- Konu Sahibi AngryPenguin
-
bu konuda haklısın
büyük bi ayaklanma çıksa eminim koç ta vazgeçerdi ama olmadı demek ki
birilerinin organize etmesi şart böyle şeyleri
ben o dönem istanbulda değildim ve ormanlık alana o üniversitenin yapıldığını bile gezi olayları sırasında duydum
ben açıkcası gezi eyleminin gerçekten ağaç katliamı için mi yoksa siyaset için mi yapıldığına hala anlam veremedim...
koç ünv bir kanıtı...
iç anadolu bölgesi kurak bozkır bir bölge,
kayseri ve konyadan örnek vereyim..
oralarda da akp belediyeleri var,
konya ya devasa parklar yapılmış ve hepsi yeşillendirilmiş,
kayseride aynı şekilde bu şehirlerde bir müddet yaşadığım için rahatlıkla buraları örnek verebiliyorum.
birilerinin hatasını tüm partiye mal etmemek lazım çünkü güzel örneklerde mevcut...
Bugünlerde Atatürk Orman Çiftliği içinde aynı şey yapılıyor yargı kararını tanınmıyor
Atatürk orman çiftliğini sanırım dinlenme ve eğlenme yeri olarak düzenleyeceklermiş ki Atamızın vasiyetiymiş bu.
yani eğlenecek ve dinlenecek bir yer haline getirin gibi bir şeydi şu an hatırlayamadım haberlerde var..
bunu bilmiyodum
bu vasiyet olayını hiç duymamıştım
ona önceden yani proje halindeyken itiraz edilmiş mi biliyo musun
başbakan geçen gün bitiricez çünkü yarısına geliyoruz sonra itiraz ediyolar daha önce nerdeydiniz niye başladıktan sonra itiraz ediyosunuz gibi birşeyler dedi
ve şu an yargı kararı varsa nasıl devam ediliyo anlamadım
yoksa tekrar devam edilmesi için bi karar mı çıktı
öte yandan şöyle de bir durum var...
chp 1.köprüye de 2.köprüye de karşı çıkmıştır...(ki şimdi de 3.ye karşı (?) )
sizce bunun bir açıklaması var mı?
bu şekilde düşünmeniz güzel..yani tek bir açıdan bakmamanız..
Peki bu soruna gerçekci bi çözüm önerisi olan var mı? Kimsenin hoşuna gitmiyor elbette yeşil alanların yok olması. Ama her sabah işe giderken İstanbul trafiğine âdeta isyan ediliyor. İnsanlar zamanla yarışıyor. Bana kalırsa İstanbul'a 4., 5.,6...köprü bile gerek. Her geçen gün nüfus artarken, başka nasıl bir cözüm getirilebilir ki?
Daha cevreci cozumlerle bu sorun giderilebilir bence baska ulkelerde ornekleri mevcut. Her kopru sonrasinda yapilan binalar zaten kendi trafigini olusturacaktir.
Peki bu soruna gerçekci bi çözüm önerisi olan var mı? Kimsenin hoşuna gitmiyor elbette yeşil alanların yok olması. Ama her sabah işe giderken İstanbul trafiğine âdeta isyan ediliyor. İnsanlar zamanla yarışıyor. Bana kalırsa İstanbul'a 4., 5.,6...köprü bile gerek. Her geçen gün nüfus artarken, başka nasıl bir cözüm getirilebilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?