- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 34
- Konu Sahibi AngryPenguin
Artık ne kadar bir seviyeye geleceklerki zaten pastadan paylarını yeterince alıyorlar.
malesef öyle.kendileri için yasa çıkartan bi ülkede yaşıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık ne kadar bir seviyeye geleceklerki zaten pastadan paylarını yeterince alıyorlar.
azaltmaz ama en azından rahatlatır bir nebze..
marmarayda çok eleştirildi o yüzden ben anlam veremiyorum..
köprü yapsa şuç, marmaray yapsa suç..
insanlar yüzerek karşıya geçmeyi planlıyoruz biz diyorsa o ayrı tabi :)
malesef öyle.kendileri için yasa çıkartan bi ülkede yaşıyoruz.
ağaçları kesmek yerine kökünden çıkarıp başka yere götürebilirler aslında
Simon 3-5 ağıçtan bahsedilmiyor ki İstanbul'un nadir kalan ormanlık bölgesinden bahsediliyor.
yani ordan ağaçları kökünden söküp İstanbulda başka nereye götürebilirler bir fikrin var mı?
Sarıyerdeki ormanı söküp şu alana taşısınlar diyebileceğin bir yer biliyor musun? önerin nedir?
yer konusunda fikrim yok
ama nasılsa köprü yapılıyo yani direkler dikilmiş en azından kesmek yerine bi yere götürmeliler demek istedim
yoksa bilmiyorum neresi olacağını
Ayrıca trafiği azaltacak düşüncesiyle Sarıyer tünel yapıldı ama trafik yine aynı hiç azalmadı.
Bende onu diyorum işte başka bir yer yok.
Ancak şehir dışında bir yere taşınabilir onunla da uğraşacaklarını sanmıyorum. Ağaç katli önlenebilir dediğin şekilde ama bu İstanbul'un ormanlık alanlarının katledildiği gerçeğini değiştirmez.
iyi hiç bir şeyler yapmasınlar o zaman arabalar birbirlerinin üzerinden felan geçerek tıkış tıkış trafikte araba sürsün herkes ne diyim.....
koç üniversitesi de ormanlık alana yapıldı...o ağaçları kurtarmak için herhangi bir çözüm arandımı?
koç üniversitesi de ormanlık alana yapıldı...o ağaçları kurtarmak için herhangi bir çözüm arandımı?
veya neden gezi gibi büyük çaplı bir protesto yapılmadı değil mi ?
akpnin yapması gerekiyordu ancak o şekilde büyük olay çıkardı...
bir sürü iş adamı koca koca siteler evler vs ler yapıyor halktan tık yok..
Evet Koç Üniversitesi yapılırken bir çok ağaç katliamı yapıldı ne yazıkki.
Ben Koç Üniversitesi için ağaç katli yapılırken liseye yeni başlamıştım. Okulda imza toplayıp bunu engellemek için belediyeye sunmuştuk.
Ama ne yazıkki ne toplanan imzalar nede halkın tepkisi ağaçların katline engel olamadı.
Yanlış her durumda yanlıştır.
o duruma ben de çok sinirleniyorum
birileri üniversite yapacak diye o koca alan katledilmemeliydi
bence o zaman tepki gösteren olmuştur
ama dinlememişlerdir ya da küçük bi gruptur belki tepki gösteren duyulmamıştır