• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgünüm

sizi anlıyorum. düşüncenizde de haklisiniz. siz başta tepkinizi koymuşsunuz. biz 3 yıldır evliyiz ve böyle bir uyuşmazlıkla ilk defa karşı karşı ya kaldik. su son günlerimizi birlikte güzel bir şekild e geçirmek varken onun bunun yüzüne tartışıyoruz. bende buna dayanamıyorum. misafirim var gitsin eşimle tekrar konuşmaya çalışacağım. Inşallah beni anlar.
Inan ben de başta koyamadim o tavrı. Sonradan sonradan farkettim böyle yapinca da bisey olmuyormuş. Ben de senin gibi; tartisip da ortamimiz gerilmesin ne gerek var diyordum. Sanki onun karsit fikrinde olursam evliligim cok kötü noktalara gider saniyordum... oysa ki bazen tatlilikla bazen sertlikle illaki tavrinizi fikrinizi beyan ettikten sonra biseyler degisebiliyor. Tabi bu degisim de nasil oluyor; kadın bir gün "ehh yeter be, bitiyorsa da bitsin. Ben buna katlanamam" düşüncesine girince ona göre tavrini koyunca, adamlar kuyrugunu kıstırıyor; seni seviyorum demelere başlıyorlar.

Sen esin uzulmesin diye mutsuzlugunu sakliyorsan o da senin annende kalmana izin vermeli. Ne alaka kv yaninda kalacaksin ki annenlerde neden kalamiyorsun. Evlendik diye erkek tarafinin zimmetli esyasi mi olduk. Bu yasa seni kendi ailen getirdi zaten kimi kimden sakiniyorlar anlamiyorum. Bence kv de filan kalma kendi annenlere git mis gibi kal.

Inan ben de başta koyamadim o tavrı. Sonradan sonradan farkettim böyle yapinca da bisey olmuyormuş. Ben de senin gibi; tartisip da ortamimiz gerilmesin ne gerek var diyordum. Sanki onun karsit fikrinde olursam evliligim cok kötü noktalara gider saniyordum... oysa ki bazen tatlilikla bazen sertlikle illaki tavrinizi fikrinizi beyan ettikten sonra biseyler degisebiliyor. Tabi bu degisim de nasil oluyor; kadın bir gün "ehh yeter be, bitiyorsa da bitsin. Ben buna katlanamam" düşüncesine girince ona göre tavrini koyunca, adamlar kuyrugunu kıstırıyor; seni seviyorum demelere başlıyorlar.
Inşallah dediginiz gibi olur. paylaşmak bi nebze olsa içimi rahatlattı teşekkür ederim

Sen esin uzulmesin diye mutsuzlugunu sakliyorsan o da senin annende kalmana izin vermeli. Ne alaka kv yaninda kalacaksin ki annenlerde neden kalamiyorsun. Evlendik diye erkek tarafinin zimmetli esyasi mi olduk. Bu yasa seni kendi ailen getirdi zaten kimi kimden sakiniyorlar anlamiyorum. Bence kv de filan kalma kendi annenlere git mis gibi kal.
esim normal şartlarda hiç karışmaz gidip gelmelere kv kp tavır alıyor annemlere gidince bu kez eşimle tartışıyoruz. gerçi gitmeyince de sorun illa oluyo yine tartışıyoruz. her iki türlü sıkıntı li süreç beni bekliyor esim uzakda olacak aklim onda kalacak bir yandan saçma sapan şeyler ile uğraşacağım

Maddi durumunuz açısından sorun olmayacaksa merkezde 1+1 ev tutun. Sığıntı gibi kaynana yanında ya da annenizle 2 yıl yaşamayın. Sizi sınırda olmasa da oraya yakın düzgün bir yere yerleştirebilir. Müsait oldukça kendisi de gider gelir. Evli barklı insan küçücük çocukla ne yapacaksınız milletin yanında? 40 kere iyi olsalar bile istemezdim. Siz bir de kötüler diyorsunuz. Eşiniz bencillik yapıyor. En azindan size sorabilir nerede kalmak istiyorsun diye. 2 yıl az zaman değil. Bunlari tekrar düşünün.

lojmanda kalıyoruz. yardımcı olacak kimsem iz yok. pazara markete hastahaneye uzak bulunduğum yer
E uzak olsun.
Bebeği kanguru mu ne ona koyarsın çıkar gidersin çarşıya pazara.
En azından kafan rahat olur.
Annen gelir arada yanına.
Eşin orda askerlik yapıyor sende kvnin yanında askerlik yapıyorsun.

