- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
tabi canım haberleşelim tercih zamanı yardımcı oluruz birbirimizeKesinlikle canım benim ikinci ünw olacak inş.
Canım ya seninle irtibat halinde olalım ben de istanbul ya da ahmet yeseviyi düşünüyorum .
Kızlar ben de dgs ile üç sene önce kazandım yıldız teknik de makine mühendisliği okuyorum ama benim hayalim de hep bir tekstil ya da kozmetik markasınin marka müdürü olmak var. Bunun icin ne okumam lazım ne yapmam lazım. Biliyorsanız belki bende uzaktan eğitim okurm
kızlar ben dgs puanım yeterse 4 yıllığa uzaktan eğitim ile tamamlamak istiyorum.
uzaktan eğitim ile okuyan varsa veya bilgsi olan bana biraz bahsedebilir mi şimdiden teşekkürler
uzaktan egitim puanları nasıl canm yani acıkögretim gibi düşük mü
tabi canım haberleşelim tercih zamanı yardımcı oluruz birbirimize
canım işletme okuyabilirsin diye biliyorum
Kızlar uzaktan eğitim cok pahalı beni aşar. İki yıllık özel üniversite parası gibi birsey. Açıköğretimde halkla ilişkiler gibi bölümler var mi ama ben yeniden üniversite sınavına girmek istemiyorum sınavsiz kayıt olamam mi. :-(
Kızlar uzaktan eğitim cok pahalı beni aşar. İki yıllık özel üniversite parası gibi birsey. Açıköğretimde halkla ilişkiler gibi bölümler var mi ama ben yeniden üniversite sınavına girmek istemiyorum sınavsiz kayıt olamam mi. :-(
Kızlar ben de dgs ile üç sene önce kazandım yıldız teknik de makine mühendisliği okuyorum ama benim hayalim de hep bir tekstil ya da kozmetik markasınin marka müdürü olmak var. Bunun icin ne okumam lazım ne yapmam lazım. Biliyorsanız belki bende uzaktan eğitim okurm
Yıldız teknik özel üniversite değil mi :44: iki yılık hangi bölümden mezundun ? Makina müh çok iyi bölüm yakeşke bende zamanında makine ya da endüstirde okusaymışım .
Arkadaşlar ya hiç olur mu yıldız teknik üniversitesi devlet üniversitesi. Türkiye de bir elin parmağı kadar bile teknik üniversite yok zaten. Gerçi dünya da da cok yok ya . Siz yeditepe üniversitesi ile karıştırıyorsunuz galiba. Makine resim bölümü okudum rize üniversitesinde .
Ben karıştırdım canım galibaİntibak fln zorladı mı seni :44: gerçi artık kaldırıldı fln diyorlar ama bilemeyeceğim .
Ahmet yesevinin denkliği var mı yok mu arkadaşlar
Ben yok diye biliyorum ama bazı yerler var diye yazıyor
canım ben bu sene istanbul üni uzaktan eğitime başladım
Aaa sahiden mi tatlimsenin hangi bolum ?
Ist .unw end muh varmis fakat diplomada acik ve uzaktan egitim fak. bitirmistir diye yazacagi icin ,o unw kafadan elemistim.
Hakkında hayırlısı canım .Ben de seneye endüstriyi yazacağımçalıştığım için uzaktan eğitim mantıklı geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?