Canım, bitki suları benimde saç uçlarımı kurutuyor maalesef, bazı saç tiplerine uygun olmuyor bu yüzden... Şampuan için bütçen nedir? Bunu söylersen sana daha iyi yardımcı olabiliriz. Ayrıca sadece şampuan değil sana iyi de bir saç kremi lazım gibi...
Canım ben keratin tedavisi görüyorum 3 ayda bir.Kuaförüm saç kremi kullanma iyi bir şampuan bul kendine dedi.30 liraya kadar verebilirim yağlarla birlikte saçıma aylık 50 gidio masallah
Kuaförün belli ki şehir efsanelerine inanan bir arkadaş, tam tersi saç kremi kullan, burun-çene hizasının altındaki kısımlara az miktar sür ve durula... Saç kremi saçın ph ının düşürülüp saçın daha dayanıklı olmasına sebep olur. Şöyle ki;
Diyelim saçına açma işlemi uygulandı saçların yumuşadı lastikleşti vs bunun sebebi saç phsinin yükselmesi ortalama ph 13
İyi bir şampuan kullandığında bu ph 11 e düşer
Saç kremi bunu ph 9 a çeker
Üzerine bir de saç maskesi veya ürün kullanırsan saçların sağlıklı olmaya yaklaşır. Aynı zamanda saç kremleri saçtaki statik elektrik yükünün azaltılmasını sağlar bu sayede saçlar daha az hasara maruz kalır. Bu yüzden sen sen ol kullan. Şampuan için biraz beklersen br araştırma yapacağım senin ve diğer bir arkadaşımız için...
kızlar ben revox at kuyruğu şampuanı kullanıyorum herkes bakıp cevap vermemişti:) olsun kızlar umarım bunu görüp cevap verirsiniz iki aydır kullanıyorum omuz hizasındaki saçlarım sırtıma kadar geldi 5-6 cm uzarsa belimde olacaklar:)) tavsiye ederim benim saçlarm kıvırcık inanılmaz zor uzuyor zaten revoxu alacağınız yer size serumda verecektir serumsuz asla işe yaramaz şimdide yılan yağı aldım bu ikinci kullanışım bakalım neolacak
o bende hiç işe yaramadı inanır mısın. Sende nasıl ?İlginçmiş denemek lazım şu an fiytonun sarımsaklı şampuanını kullanıyorum ben
Küçük şişesi 30,35 tl çok pahalı bence,almak isterdim ama 30 tl de bi şampuana veresim gelmiyor açıkçası,eda taşpınarınki daha ucuz belki ondan alabilirim ama revox pahalı geldi gözüme,tabi alanlara bişey demiyorum,bu benim tercihim sadecewatsons da varmış ürün.. arkadasım şimdi geldi söledi yengesi kullanıomus kücük şişesi 30-35 tl dedi .. cok memnun kalmıs yengesi ..
bızde alıp deneyeceğiz bakalım :) ewdeki şampuan bi bitsin ama :)
Genelde o şampuanı bırakınca çok dökülme olduğunu okumuştum bıraktıktan sonraki deneyimlerinizide yazarsanız çok Mutlu olurumMerhaba arkadaşlar ben de dün gratisten revox un tüm saç tipleri için olanı aldım. Saçlarıma fön, düzleştirici vs pek fazla uygulamıyorum ve boya da yok.O yüzden çok sağlıksız sayılmaz ama yazdan beri kırıklarını aldırmadığım için uçları biraz yıpranmış durumda. Onu da urban naturals ın sıvı saç kremiyle onarmaya çalışıyorum birazcık işe yaradı galiba. revox tan önce urban naturals kullandım yeşil olanı ama çok yağlandırdı saçlarımı. Ondan önce de bebek şampuanı kullandım 1 sene kadar. Şimdi saçlarımı uzatmak istiyorum ve dökülmesi de arttı gibi hissettim. Öyle olunca da indirimde görünce alayım dedim. Kullandıktan sonra yorumları bir iki haftada bir yazmaya çalışırım
Canım neden üyeliğin aktif değilKüçük şişesi 30,35 tl çok pahalı bence,almak isterdim ama 30 tl de bi şampuana veresim gelmiyor açıkçası,eda taşpınarınki daha ucuz belki ondan alabilirim ama revox pahalı geldi gözüme,tabi alanlara bişey demiyorum,bu benim tercihim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?