çünkü tayin yeri suriye sınırı. nizamiyeden giriş çıkış yapamıyor. orda konteynirlarda kalacaklarNeden götüremiyor peki? Onu anlamadım.
şuan lojmanda kalıyoruz burada hiç yardımcı olacak kimsem yok markete pazara hastahaneye hep uzak. esim kendi ailesiyle kalmamı istiyo arada annemlere gider gelirsin diyo.kendi evinizde neden kalamiyorsunuz? ya da kendi ailenizin yanina neden gitmyorsunuz?
lojmanda kalıyoruz. yardımcı olacak kimsem iz yok. pazara markete hastahaneye uzak bulunduğum yerevinde niye kalmıyorsun?
kalacak olan sensin niye ailenle kalmayi terch etmiyorsun. rahat olmadigin bi yerde esin neden kalmani istiyo.şuan lojmanda kalıyoruz burada hiç yardımcı olacak kimsem yok markete pazara hastahaneye hep uzak. esim kendi ailesiyle kalmamı istiyo arada annemlere gider gelirsin diyo.
kaldığım yer pazara markete hastahaneye uzak ulaşım sıkıntısı var. esim memlekette kalmamı istiyorNeden eviniz de kalmıyorsunuz arada aile büyükleri gelip gider olmaz mı?
daha önce kaldığım da kayınvalide ile aynı evde kalmıştım şimdi ise aynı apartmanda kendi dairemiz var daha rahat olursun diyor fakat kayın validem hasta eltim hem kendi evin işini yapiyo hem ona bakıyo ben orda olunca bütün işi üzerime yıkıyor yine aynı ni yapar diyorum anlamiyorkalacak olan sensin niye ailenle kalmayi terch etmiyorsun. rahat olmadigin bi yerde esin neden kalmani istiyo.
biraz çevre baskısı. biraz elalem neder korkusu. birde kayinvalidemler ile aynı apartmanda dairemiz var ondanIlla biyerde kalacaksan ailenle kal. Esin niye annesinde kalman icin tutturuyor onu anlamadim.
huylarini biliyorsun madem kalsana annende. soyle esine kalacak olan bekleyecek olan benim de. rahat oldugum yerde olmami istemez misin de.daha önce kaldığım da kayınvalide ile aynı evde kalmıştım şimdi ise aynı apartmanda kendi dairemiz var daha rahat olursun diyor fakat kayın validem hasta eltim hem kendi evin işini yapiyo hem ona bakıyo ben orda olunca bütün işi üzerime yıkıyor yine aynı ni yapar diyorum anlamiyor
evet biliyor. kimseyi kafana takma. herşeyi duyma benim gözümü arkada koyma diyorEsin kaldigin surecte yasadigin simintilari biliyor mu?
anlatamıyorum konu kendi ailesi olunca beni anlamıyorhuylarini biliyorsun madem kalsana annende. soyle esine kalacak olan bekleyecek olan benim de. rahat oldugum yerde olmami istemez misin de.
Gözü neden arkada kalsın ki? Onun ailesinin yanında kalınca güvende olacaksınız da kendi ailenizin yanında kalınca güvende olmayacak mısınız?evet biliyor. kimseyi kafana takma. herşeyi duyma benim gözümü arkada koyma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?