• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Üzerine düştüm' dedi tecavüzden aklandı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
İngiltere'de bir Suudi milyoner işadamı, 18 yaşındaki bir kadına tecavüzle yargılandığı davada aklandı.
Sitene Ekle
-uzerine-dustum-dedi-tecavuzden-aklandi-6407218.Jpeg

Ağustos ayında yaşanan olay, iddiaya göre şöyle gelişti:

Müteahhitlik yapan A Ehsan Abdulaziz (46), bir kulüpte tanıştığı 24 ve 18 yaşındaki iki kadını evine götürdü. Abdullaziz para karşılığı 24 yaşındaki kadınla ilişkiye girerken, diğeri aldığı alkolle sızdı. Genç kadın uyandığında ise Abdulaziz'in kendisine tecavüz etmeye çalıştığını gördü.

Olay mahkemeye taşındı. Abdullaziz, "Kazayla üzerine düştüm" diyerek kendini savundu. Mahkeme heyeti, milyoner müteahhidin "tecavüz suçunu işlemediğine" karar verdi.
http://www.milliyet.com.tr/-uzerine-dustum-dedi-tecavuzden/dunya/detay/2165093/default.htm

Dur üzerine düşmüşken accık öpem demiştir adam :KK51:

Neymişşşş? Sudi'ymiş..
Arapmış.. Bunların ülkesinde de kadınlara araba sürme yasağı var. Recm var bilmem ne var.
Ama el altından buldukları fırsatı affetmezler.
İhanet desen bini bin para.
Sevmiyorum Arapları.

ben de hangi milletten olursa olsun hangi devletten olursa olsun mütahitlere mesafeliyim, mesela bakınız donald trump

İnsanları etiklemek yanlış kötü olan ırkları yada dinleri dileri değil kötü olan insanlıkları...

Kıyamam, ayağı takılmış üzerine düşmüş...

Hani kadının beyanı esastı?
Şimdi biz bu şahsın üstüne bıçakla kazayla düşsek, o da kazayla ölse aklanır mıyız sence:KK53:
Aklanırız dersen ben adamın üstüne düşmeye gideceğim, gırtlağına doğru mu düşeyim, ne yapayım:KK45:

Şimdi biz bu şahsın üstüne bıçakla kazayla düşsek, o da kazayla ölse aklanır mıyız sence:KK53:
Aklanırız dersen ben adamın üstüne düşmeye gideceğim, gırtlağına doğru mu düşeyim, ne yapayım:KK45:

Yok biz gerçekten yanlışlıkla düşsek bile yeriz cezayı. Milyoner değiliz bacım.

benim algım kız, eskort olabilir ama yine de bu adamı kesinlikle haklı ya da masum çıkarmaz, kız kendinde değilmiş çünkü

ben üstüne düşme mevzuna gelmeden

fuhşiyat naslda normal görülüyor ona takıldım zaten iki kızda bu iş için gitmedimi oraya para karşılığı

tecavüz nasıl oluyor

artı iğrencsiniz iğrenççç

üstüne düşmüşmüs

bari bi damla dürüst olaydın

ben üstüne düşme mevzuna gelmeden

fuhşiyat naslda normal görülüyor ona takıldım zaten iki kızda bu iş için gitmedimi oraya para karşılığı

tecavüz nasıl oluyor

artı iğrencsiniz iğrenççç

üstüne düşmüşmüs

bari bi damla dürüst olaydın

rızası yoksa yine de tecavüz değil midir canım, ben de eskort olduğunu düşündüm ama sonuçta kendinde değilmiş

rızası yoksa yine de tecavüz değil midir canım, ben de eskort olduğunu düşündüm ama sonuçta kendinde değilmiş
ya elbette

atıyorum kocası karısına o sırada istemediği şekilde yanaşsa bile aynı şey

ancak uyanık olsada birlikte olurdu galiba

garip bi durum kısacası o_O

Back