• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaktan Eğitimle Yüksek Lisans

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlar iş durumundan örgün olarak yüksek lisans yapmam pek mümkün görülmüyor. Uzaktan eğitimde de sanırım çok fazla seçeneğimiz yok. Var mı uzaktan eğitimle yüksek lisans yapan???

merhaba canım bölümünü bilmiyorum ama ben sağlık kurumları işletmeciliğinde uzaktan yüksek lisans yapıyorum özelden yazarsan sana bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim

Arkadaşlar iş durumundan örgün olarak yüksek lisans yapmam pek mümkün görülmüyor. Uzaktan eğitimde de sanırım çok fazla seçeneğimiz yok. Var mı uzaktan eğitimle yüksek lisans yapan???

Sakarya üniversitesi. mahalli idareler uzaktan eğitim yüksek lisans programı ile ilgili bilgi verebilirim.İşinize yararsa...

Kizlar ucret nasil sinavlari falan nasl oluyor acaba

Kizlar ucret nasil sinavlari falan nasl oluyor acaba

Ücreti üni.den üniye göre değişiyor.

Ücreti eğer tezsiz düşünyorsanız zaten örgün eğitim tezsiz inanın daha pahalı.

Mesela ben 9 eylüle sorduğumda bu sene 12.500 demişti üstelik taksit yoktu.

Özel üni.ler zaman zaman daha ucuza geliyor.

İlgilenirseniz size özelden detaylı bilgi verebilirim.

Sınavlara gelince; finallerde okul kampüsünde olmak zorundasınız.

Vizeler online oluyor.En azından benim üni.mde bu şekilde...

Bazı hocalar normal derslerde yoklama alabiliyor.

İnteraktif şekilde derslere katılabiliyorsunuz.

Çalışanlar için uzaktan eğitimi önerebilirim...

Dediğim gibi, detaylı ve uzun bilgi almak isteyenler,sorusu olanlar özelden ulaşabilirler...

uzaktan yüksek lisansların en büyük handikapı pahalı olması. özel üniversitelerde işe yarar bölümlerde 10 binden başlıyor. devlet üniversitelerinde ise sınırlı sayıda var zaten, onlar da 6-7 bin civarında ortalama...

tezsiz yapıyorsunuz, üstüne onca para. ilerde doktora yapacağınız zaman bazı bölümler tezsiz yüksek lisan mezunlarını almıyor. nasıl bir handikapsa

konu ilgili olduğu bölüme taşınmıştır.

Back