tesekkur ederim aslinda cok haklisiniz ama su "artık eşim ailesiyle benim aramdaki çizgiyi çok net belirledi beni de kimsenin üzmesine izin vermiyor" kismina takildim bende tam onu istiyorum ama nasil yapacagimi bilemiyorum
şöyle söyleyim benim kayınvalide beni oldum olası sevmedi istemedi
beni ne istemeye geldiler ne nişan ne nikah ne düğün ne de bir yardım
neyse tabi kendisine öfke dolu olduğumdan eşimin beynini yedim hep böyle yaptılar şöyle dediler bak öbür oğluna yapıyolar vs sürekli bıkmadan konusunu açıyordum
ee zavallı eşim elinden bişey gelmiyor (allahtan anneye çok düşkün değildi ama beni de savunabildiği pek söylenemezdi) iyice sinire bağlıyordu.. çünkü beni değiştiremiyor annesini değiştiremiyor ne yapacağını bilememişti. bi de ayrı yerlerdeyiz maddiyat sorunu yaşıyoruz benim ailem de eşimi istemiyor falan. ailem beni doldurdukça eşime sarıyorum
neyse sonra dedim ki kendi kendime ben bu adamı seviyorum
ve bu adamla evlenmek için neleri göze aldık
yıllardır da beraberiz şimdi en güzel zamanlarımız hep huzursuzlukla geçecek böyle giderse
dedim ki ben bu aile meselesini hiç karıştırmıycam
artık kendi ailemin gazına gelmiyorum
onun ailesinin yaptığı ya da yapmadığı şeyleri de eşimin suçuymuş gibi yansıtmıyorum. zaten kv ile görüşmüyorum ben küs değilim ama bayramlarda gider elini öperim o kadar, telefonda eşim konuşurken selam söylerim. hakkında kötü bişey demem. arada eşim kendi ailesiden dertlenir bana anlatır tam o zamanlarda alttan alttan hatırlatırım bize de çok haksızlık etiiler izin vermeyelim kimseye ailemizin huzuru kaçmasın aslolan biziz gibisinden :)
ee zor günlerde hep benimle iyi ,hep ben destekçisiyim, anlayış gösteriyorum. anladı yavaş yavaş ilk başta ayarı tutturamayan denge kuramayan adam gitti şimdi sen benim ailemsin önce biz gelriiz diyen adam geldi
tabi burada eşimin gözünü açacak hatalı davranışlarından ötürü kayınvalidemin de hatrı sayılır bir payı var :)
siz de dengenizi yavaş yavaş kurarsınız sürekli geçmişe takılmayın hep düzeltmeye çalışın, eşiniz zaten yola gidiyosunuz diye bi adım atmış, mesafeleri daha da büyütmeyin
aramasını bekleyin arayınca da arayı düzeltin yumuşayın
ben de olsa önce onu aramasını beklerim haklı da olsam haksız da olsam bu da benim yöntemim napiyim :) ilk arayan o olsun isterim