Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benim oglum 21 yaşında sedef hastası 3 aydır onklinkte tedavi oluyor.saçı geçti vucudu kabuklar gitti yaralar soldu.inşallah tekrarlamaz bizde neye inanacagımıza şaşırdık bu hastalık çok kötü insanın hayatını çalıyor bunalıma sokuyor.sevgilerkimse yok mu????
merhaba benim oglum 21 yaşında sedef hastası 3 aydır onklinkte tedavi oluyor.saçı geçti vucudu kabuklar gitti yaralar soldu.inşallah tekrarlamaz bizde neye inanacagımıza şaşırdık bu hastalık çok kötü insanın hayatını çalıyor bunalıma sokuyor.sevgiler
bunu duymak iyi geldi umarım hepimize çözüm olurda kurtuluruz bu illetten. Allah tabi ki daha buyuk sorunlar vermesin ama insanı kendinden soğutan bir hastalık.
evet gittim tedaviye başladım . uzun bir sürec bakalım artık ne olacak bu sefer son olur umarım.gittinizmi doktora merak ettim
çok sıkıcı bir süreç benim oglum çok zorlandı iki ay hiç bir degişiklik olmadı.bu gün üç ay bitti yaraları kahverengi bir durum aldı kabuk yok kaşıntı yok saçları tamamen geçti ama tekrar edecek diye korkuyorum.çünki bu sitede mavimenekşe rumuzlu bir hanımın kocasıda şehin hanımda tedavi olmuş üç ay sonra ilaçları kesince tekrar çıkmışlar para ve emek boşa gitti diyor.bizde şu ana kadar üç milyar verdik on klinke tabi herkesin bünyesi degişik siz belki üç aydan önce iyileşirsiniz selamlar......evet gittim tedaviye başladım . uzun bir sürec bakalım artık ne olacak bu sefer son olur umarım.
çok sıkıcı bir süreç benim oglum çok zorlandı iki ay hiç bir degişiklik olmadı.bu gün üç ay bitti yaraları kahverengi bir durum aldı kabuk yok kaşıntı yok saçları tamamen geçti ama tekrar edecek diye korkuyorum.çünki bu sitede mavimenekşe rumuzlu bir hanımın kocasıda şehin hanımda tedavi olmuş üç ay sonra ilaçları kesince tekrar çıkmışlar para ve emek boşa gitti diyor.bizde şu ana kadar üç milyar verdik on klinke tabi herkesin bünyesi degişik siz belki üç aydan önce iyileşirsiniz selamlar......
gittinizmi doktora merak ettim
bize hiç faydası olmadı geçtikten sonra hepsi geri çıktı fazlasıyla üstelik inşallah sen faydasını görürsünArkadaslar merhaba
Yorumlar 3 yil oncesinde kalmis. Sehin hanimin tedavisi hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler icin ben deneyimlerimi ara ara burada paylasacagim. Yaklasik 12-13 yildir sedef hastasiyim. Ilk bulgular basladiginda hemen cok unlu ve cok cok iyi bi profesore gittim. Bana o zaman bi ilac vermisti ama ilaclari surmeme ragmen ara ara gecsede hastalik tekrarliyodu. 2-3 yil once sedef sadece kol ve kafa derimdeyken bi anda butun vucudumu kaplamaya basladi. Artik ilaclari sursemde gecmiyodu hicbi sekilde. Bi arkadasimin onerisiyle Sehin Sitki'ya gittim.
Tam 1 hafta once sehin hanimdan randevu alip gittim. Bana bi cok yiyecegi yememem gerektigini soyledi. 1 sabah 1 aksam olmak uzere sedef olan bolgelere surmem icin iki kutu ilac, sabah nemlendiricisi, sampuan, yag ve 1 hafta sonra baslamam icin baska bi ilac daha verdi. Verdigi ilaclarda sampuanda ve kremlerde alkol ve kortizon hic yok.
Bugun 1. Hafta bitti.
Tadevi gercekten cok zor. Cok emek istiyor. Ama ben 1. Haftada boyle bi sonuc alacagimi dusunmuyordum. Bana 3 haftadan once gecmez dedi fakat vucudumdaki yaralar azalsa bile kollarimdaki sedefler 13 yildir hicbir zaman ne azaldi ne gecti. Su anda kollarimdaki ve dirseklerimdeki sedefler ilk defa gozle gorulur bi sekilde azaldi. Bugun aksam dus aldiktan snra surmem gereken 3. Ilaca baslayacagim. Tekrar ara ara buraya deneyimlerimi yazacagim.
Herkese acil sifalar.