- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Zaten bu düşünce beni umutsuzluğa itiyor bi an önce zaman geçsin istiyorum evde de sürekli bunun Hesabını yapıyorum aileme imm şimdi ağustostayız evt Eylül'e az kaldı sonra Ocak olmuş sonra Mart aa bi bakmışız ki Temmuz gelmiş tekrar herkese böyle zaman Hesabı yapıyorum onlarda şaşırıyorlar haliyle :)Kavgalar tartışmalar elbet oluyor o zaman alttan almak gerekiyor ama hep alttan almakta olmuyor işte dengeyi kurabilmek çok önemli ben tartışma olduģunda susuyorum yarım saat sonra konuştuģumizda ya unutulmuş oluyor ya da daha sakin konuşuyoruz problemi yoksa çok yıpranıyor insandaha önümde 1 yil var diye düsünüp daha da eziyet etmeyin kendinize
Yakınımdaydı 3 ay önceye kadar zaten ama üni bitince mecbur ayrı kalıyosun herkes kendi memleketineGereksiz bi is sevgili dedigin yakinda olacak yoksa iliskinin tadi olmaz
Biraz oyle canim. Bir de şu var, uzakta oldugun icin karsindaki kisiyi tam istedigin gibi taniyamayabilirsin buna dikkat et. Ailesini ve kendisini iyi tanimaya calis. Ciddi dusundugun biriyse ilerde sorun olmamasi icin tanimak cok onemli. Hayattan beklentileriniz, 5 yil 10 yil sonra kendinizi gormek istediginiz yerler, calisacaginiz iş, yasanacak sehir vs...Evet birlikte olduğun zamanlar Yaptığın şeyleri çok ama çok özlüyosun el ele yürümek beraber yemek yiyip oyun oynamak herseyi özlüyo insan işte.şimdi onlar olmayınca üzülüyosun istediğin her an yanında değil çok karışık işler ve de çok zormuş
Her zaman bu tarz şeyleri konuşuyorduk aslında ama en son görüştüğümüzde yüz yüze yine konuşmuştuk.mesafe olarak aramızda baya mesafe var memleketler çok uzak yani şimdi benm okulum bitti o kaldı uzattı yani 1 yıl ama hayalimiz bi an önce birbirimize kavuşmaktı.Biraz oyle canim. Bir de şu var, uzakta oldugun icin karsindaki kisiyi tam istedigin gibi taniyamayabilirsin buna dikkat et. Ailesini ve kendisini iyi tanimaya calis. Ciddi dusundugun biriyse ilerde sorun olmamasi icin tanimak cok onemli. Hayattan beklentileriniz, 5 yil 10 yil sonra kendinizi gormek istediginiz yerler, calisacaginiz iş, yasanacak sehir vs...
Canim sana bir abla tavsiyesi, uzaktan iliskinin en buyuk tuzagi 'hazir hissetmeden evvel, uzakligin ozleminden dogan duygularla evlenmek icin acele etmek'tir.Her zaman bu tarz şeyleri konuşuyorduk aslında ama en son görüştüğümüzde yüz yüze yine konuşmuştuk.mesafe olarak aramızda baya mesafe var memleketler çok uzak yani şimdi benm okulum bitti o kaldı uzattı yani 1 yıl ama hayalimiz bi an önce birbirimize kavuşmaktı.
Ona guvendigini hissettir ve sacma tripler atma. Tek tavsiyem bu canimBizde yaklaşık 3 aydır ayrıyız bundan sonra da en azından 1 yıl boyunca öyle olucakve bu 3 ay içerisinde kaç kere ayrıldık bilmiyorum inan ki evt çok kötü bşy insan yıpranıyor çünkü ister istemez bunu da biliyorum ama çok zor bişeymiş ya hiç göremiyosun sadece telefon ve çok sabırsızım ne bileyim içim huzursuz hep bu yüzden sorun çıkarıyorum
Uzaktan ilişki Yürütebilen var mı aranızda yani bu işin Sırrı ne bir ben mi beceremiyorum hep sorun hep sorun onu Sevdiğim halde içim huzursuz sürekli bişey çıkıyor
Gözden uzak olan gönülden ırak olur
Çok doğru söylüyorsun teşekkür ederim.zaten şu an ayrıyız benim iyice düşünmem lazım..Canim sana bir abla tavsiyesi, uzaktan iliskinin en buyuk tuzagi 'hazir hissetmeden evvel, uzakligin ozleminden dogan duygularla evlenmek icin acele etmek'tir.
Bu dedigim hakkinda biraz dusun nolur.
İşinizi kurun, once bireysel olarak hayatinizi kurun ve sonra o iki hayati birlestirebilin.
Heyecaninizi ozleminizi en iyi anlayanlardanim cunku biz de bir an evvel kavusma tuzagiyla belki de kendimizi hazir hissetmiyorken evlendik ki bunun yasi olmaz mesela 24 e 26 idi yasimiz...
Dayanmaya çalışıyorum ama bi yerde patlak veriyorum hopp tekrar başa dönüyoruzbizim esimle tum sozlenme + nisanlilik donemimiz ayri sehirlerde gecti. evet zor zamanlar yasadiimiz oldu. ama birbirimize kavuscaimiz gunun hayaliyle dayandik. uzak mesafe gercek aski kuvvetlendirir die dusunuorm. evet kolay degil biliorm ama seviorsaniz dayanirsiniz karsilikli anlayis ve guven en onemli unsur.
Bi de askerlik var demi bu gidişle daha çok ayrı kalıcaz bizde6 yıl 9 aydır beraberiz 5 yıl 9 aydır ayrıyız
çok çok zor ama katlanıyor insan kavuşacağını düşünüp.sırrı karşılıklı güven ve sevgi başka bir şey değil
şuan askerde ve ben hiç bu kadar özlememiştim.çünkü 3 gündür konuşamıyoruz.ve resmen ciğerimi söküyorlar
Bizde sürekli kavga edip barışıyoruz ama bu da belli bi süre sonra yıpratıyor sanırımbnm kide uzaktan sayılır ailesi bnm yaşadığım yerde ama eğitimi için hep dışarda sözlüm mesela en son bayramın 3. günü görüştük ve yarın gece görüşcez o günden beri yan yanayken sorun yok uzaklaşmasından 15 gün sonra başlıyor kavgalar çok zor ama ben de o da aşık olduğumuz için atlatıyoruz bi şekilde
Kuvvetli sevgiyi güçlendirir özlem uzaklık. Kavuşmanın hayali bile yeter bence. Sevgi çok kuvvetli değilse sorun teşkil eder