Maddi durumunuz açısından sorun olmayacaksa merkezde 1+1 ev tutun. Sığıntı gibi kaynana yanında ya da annenizle 2 yıl yaşamayın. Sizi sınırda olmasa da oraya yakın düzgün bir yere yerleştirebilir. Müsait oldukça kendisi de gider gelir. Evli barklı insan küçücük çocukla ne yapacaksınız milletin yanında? 40 kere iyi olsalar bile istemezdim. Siz bir de kötüler diyorsunuz. Eşiniz bencillik yapıyor. En azindan size sorabilir nerede kalmak istiyorsun diye. 2 yıl az zaman değil. Bunlari tekrar düşünün.
nizamiyeye giriş çıkış yapilmiyomus olsa bizde merkezde ev tutarız diye düşünüyorduk. hafta 1 yada 2 gelir diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. kayın valideler ile aynı apt dairemiz var kirada kalmaya musade etmezler. kendi dairemizde kalıp aradaki mesafeyi koruyup çok yüz göz olmamam lazım onlarda rahat bırakmazlar. bir şekild e uzak durmam lazım

nizamiyeye giriş çıkış yapilmiyomus olsa bizde merkezde ev tutarız diye düşünüyorduk. hafta 1 yada 2 gelir diye düşünüyordum ama öyle olmuyormuş. kayın valideler ile aynı apt dairemiz var kirada kalmaya musade etmezler. kendi dairemizde kalıp aradaki mesafeyi koruyup çok yüz göz olmamam lazım onlarda rahat bırakmazlar. bir şekild e uzak durmam lazım

Anladım. O zaman bahsettiğiniz daireye geçin. Aynı evde burun buruna olmaktan iyidir. Boşa da kira vermemiş olursunuz.

herkes kendi yaşadığını biliyor. tabiki esim gidecek ne ile karşı karşıya kalacak ne olacak ne yapacak dusunuyorum çok ca bolca dua ediyorum. tayin açıklandı eltim güya teselliye aradı. biz senle kavga ederiz birbirimizi yeriz dedi. gelde takma şimdi. esim babasını aradı gidecem es götüremiyorum diye adam nakliye parası derdine düştü. tabi yazarak her sey açık açık anlatılmıyor bazı şeyler eksik kalıyor. Benim derdim esim bide üstüne bunlar

Harcirah almiyor mu esiniz?
Neden kp nakliye parasi derdine dusuyor ?
Alinan harcirah zaten nakliyeyi karsilar.

Eşin olmadan pazara markete gidemiyormusun ne alaka ? O haldeysen eğer çocuk gibi aileyle yaşamaya mahkumsun kusura bakma ama sorun sende .

E uzak olsun.
Bebeği kanguru mu ne ona koyarsın çıkar gidersin çarşıya pazara.
En azından kafan rahat olur.
Annen gelir arada yanına.
Eşin orda askerlik yapıyor sende kvnin yanında askerlik yapıyorsun.
canım
Harcirah almiyor mu esiniz?
Neden kp nakliye parasi derdine dusuyor ?
Alinan harcirah zaten nakliyeyi karsilar.
alıyor karşılıyor tabiki ben anlasam neden öyle yaptığını. anlayamıyorum

Yanlış anlaşılma oldu galiba gözümü arkada koyma derken herşeyi herkesi takip canını sıkıp benim gözümü arkada koyma dedi. Onlarla kalacam ama hiçbirşeyi kafaya takmayacam demek istediği buydu. Gece çok düşündüm zaten sıkıntı bir süreç içind e bide onları düşünerek kendimi yıpratmak istemiyorum misafirlerim var gitsinler eşimle tekrar konuşacağım

Bence de konuşun. Elalemin ne düşündüğü ya da ailesinin ne istediği, siz ve bebeğinizin huzurundan daha önemli değildir eşiniz için herhalde.

