merhaba hanımlar. Benim bir derdim var ve icime ata ata şiştim.konusmaya ihtiyacım var sizler ile paylaşmak istedim. esim asker. daha önce doğuya 3 aylığına göreve gitmişti kayın valide ve eltimle kalmak zorunda kaldım ve çok sıkıntılı bir süreç geldi gecti çok şükür derken tayin doğuya suriye sınırına çıktı. malesef esim beni götüre miyor . 13 aylık bebeğimiz var ve yine kayin valide ler ile kalmam gerekiyor. 2 yil nasil geçecek ne yapacagim bilmiyorum. çok üzülüyorum
daha önce çok bunalmıştım bu kez beni neler bekliyor tahmin edebiliyorum düşündükçe kafa yi yiyeceğim. iki hafta sonra toparlanmaya başlayacağız. elim kolum hiç bir ise kalkmıyor. esim üzülsün istemiyorum mutlu görünmeye çalışıyorum ama bi yere kadar. gerçekten çok bunaldim
daha önce çok bunalmıştım bu kez beni neler bekliyor tahmin edebiliyorum düşündükçe kafa yi yiyeceğim. iki hafta sonra toparlanmaya başlayacağız. elim kolum hiç bir ise kalkmıyor. esim üzülsün istemiyorum mutlu görünmeye çalışıyorum ama bi yere kadar. gerçekten çok bunaldim