Uzaktan ilişki

Zaten bu düşünce beni umutsuzluğa itiyor bi an önce zaman geçsin istiyorum evde de sürekli bunun Hesabını yapıyorum aileme imm şimdi ağustostayız evt Eylül'e az kaldı sonra Ocak olmuş sonra Mart aa bi bakmışız ki Temmuz gelmiş tekrar herkese böyle zaman Hesabı yapıyorum onlarda şaşırıyorlar haliyle :)

Bende sevgilimden 5 yıl ayrı kaldım diyebilirim. İlişkiyi çok yıpratıyor ama ilişkinin devam etmesi tamamen karşılıklı anlayış ve sevgiye bağlı. Uzak olduğumuz için kavgalar daha zor geçiyordu çünkü telefonla ne kadar zorlasan da kendini anlatamıyorsun karşı tarafa. Ama ayda bir hafta sonu yanıma gelirdi. O iki gün bana o kadar mükemmel gelirdi ki. Gitmediğimiz yerlere gider, görmediğimiz yerlere giderdik sabahtan gece yarısına kadar birlikte olurduk. O zaman gerçekten kendimizin kıymetini bilirdik. Eminim her zaman bir arada olsak her şeyi çok çabuk tüketip ayrılabilirdik. Çünkü evlilik için önümüzde uzun bir yıl vardı. Ama tamamen karşılıklı anlayış ve sevgiden sonra mesafelerinde bir anlamı kalmıyor. Allah inşallah kısmet ederse 1 yıla evlenicez ve şimdiden gidicemiz yerlerin planını, yapacaklarımızın planını yapıyoruz. Bu yönden sizde tükenmemiş olursunuz

Biraz oyle canim. Bir de şu var, uzakta oldugun icin karsindaki kisiyi tam istedigin gibi taniyamayabilirsin buna dikkat et. Ailesini ve kendisini iyi tanimaya calis. Ciddi dusundugun biriyse ilerde sorun olmamasi icin tanimak cok onemli. Hayattan beklentileriniz, 5 yil 10 yil sonra kendinizi gormek istediginiz yerler, calisacaginiz iş, yasanacak sehir vs...

Her zaman bu tarz şeyleri konuşuyorduk aslında ama en son görüştüğümüzde yüz yüze yine konuşmuştuk.mesafe olarak aramızda baya mesafe var memleketler çok uzak yani şimdi benm okulum bitti o kaldı uzattı yani 1 yıl ama hayalimiz bi an önce birbirimize kavuşmaktı.

Canim sana bir abla tavsiyesi, uzaktan iliskinin en buyuk tuzagi 'hazir hissetmeden evvel, uzakligin ozleminden dogan duygularla evlenmek icin acele etmek'tir.
Bu dedigim hakkinda biraz dusun nolur.
İşinizi kurun, once bireysel olarak hayatinizi kurun ve sonra o iki hayati birlestirebilin.
Heyecaninizi ozleminizi en iyi anlayanlardanim cunku biz de bir an evvel kavusma tuzagiyla belki de kendimizi hazir hissetmiyorken evlendik ki bunun yasi olmaz mesela 24 e 26 idi yasimiz...

Kişiden kişiye, durumdan duruma değişir bu. Eğer en baştan beri ilişki de mesafeler varsa daha kolay olur ama daha sonradan olduysa mesafeler alışkanlık vs. zorlar. Ben uzaktan ilişki yürütemeyeceğimi erkek arkadaşım askerdeyken anladım. 6 ay boyunca yokluğuna bir türlü alışamadım.En basiti, mutlu olduğumda onun kollarına atlayamıyorsam, üzüldüğümde omzunda teselli bulamıyorsam eğer ben buna gerçek bir ilişki diyemem açıkçası.

Ona guvendigini hissettir ve sacma tripler atma. Tek tavsiyem bu canim

Uzaktan ilişki Yürütebilen var mı aranızda yani bu işin Sırrı ne bir ben mi beceremiyorum hep sorun hep sorun onu Sevdiğim halde içim huzursuz sürekli bişey çıkıyor

benimki 6 sene yürüdü

evlendik 2 sene daha ayrı yürüdü
gelecek sene 2 sene daha ayrılıcaz.
işin sırrı ne dersen bu günlerin geçeceğini bilip sabretmek
görüşme günlerini heyecanla beklemek
karşındakinin sana güvenmesini sağlamak ve onun da güvenilir olması
sık sık haberleşmek.
bence böyle.

bizim esimle tum sozlenme + nisanlilik donemimiz ayri sehirlerde gecti. evet zor zamanlar yasadiimiz oldu. ama birbirimize kavuscaimiz gunun hayaliyle dayandik. uzak mesafe gercek aski kuvvetlendirir die dusunuorm. evet kolay degil biliorm ama seviorsaniz dayanirsiniz karsilikli anlayis ve guven en onemli unsur.

bnm kide uzaktan sayılır ailesi bnm yaşadığım yerde ama eğitimi için hep dışarda sözlüm mesela en son bayramın 3. günü görüştük ve yarın gece görüşcez o günden beri yan yanayken sorun yok uzaklaşmasından 15 gün sonra başlıyor kavgalar çok zor ama ben de o da aşık olduğumuz için atlatıyoruz bi şekilde

6 yıl 9 aydır beraberiz 5 yıl 9 aydır ayrıyız
çok çok zor ama katlanıyor insan kavuşacağını düşünüp.sırrı karşılıklı güven ve sevgi başka bir şey değil
şuan askerde ve ben hiç bu kadar özlememiştim.çünkü 3 gündür konuşamıyoruz.ve resmen ciğerimi söküyorlar

Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim.zaten şu an ayrıyız benim iyice düşünmem lazım..

Dayanmaya çalışıyorum ama bi yerde patlak veriyorum hopp tekrar başa dönüyoruz

Bi de askerlik var demi bu gidişle daha çok ayrı kalıcaz bizde

Bizde sürekli kavga edip barışıyoruz ama bu da belli bi süre sonra yıpratıyor sanırım

Kuvvetli sevgiyi güçlendirir özlem uzaklık. Kavuşmanın hayali bile yeter bence. Sevgi çok kuvvetli değilse sorun teşkil eder

mesafeler en gel olabilir mi sevmeyeeeee. dimi pirayecimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…