• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzgünüm

xyzme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
136
83
48
merhaba hanımlar. Benim bir derdim var ve icime ata ata şiştim.konusmaya ihtiyacım var sizler ile paylaşmak istedim. esim asker. daha önce doğuya 3 aylığına göreve gitmişti kayın valide ve eltimle kalmak zorunda kaldım ve çok sıkıntılı bir süreç geldi gecti çok şükür derken tayin doğuya suriye sınırına çıktı. malesef esim beni götüre miyor . 13 aylık bebeğimiz var ve yine kayin valide ler ile kalmam gerekiyor. 2 yil nasil geçecek ne yapacagim bilmiyorum. çok üzülüyorum
daha önce çok bunalmıştım bu kez beni neler bekliyor tahmin edebiliyorum düşündükçe kafa yi yiyeceğim. iki hafta sonra toparlanmaya başlayacağız. elim kolum hiç bir ise kalkmıyor. esim üzülsün istemiyorum mutlu görünmeye çalışıyorum ama bi yere kadar. gerçekten çok bunaldim

kendi evinizde neden kalamiyorsunuz? ya da kendi ailenizin yanina neden gitmyorsunuz?
şuan lojmanda kalıyoruz burada hiç yardımcı olacak kimsem yok markete pazara hastahaneye hep uzak. esim kendi ailesiyle kalmamı istiyo arada annemlere gider gelirsin diyo.

şuan lojmanda kalıyoruz burada hiç yardımcı olacak kimsem yok markete pazara hastahaneye hep uzak. esim kendi ailesiyle kalmamı istiyo arada annemlere gider gelirsin diyo.
kalacak olan sensin niye ailenle kalmayi terch etmiyorsun. rahat olmadigin bi yerde esin neden kalmani istiyo.

kalacak olan sensin niye ailenle kalmayi terch etmiyorsun. rahat olmadigin bi yerde esin neden kalmani istiyo.
daha önce kaldığım da kayınvalide ile aynı evde kalmıştım şimdi ise aynı apartmanda kendi dairemiz var daha rahat olursun diyor fakat kayın validem hasta eltim hem kendi evin işini yapiyo hem ona bakıyo ben orda olunca bütün işi üzerime yıkıyor yine aynı ni yapar diyorum anlamiyor

daha önce kaldığım da kayınvalide ile aynı evde kalmıştım şimdi ise aynı apartmanda kendi dairemiz var daha rahat olursun diyor fakat kayın validem hasta eltim hem kendi evin işini yapiyo hem ona bakıyo ben orda olunca bütün işi üzerime yıkıyor yine aynı ni yapar diyorum anlamiyor
huylarini biliyorsun madem kalsana annende. soyle esine kalacak olan bekleyecek olan benim de. rahat oldugum yerde olmami istemez misin de.

Esinle guzel guzel konus. Yoksa 3 ayda yasadiklarinin misli 2 yilda artacak ve bebeginde var ruhsal olarak daha com yipranirsin. Kesinlikle kendi ailen ile kalmak icin diretmelisin. Ayri daire diyip olayi degistiremezsiniz ki sonuc olarak ayni binada olmaniz bile yeter. Cok net olun kesinlikle bence esiniz sonucta anlayis gosterecektir.

Babam ikinci şark hizmetine gidince bizi götürmemişti annem de kardeşlerine yakın bir ev tuttu orada yaşadık. Sizin zaten kendi eviniz varmış gündüzleri kayınvalidenize yarım saat uğrayın çıkın sonra kapatın kapınızı yaşayın kendi başınıza. Aynı apartmanda diye aynı evde Yaşar gibi davranmak zorunda değilsiniz davranmayın da zaten alınan alınsın küsen küssün

evet biliyor. kimseyi kafana takma. herşeyi duyma benim gözümü arkada koyma diyor
Gözü neden arkada kalsın ki? Onun ailesinin yanında kalınca güvende olacaksınız da kendi ailenizin yanında kalınca güvende olmayacak mısınız?
Konuşun eşinizle. İki yıl böyle geçmez.

Back