Eşin olmadan pazara markete gidemiyormusun ne alaka ? O haldeysen eğer çocuk gibi aileyle yaşamaya mahkumsun kusura bakma ama sorun sende .
market pazara göre biraz daha yakın gidilebilir belki ama pazara vasıtasız gidilmiyor. esimsiz gidemiyorum çünkü bebeğim kalabalığa girince sürekli ağlar esim arabada Cocu ga bakar bende alışveriş yaparim. bu nedenle sorun bende haklisiniz ne kadar acımasızca eleştiriyorsunuz anlamanizi beklemiyorum fakat düşüncelerinizi belirtirken uslubunuza dikkat etmelisiniz diye düşünüyorum. burda tartışma çıksın yada biri beni düşünmeden eleştirsin diye paylaşmadım durumumu sadece çok bunaldim anlatma ihtiyacı hissettim okadar.

babam çalışıyor çalışmasa da gelemezler bir çok sebebi. Mecbur düzen bozulacak ama yeni düzen içind e mesafeyi korumam lazım. Her şey üstüme üstüme geliyor. Rabbim bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun.
Esinin ailesi ve senin ailen baska sehirlerde mi? E

Ailenize gitseniz huzursuzluk çıkacağını söylüyorsunuz da sanki şu an çok mu huzurlusunuz? Ya da kayınvalide yanında çok mu huzurlu olacaksınız?
Her durumda huzursuzluk olacaksa kendi istediğinizi yapın bari.

eşimle konuştuk az önce. burada 2 aydan fazla kalamıyormuşuz. görevlendirme olsa sorun olmuyormuş fakat tayin olduğu için boşaltmamiz gerekiyormuş. şartları da pek uygun değildi zaten söylemiştim. temmuz 13 une kadar boşaltmamiz gerek o ayin sonuna yeri tayin yerine gitmek gerek dedi. gönlüm seni de götürmek istiyor ama şuan ici n elimden birşey gelmiyor. ileride şartlar düzelirse ev tutar sizi yanıma alırım ayrı kalmak benim içind e zor dedi. açıkça söylemem gerekirse kendi ailemin huyunu biliyorum seni de anlıyorum senden ricam kendi evimizde kalman. gerek olmadıkça annemlerin yanına inmezsin. istediğin zaman ailenin yanına da gidip kalabilirsin. bizimkileri takmamaya çalış. her şeyi görme duyma dedi. son bir kac gün seni kirdigim icin özür dilerim seni seviyorum dedi. gidince onlarla konuşacam seni bunaltmasinlar diye senin rahatlığın benim rahatlığım dedi ve konuyu kapattık. beni dinleyip yardımcı olmaya çalıştığınız fikirlerinizi beyan ettiğiniz ici n teşekkür ederim.

Amaaan benim esim suriye sinirina goreve gidecek ve benim derdim nerede kalacagim olacak oyle mi? Bazen gercekten bazi kadinlari anlamiyorum. Kal iste nerde kaliyosan otur dua et saglikla sag salim esinin donmesi icin. Ne bileyim su durumda kaynana elti falan dusunmek bana biraz garip geliyor.
Öyle deme eşim afrinde 3 ay ailemle kaldım sonra Kv ye geldim ki ne yaşıyoruz biraz anlasın idrak etsin dedim . Ama olmadı beni 2 günde sinir etti bende takılmam sanıyordum ama öyle olmuyor işte ki konu sahibinin 2 sene geçirmesi lazım çok zor İnan . Allah yardımcısı olsun offff

Öyle deme eşim afrinde 3 ay ailemle kaldım sonra Kv ye geldim ki ne yaşıyoruz biraz anlasın idrak etsin dedim . Ama olmadı beni 2 günde sinir etti bende takılmam sanıyordum ama öyle olmuyor işte ki konu sahibinin 2 sene geçirmesi lazım çok zor İnan . Allah yardımcısı olsun offff

Valla canim o zaman soz gecirecek. Kocam yok diye ben bakamayacak miyim kendime? Benim de esim polis gittigi geldigi oldu ama ben kimsenin yanina gitmedim. Basimin caresine bakmam lazim oyle degil mi? Koca insanlariz kimsenin kapisina gitmek zorunda degiliz. Annem gel diye yalvarsa da gitmedim. Ne anne ne kv gerek yok. Ben kendime bakarim yeterim.asker polis esiysen bunu ogrenmen lazim. Yarinin belli olmuyor. Bu benim dusuncem tabi.

Back