- 23 Eylül 2020
- 713
- 645
- 53
- Konu Sahibi Sakura1011
-
Yok esim zaten maas yatmayla berabwe kartima para atar istesem yine atar bizden kismiuor parasjnj yeme icme gezme hatta gezdirmek icin bile araba kiralar gezelim suraya buraya gidelim diye o konuda hakkini yiyemem konustjm zaten esimle hallettik maas konusunu bugün bayag yorun yapilunca esime patladjm zaten oda dedi ben senin o kadar kafaya takip uzulcegini dusunemedim diye dedim herkes esinin maasini biliyomus ben niye bilmiyorum dedim oda soylemek istemedim oyaga yatirdim baktin iste gordun maasima bak dedi konsutuk halletim cok sukur ama burda oyle yorumlar yapoyolki insanin psikolojisi bozuliyorKredi kartını patlat. Caz yaptığında da sen “ erkeği maaşı sorulmaz “ diyince ben de bir halta yarıyorsun sanmıştım de:)
Mümkün değil. Aldığı maaş en az 45bin civarı 34bin yatiyorsa maaşında kesinti var ya haciz ya da oyaktan kredi çekmiş maaşından kesiliyor, bu konuda netimKizlar esimle konustum maasinida gosterdi 34 bin yatiyomus
He tamam ben yanlış bakmışım 43ü 34 görmüşüm kızlar diyebilir sbsnsksslslsMümkün değil. Aldığı maaş en az 45bin civarı 34bin yatiyorsa maaşında kesinti var ya haciz ya da oyaktan kredi çekmiş maaşından kesiliyor, bu konuda netim
Neden eşiniz söylemiyor merak ettimKizlar bi bakin esim bana maasini soylemiyor erkegin maasi sorulmazmis su kendisi 4 bucuk yillik uzman cavus ve batida gorev yapiyor sabah aksam mesaiye gidiyor komando batida komando olupta bu arada kara kuvvetlerinde calisyor esim ne kadar maas aliyor esiniz
Ne alaka aldatma ya1 kocan aldatıyor
2 40 50 bin alıyor.
3 sende çalış.
Allah allah sizinde esiniz uzman cavusmu batida 45 bin aliyorMümkün değil. Aldığı maaş en az 45bin civarı 34bin yatiyorsa maaşında kesinti var ya haciz ya da oyaktan kredi çekmiş maaşından kesiliyor, bu konuda netim
Sizin esiniz 50 bin mi aliyor batidaNeden eşiniz söylemiyor merak ettimhiç yoktan 50.000 alıyordur rahat
Ben söylemeyeyim dedim ama iç sesim olmuşsunuz resmen. Adam aldatıyor olsa bile bunun eşinden para gizlemesiyle ilgisi yoktur bence. Geneli kuru kuru önüne gelene yazıp duruyor Insta’da.60-70 mi alıyorlarmış??? tüm gün instadan flört kovalayarak hem de. ben de bundan istiyorum ya. boşuna okumuşuz.
Ablacım Allah aşkına bordro iste şu adamdan 34 bin lira olamaz ya bir kesinti var maaşında ya da eşin sana komple mesleğini yalan söylüyo. 34 bin lira neKizlar esimle konustum maasinida gosterdi 34 bin yatiyomus
22 yıldır uzman çavuş aldığı para 40 bin mi ne kadar az gerçekten ülkenin geldiği hâle bakArkadaşın eşi 22 yıllık uzman çavuş 40 oldu ocakta
Siz çok aldırış etmeyin aldatma ile ne alakası var ben de eşimin net gelirini bilmem hesabında kaç para vardır görürüm alacağım miktarı alırım gerisi ile ilgilenmem evimizin tüm giderlerini de karşıladıktan sonra tam miktarı öğrenmenin ne önemi var siz size açıklama yapıyor mu ona bakın şu faturalara şunları ödedim şuraya şunu ödedim sizinle iletişimi var mı istişare yapıyor mu onu değerlendirin yoksa bazı erkekler kazandığı parayı net olarak söylemez benim babam da düne kadar asla söylemezdi he bu babamın annemi aldattığı anlamına mı geliyor yaniNiye emin olmayayim ya ne sacma soru sanki esim beni aldatmis gibi muamele yapmayin n
Sizin esiniz uzman cavusmu kac bin aliyorAblacım Allah aşkına bordro iste şu adamdan 34 bin lira olamaz ya bir kesinti var maaşında ya da eşin sana komple mesleğini yalan söylüyo. 34 bin lira ne
Dogru valla insanin psikoljini bozuyolar uol aldatiyor yok baska birşeySiz çok aldırış etmeyin aldatma ile ne alakası var ben de eşimin net gelirini bilmem hesabında kaç para vardır görürüm alacağım miktarı alırım gerisi ile ilgilenmem evimizin tüm giderlerini de karşıladıktan sonra tam miktarı öğrenmenin ne önemi var siz size açıklama yapıyor mu ona bakın şu faturalara şunları ödedim şuraya şunu ödedim sizinle iletişimi var mı istişare yapıyor mu onu değerlendirin yoksa bazı erkekler kazandığı parayı net olarak söylemez benim babam da düne kadar asla söylemezdi he bu babamın annemi aldattığı anlamına mı geliyor yani
Bazı yorumlar burada kocayı boşatır insanaYok esim zaten maas yatmayla berabwe kartima para atar istesem yine atar bizden kismiuor parasjnj yeme icme gezme hatta gezdirmek icin bile araba kiralar gezelim suraya buraya gidelim diye o konuda hakkini yiyemem konustjm zaten esimle hallettik maas konusunu bugün bayag yorun yapilunca esime patladjm zaten oda dedi ben senin o kadar kafaya takip uzulcegini dusunemedim diye dedim herkes esinin maasini biliyomus ben niye bilmiyorum dedim oda soylemek istemedim oyaga yatirdim baktin iste gordun maasima bak dedi konsutuk halletim cok sukur ama burda oyle yorumlar yapoyolki insanin psikolojisi bozuliyor
Uzman cavus değil ama personelinin maaşını bilen ve bordrosu gören bir asker, ayrıca 34 bine ikna oldunuz madem, niye millete cemkiriyorsunuzAllah allah sizinde esiniz uzman cavusmu batida 45 bin aliyor
Uzman cavus değil ama personelinin maaşını bilen ve bordrosu gören bir asker, ayrıca 34 bine ikna oldunuz madem, niye millete cemkiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?