• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzm. Dr. Şehin Sıtkı hakkında bilgi

nyktis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
24
0
86
Manisa
arkadaşlar ben 13 yıldır sedef hastasıyım . tv sehin hanımı gördüm sedef hastalığına uzun süreli çözüm buluyormus. acaba giden oldu mu? artık hayal kırıklığı yasamak istemiyorum.:44:

kimse yok mu????
merhaba benim oglum 21 yaşında sedef hastası 3 aydır onklinkte tedavi oluyor.saçı geçti vucudu kabuklar gitti yaralar soldu.inşallah tekrarlamaz bizde neye inanacagımıza şaşırdık bu hastalık çok kötü insanın hayatını çalıyor bunalıma sokuyor.sevgiler

merhaba benim oglum 21 yaşında sedef hastası 3 aydır onklinkte tedavi oluyor.saçı geçti vucudu kabuklar gitti yaralar soldu.inşallah tekrarlamaz bizde neye inanacagımıza şaşırdık bu hastalık çok kötü insanın hayatını çalıyor bunalıma sokuyor.sevgiler

bunu duymak iyi geldi umarım hepimize çözüm olurda kurtuluruz bu illetten. Allah tabi ki daha buyuk sorunlar vermesin ama insanı kendinden soğutan bir hastalık.

evet gittim tedaviye başladım . uzun bir sürec bakalım artık ne olacak bu sefer son olur umarım.
çok sıkıcı bir süreç benim oglum çok zorlandı iki ay hiç bir degişiklik olmadı.bu gün üç ay bitti yaraları kahverengi bir durum aldı kabuk yok kaşıntı yok saçları tamamen geçti ama tekrar edecek diye korkuyorum.çünki bu sitede mavimenekşe rumuzlu bir hanımın kocasıda şehin hanımda tedavi olmuş üç ay sonra ilaçları kesince tekrar çıkmışlar para ve emek boşa gitti diyor.bizde şu ana kadar üç milyar verdik on klinke tabi herkesin bünyesi degişik siz belki üç aydan önce iyileşirsiniz selamlar......

çok sıkıcı bir süreç benim oglum çok zorlandı iki ay hiç bir degişiklik olmadı.bu gün üç ay bitti yaraları kahverengi bir durum aldı kabuk yok kaşıntı yok saçları tamamen geçti ama tekrar edecek diye korkuyorum.çünki bu sitede mavimenekşe rumuzlu bir hanımın kocasıda şehin hanımda tedavi olmuş üç ay sonra ilaçları kesince tekrar çıkmışlar para ve emek boşa gitti diyor.bizde şu ana kadar üç milyar verdik on klinke tabi herkesin bünyesi degişik siz belki üç aydan önce iyileşirsiniz selamlar......

ben ilk randevuya gittiğimde bir bayan hastası gelmişti bir bucuk aydır tedavi oluyormus kadına rica ettik banada gösterdi sedefli yerlerini bilgisayardanda eski halini gördüm resmen mucize olmus bayan için ne kadar mutluydu anlatamam. yani bana dediği 3 hafta hiçbirsey değişmez ondan sonra değişir dedi. ilacların kullanımı cok zor az sürmen gerekiyor kulak çubuguyla dağıtıyorsun her yere ulaşıyor mu buyuk muamma. bende gecmezse ona baglıcam zaten .her gün iki defa banyo yapmakta çok zor. sizde de ilacları kullanmak sorun oldu mu?

merhaba bizimde ilaçları kullanırken sorun oldu.üç hafta sonra iyileşme başlar dediler iki buçuk ayda bile bir iyileşme olmadı.konturole gittigimizde ilaçları fazla sürmüşsünüz dediler şu an üç buçuk ayı geçti saçındakiler geçti ama vucudunun üst kısmında kahverengi lekeleri kaldı bacaklarında daha vauygulaması çok zor günde iki kere duş bir ay sonra haftada üç gün günde üç kere duş alıyorsunuz.kulak pamuguyla çok sürülüyor biz şimdi elimizle sürüyoruz.şimdiye kadar 14 kutu ilaç gitti şampuan ve nemlendiriciler hariç beni ekleyin görüşelim.hulyagultenn@hotmail.com

merhaba ben 24 yaşındayım ve 14 yıldır sedef hastasıyım. bir tanıdığım şehin hnm a gitti memnun kaldı ama ben gidip gitmeme konusunda çok karasızım.bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim. ve yaklaşık maliyeti ne kadar oluyor?yazışmalarınızı bugün okudum son durumunuz nedir acaba?şimdiden teşekkür ederim

merhaba
eşim 2010 da gitti 4 ay tedavi gördü
ancak 7 -8 ay sonra geri çıktılar şimdi eski haline geri döndü
çok masraflı bir tedavi ilaçlar kullanıldığı sürece etkili bırakınca bir süre sonra geri çıkıyor

