz gelicem dedi. Snra anlastik aksam msj attim anliyorum konuşmak istiyosun ama ben yalnız kalmak istiyorum yazma arama beni rahat bırak dedi bidaha yazmadim. Onu çok özledim onu eskisi gibi arayamamak konuşamamak çok zor surekli dua ediyorum nolur akil verin
+1" face şifresini bile vermişti " derken çok büyük birşeymiş gibi söyledin. Eşim ve ben birbirimize vermedik, hiç istemedik buna göre biz birbirimizi sevmiyoruz. 2.si daha hiç görmedin anladığım kadarıyla nasıl karı koca gibiyiz diyorsun?
3. Evlilik zannettiğin gibi birşey değil. 3 ayda nasıl tanıdın da çok iyi biri diyorsun anlamadım. Yaşın küçük sanırım ve bence hakkinda hayırlısı olmuş
evli olmadığına eminim 1 sene önce nişan atmış onu da tesadüf bi akrabası facede sormuş ordan da gördüm emin oldum. Karakolun içinde kamera açtık kaç kere arkadaşlarını bile gördüm hepsi doğru hatta bikere yanlışlıkla tel açıldı çatışmayı dinledim bunlar doğru. Tek ihtimal aldatsa ona da farklı isimle face açıp diğer kızı kandırmış olması lazım. Eminim bunlar yalan değil ama sanırım sıkıldı benden
Biraz can sıkıcı olacak ama cok guvenme cok sahit oldum bu tarz seylere hatta bi tanesi arkadsimla sevgiliyken ayni sizin gibiydi kiza kendi nisani icin takim elbise sectrdi beraber aldilar bizim kiz bi arkadsinin dugunune gidecek onun ivin aliyoz demis oda secmis bi ogrendikki kendi nisaniymis Hep boyle gordum dogru durust sadik olani gormedimSürekli iletişim halindeydik facesine filan giriyodum ailesi akrabaları dışında kimse yoktu herkes de çok seviyodu. Bana işim var dediyse whatasp da facede de aktif olmazdı telde aynı saatte uyuyakalırdı akşam da aynı saatte ben uyandırırdım. Bi sorunum olsa 2 3 gün snra bugun şunu yapacaktın yaptın mı diye sorardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?