Uzamax ? kullananlar.

Leayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2010
16
0
86
İzmir
Lütfen sadece kullananlar yazsınlar.
diğer arkdasların kullanmadım ama diyerekten başlıyan yorumlarnı okurken zaman kaybediyorum. sitede böyle başlıklardan 2 tane olduğunu biliyorum ama çoğu öyle başlıyor. hem de yenilemek istedim.
kullanan arkaşlar siz uzamax tozu ndan bir yarar sağladınız mı ?

ben şu anda kullanıyorum üçüncü kutuya başladım ama yanında bide omega-3,6,9(balık yağı hapına benziyo)diye bir şeyde kullanıyorum ayrıca günde 500 kerede ip atlıyorum ve şuan için 2 santim uzadım tabi ben daha çok az zamandır kullanıyorum sana yardımcı olurmuyum bilmem ama sölemek istedim bu arada 17 yaşındayım

bana kullananlarla ilgili her turlu yorum yardmcı olur sagol canim bende basliyali 2 gun oldu benmde omega 3 yagim var ama ben sismanlatyr die arada bir kullaniyorrum yasim 16. hic eklem yerlernde bir agri hssttn m? hssttsen n zmn bsladi?

rica ederim:))
kullanmaya başladıktan yaklaşık 1,5 ay kadar sonra ağrılar olmuştu ama o zamndan beri bi daha ağrımadı belki yine ağrır(umarımm)

daha önce boy uzamasiyla ilgili bisi yapmismiyfin peki. takvye ilaclari tozlar karisimlar falan filan? tesekkur ederm. 1 , 5 ay bklmkte zor. ben hemen selvi gibi olmk istyrrm.p ins agrlrn bslr yne 1 sne de en az 10 cm diyrlr. snn boyn kacti? bnm 160 fln

bende kullandım ehh bırazcık yararı oldu tekrar başlıcam bir umut 17 yaşndayım bende

21 ideal ama sitesnsde 50 diyor ama sanmiyorum.bir adam 33 yasdnda 2 cm uzdgni sylyr

daha önce herhangi bi toz yada bişi kullanmadım ama bu uzamaxı aldığım yerde bi adam çemen otunu kullan dedi yemeklerimde falan baharat gibi kullanacakmışım ama çemem otuna elini değdiğin an ellerin kokmaya başlıyo ve sende kokuyosun o yüzden kullanmadım
benim boyum önceden 1.55 falandı hatta belki o kadar bile değildi şimdi ise 1.57 oldu boyum

banada doğru çıkmıyo dediler ama ben doktorda ölçtürdüm 1.55 çıktı evde kendim metreyle ölçüncede aynı çıkmıştı o zaman şimdi de 1.57 geliyo ama tekrar doktora yada eczaneye gidip ölçtürcem

buarada arkadaşlar uzmax a mail attım içimi rahattılar boy uzama konusunda istersnz brya kyblrm

Arkadaşlar benimde 8 aylık bebeğim var uzamax ı kullanıp faydasını gorenleri tanıdığım için bebeğime 3 aylıktan itibaren kullandırıyorum..kesinlikle diğer bebeklerle arasında olumlu fark hıssettım allah nazarlardan saklasın.. UZAMAX-SİPARİS.COM

Bu arada kullalanlar çok etrafımda bu aralar bir uzamax tır gidiyor mahalledekı gençler bırbırlerıyle yarış ediyorlar.Bir kaç doktor önermiş mahallede uzan boya meraklı kızlar var.Onlar faydasını gördükten sonra yayıldı gitti en ucuz da uzamax-siparis.com dan alabilirmissiniz bilginiz olsun....

temmuz 20 de basladim agsts 14 te byumu olctm bir sntme ykn uzama var. bana hyrli olsn darisi bsnza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…