Arkadaslar merhaba

Yorumlar 3 yil oncesinde kalmis. Sehin hanimin tedavisi hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler icin ben deneyimlerimi ara ara burada paylasacagim. Yaklasik 12-13 yildir sedef hastasiyim. Ilk bulgular basladiginda hemen cok unlu ve cok cok iyi bi profesore gittim. Bana o zaman bi ilac vermisti ama ilaclari surmeme ragmen ara ara gecsede hastalik tekrarliyodu. 2-3 yil once sedef sadece kol ve kafa derimdeyken bi anda butun vucudumu kaplamaya basladi. Artik ilaclari sursemde gecmiyodu hicbi sekilde. Bi arkadasimin onerisiyle Sehin Sitki'ya gittim.

Tam 1 hafta once sehin hanimdan randevu alip gittim. Bana bi cok yiyecegi yememem gerektigini soyledi. 1 sabah 1 aksam olmak uzere sedef olan bolgelere surmem icin iki kutu ilac, sabah nemlendiricisi, sampuan, yag ve 1 hafta sonra baslamam icin baska bi ilac daha verdi. Verdigi ilaclarda sampuanda ve kremlerde alkol ve kortizon hic yok.

Bugun 1. Hafta bitti.
Tadevi gercekten cok zor. Cok emek istiyor. Ama ben 1. Haftada boyle bi sonuc alacagimi dusunmuyordum. Bana 3 haftadan once gecmez dedi fakat vucudumdaki yaralar azalsa bile kollarimdaki sedefler 13 yildir hicbir zaman ne azaldi ne gecti. Su anda kollarimdaki ve dirseklerimdeki sedefler ilk defa gozle gorulur bi sekilde azaldi. Bugun aksam dus aldiktan snra surmem gereken 3. Ilaca baslayacagim. Tekrar ara ara buraya deneyimlerimi yazacagim.

Herkese acil sifalar.

Arkadaslar merhaba

Yorumlar 3 yil oncesinde kalmis. Sehin hanimin tedavisi hakkinda bilgi sahibi olmak isteyenler icin ben deneyimlerimi ara ara burada paylasacagim. Yaklasik 12-13 yildir sedef hastasiyim. Ilk bulgular basladiginda hemen cok unlu ve cok cok iyi bi profesore gittim. Bana o zaman bi ilac vermisti ama ilaclari surmeme ragmen ara ara gecsede hastalik tekrarliyodu. 2-3 yil once sedef sadece kol ve kafa derimdeyken bi anda butun vucudumu kaplamaya basladi. Artik ilaclari sursemde gecmiyodu hicbi sekilde. Bi arkadasimin onerisiyle Sehin Sitki'ya gittim.

Tam 1 hafta once sehin hanimdan randevu alip gittim. Bana bi cok yiyecegi yememem gerektigini soyledi. 1 sabah 1 aksam olmak uzere sedef olan bolgelere surmem icin iki kutu ilac, sabah nemlendiricisi, sampuan, yag ve 1 hafta sonra baslamam icin baska bi ilac daha verdi. Verdigi ilaclarda sampuanda ve kremlerde alkol ve kortizon hic yok.

Bugun 1. Hafta bitti.
Tadevi gercekten cok zor. Cok emek istiyor. Ama ben 1. Haftada boyle bi sonuc alacagimi dusunmuyordum. Bana 3 haftadan once gecmez dedi fakat vucudumdaki yaralar azalsa bile kollarimdaki sedefler 13 yildir hicbir zaman ne azaldi ne gecti. Su anda kollarimdaki ve dirseklerimdeki sedefler ilk defa gozle gorulur bi sekilde azaldi. Bugun aksam dus aldiktan snra surmem gereken 3. Ilaca baslayacagim. Tekrar ara ara buraya deneyimlerimi yazacagim.

Herkese acil sifalar.
bize hiç faydası olmadı geçtikten sonra hepsi geri çıktı fazlasıyla üstelik inşallah sen faydasını görürsün

arkadaşlar merhaba ben şehin hanıma gittim 3 ay dediği herşeyi harfiyen yaptım sürekli banyo 9 saatte bir yıkanma 1000 TL ilaç paraları verdim ama malesef işe yaramıyor işe yaramadığında tek savunması ilacı fazla sürmüşsün oldu böyle bir savunma olamaz tedaviyi bıraktım kullanmaya devam ettikçe yaralarım daha çok arttı bunun savuması sadece fazla sürmüşsün olamazdı eczanaeden 7 tl advantan krem aldım çok daha fazla sonuç gördüm gitmeyin arkadaşlar işe yaramıyor malesef

Back